Tako je pasa !!vozdra je napisao/la:Nikad u tu ligu, j3b3š bratstvo i jedinstvo voljeli se nikad nismo !

Tako je pasa !!vozdra je napisao/la:Nikad u tu ligu, j3b3š bratstvo i jedinstvo voljeli se nikad nismo !
U tom brastvu i jedinstvu je sve dobro kad je nas Zeljo u pitanju, sve legende kluba, svi evropski uspjesi, gradnja stadiona...ne moramo se voliti, ali mozemo igrati da svi imamo koristi od togavozdra je napisao/la:Nikad u tu ligu, j3b3š bratstvo i jedinstvo voljeli se nikad nismo !
Zasto? Sta nam to donosi samo igranje nase lige? Ako igramo regioanlno, to ne znaci da nemamo nasu ligu. Imamo oboje.club21 je napisao/la:NE !!
NIKAD VISE.
Pa kako da dignemo kvalitet nego novcem i dovodjenjem igraca i ulaganjem u mlade selekcije. Ako ovako nastavimo mozda uspijemo izbaciti tim s Malte, jer ove godine su nas i oni uspjeli izbaciti.Osttribine je napisao/la:Mislim da od toga svakako nema nista, eto imaju neke najave da su hrvati blizu i drugog mjesta u LŠ, a za naše timove to ne bi valjalo ni pod razno, i prosjecni hrvatski, slovenski i srbijanski timovi su kvalitetniji od nasih najboljih klubova tako da nas tu vidim kao nijeme posmatrace koji ne bi igrali neku znacajnu ulogu. A o huliganizmu i tim stvarima da ne pricam, pa i bez prisustva gostujucih navijaca mogu misliti skandiranja domacih navijaca, ne treba nam to.
To bi isto bilo da 6 najacih premijerligaskih klubova ubacis u 2 federalnu ligu. U toj ligi bi vjecno bili zakovani za dno ako ti je klub zadnji i posjeta bi bila godinu prvu i drugu dobra kasnije sve kao u nasoj ligu.Argentina je napisao/la:Zasto? Sta nam to donosi samo igranje nase lige? Ako igramo regioanlno, to ne znaci da nemamo nasu ligu. Imamo oboje.club21 je napisao/la:NE !!
NIKAD VISE.
A ti mislis da bi nasi klubovi dovodili neka extra pojacanja u toj ligi i da bi im mogli parirati, pa pogledaj roster CZ, Dinama, Maribora, Rijeke itd. daleko smo mi od tog nivoa godinama, slazem se ja da je situacija ocajna sa nastupom nasih klubova u evropi izuzev ponekog blijeska sarajevskih klubova, ali i to nije nista znacajno, ali kazem ti moje misljenje je da se kvalitet nasih klubova u toj ligi ne bi nista znacajno popravio.Argentina je napisao/la:Pa kako da dignemo kvalitet nego novcem i dovodjenjem igraca i ulaganjem u mlade selekcije. Ako ovako nastavimo mozda uspijemo izbaciti tim s Malte, jer ove godine su nas i oni uspjeli izbaciti.Osttribine je napisao/la:Mislim da od toga svakako nema nista, eto imaju neke najave da su hrvati blizu i drugog mjesta u LŠ, a za naše timove to ne bi valjalo ni pod razno, i prosjecni hrvatski, slovenski i srbijanski timovi su kvalitetniji od nasih najboljih klubova tako da nas tu vidim kao nijeme posmatrace koji ne bi igrali neku znacajnu ulogu. A o huliganizmu i tim stvarima da ne pricam, pa i bez prisustva gostujucih navijaca mogu misliti skandiranja domacih navijaca, ne treba nam to.
