Interista di cuore je napisao/la:
pa druze ne moze i jare i pare,ti rece malo prije inter dominira,ok,a sta ces rec za Maicona i Cesara,jel sad opet inter dominira,gledaj svijetsko i navijaj za repku,mani se klubova,to nema veze sa stvarnoscu,

[/quote]
stvarno te ne kontam...to ti ne bi likovo da je Melo npr dao go i odlucio i ne bi ti bilo drago.mani se suplje price ba.i uzivaj u igrama Wesleya

na SP sam navijo za Italiju,sad kad su ispali drago mi je da Interovi igraci osvoje,bilo ko...a Wes dominira

[/quote]
ma joj ,Melo je ispao budala,al ja mu necu npr.jbat mater,nek mu navijaci Brazila jebu,uredu je sto ti je drago,al provokacija da inter dominira,to je providno,tako da sam se samo na to osvrnuo,da je Italia igrala sa Brazilom i Melo usrao,ja bi mu se u facu smijao i castio ga

[/quote]
ja ti kazem,daffy je nesto srao i zat0o sam ga provociro...eto to je sva prica.bezze me napade

a Pato je definitivno bolji igrac od svih napadaca Brazila....[/quote]
vidis,jbte zaboravio sam na Pata,al et Dunga je pokazao da "zna"
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.