Straus1921 je napisao/la:@Hrasno1921 sa tobom se druze rijetko kad slazem, no ovaj put moram. Sve si u pravu. Jos nesto, nije nas strah i da njih dodje 2000 hiljade, ali kazem, nece on stati na crtu takvim i otici kuci sa razbijenom glavom. Ocigledno nije bio u Banja Luci kad su nas gadjali, u Tuzli kolika represija se vrsila nad nama, u Zenici sacekuse itd itd. I da zatreba, opet bismo stali, ali nije u tome stvar. Bolje sprijeciti nego lijeciti kazu, a mi stvarno nismo zreli za tu regionalnu ligu. Ne bi sigurno na Grbavicu dosao neki normalan covjek iz Beograda sa djetetom nego bi dosla njihova prva ekipa i ljudi iz RSa puni mrznje prema Bosnji, Bosnjacima i Zeljeznicaru. Borili smo se za ovo sto danas imamo, i zasto to rusiti ???? Mi ne trebamo gledati protiv koga igramo, hvala Bogu klub ide uzlaznom putanjom, i vrlo brzo cemo biti finansijski stabilan klub. NE REGIONALNOJ LIGI! SVI U TUZLU!
Poenta nije da se tucem, nego da uzivam i gledam tekme. Ja sam se s tim istim 4 godine tukao i ne pada mi napamet to ikada vise raditi. Svoje dijete vodim na zapad da ne bude dio toga, i da Zelju voli radi Zelje, a ne radi nekih tako idiota nacionalistickih i papaka.