Kada bi nasi klubovi zauzeli zadnja mjesta, mi bi bili na dobitku, broj ljudi na tekmi, novi sponzori, veca tv prava, ulaganja uefe u infastrukturu, igraci u vecem izlogu za prodaju. ja ne vidim ni jednu losu stranu, osim huligana, to ce svakako biti zabranjeno i to je to, rijesen i taj problem. Bolje mi je gledati Maribor ili Partizan na Grbavici, nego Travnika i Viteza, em sto je pred 3000 ljudi, em sto je to antipropaganda fudbala, vise valjanja i kukanja nego fudbala.Osttribine je napisao/la:A ti mislis da bi nasi klubovi dovodili neka extra pojacanja u toj ligi i da bi im mogli parirati, pa pogledaj roster CZ, Dinama, Maribora, Rijeke itd. daleko smo mi od tog nivoa godinama, slazem se ja da je situacija ocajna sa nastupom nasih klubova u evropi izuzev ponekog blijeska sarajevskih klubova, ali i to nije nista znacajno, ali kazem ti moje misljenje je da se kvalitet nasih klubova u toj ligi ne bi nista znacajno popravio.Argentina je napisao/la:Pa kako da dignemo kvalitet nego novcem i dovodjenjem igraca i ulaganjem u mlade selekcije. Ako ovako nastavimo mozda uspijemo izbaciti tim s Malte, jer ove godine su nas i oni uspjeli izbaciti.Osttribine je napisao/la:Mislim da od toga svakako nema nista, eto imaju neke najave da su hrvati blizu i drugog mjesta u LŠ, a za naše timove to ne bi valjalo ni pod razno, i prosjecni hrvatski, slovenski i srbijanski timovi su kvalitetniji od nasih najboljih klubova tako da nas tu vidim kao nijeme posmatrace koji ne bi igrali neku znacajnu ulogu. A o huliganizmu i tim stvarima da ne pricam, pa i bez prisustva gostujucih navijaca mogu misliti skandiranja domacih navijaca, ne treba nam to.
? са ? " & " за ? у Европу.Sarajlija88 je napisao/la:U toj regionalnoj ligi, pored ostalih pitanja i problema, pade mi na pamet, pored Zvezde, Partizana, Dinama, Hajduka, Maribora, Rijeke, kolike bi sanse imali nasi klubovi da se plasiraju u Evropu!?
Pod dva ti UEFA neće dozvolit a to pravilo je na snazi samo u BiH i Srb, dok ostali igraju domaću ligu uz Abu, a ne igraju ako igraju Euro Cup il Euroligudobrinja1 je napisao/la:jest, ali skandinavci nisu bili jedna drzava i imali jednu ligu skoro 80 godina... ne valja ti poredenjestaragarda je napisao/la:kakva regionalna gluho bilo....probali su skandinavci i ugasili je ko svijecu....a svjelosnu godinu ispred nas u svemu...bilo zanimljivo sezonu,dvije i to je to bilo...gdje se jos u bijelom svijetu igra tako nesto posto vidim da je nekima odlicna ideja...plus hrvati samo ako su ono bas retardirani ce pristat na to![]()
DA za jugoslavensku ligu, ali samo ako bi se ispunili sljedeci uslovi:
- nema gostujucih navijaca prvih 5 godina
- ucesnici te lige, ne bi igrali glavni dio drzavnog prvenstva vec bi uletili u kasnijoj fazi (kao sto imamo u kosarci danas)
Ma kakva crna liga, pa ne treba ti stadion za narede i dolazak navijaca. Evo sad u Ateni ovaj sukob BBB i Delija. Jedni bojkotuju, drugima klub uopste nije igrao. Ta liga je dobra iskljucivo nacionalnim strankama i propagandi koja je vladala devedesetih. Primitivizam i nacionalizam su sinonimi za balkanski narod, a on se najbolje manifestuje na sportskim priredbama.Argentina je napisao/la:Ne bi bilo gostujucih navijaca. Ova liga se ne igra radi huligana, nego da klubovi zarade i dodju malo bar sebi, da naprave stadion a ne da i dalje igraju na njivama i da uspiju proci koje kolo u evropi, a ne kao sada da nam je plafon dva kola4672980102091213 je napisao/la:Na Grbavici evropska historija se pise,regionalna liga nikad vise. NE!!! Ako bude trebalo kuhat montirat ce nam Uefa tu ligu. Treba na Grbavici da slusam " noz zica Srebrenica", "Ratko Mladic", "ubi siptara" I slicno.Neka hvala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.