Svi igrači su opravdali očekivanja. Trudili smo se da svima damo šansu. Nakon ove dvije utakmice odlučili smo da su Edin Atić i Haris Delalić u ovom trenutku potrebniji svojim klubovima te nastavljamo pripreme sa 14 igrača – kazao je Mulaomerović .Ethel je napisao/la:Haris Delalić i Edin Atić prekriženi.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ovaj lik je u rangu Papeta. Cuj da dadne svima sansu, ipak nisi dao svima sansu o cemu prica? Nakon ove dvije utakmice otpisao ovu dvojicu, jer eto prije ove dvije utakmice nije ih mogao otpisat. Logike nigdje.Bassha je napisao/la:Svi igrači su opravdali očekivanja. Trudili smo se da svima damo šansu. Nakon ove dvije utakmice odlučili smo da su Edin Atić i Haris Delalić u ovom trenutku potrebniji svojim klubovima te nastavljamo pripreme sa 14 igrača – kazao je Mulaomerović .Ethel je napisao/la:Haris Delalić i Edin Atić prekriženi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da izbacen neki atic, ostavljen perspektivni zahiragicBassha je napisao/la:Svi igrači su opravdali očekivanja. Trudili smo se da svima damo šansu. Nakon ove dvije utakmice odlučili smo da su Edin Atić i Haris Delalić u ovom trenutku potrebniji svojim klubovima te nastavljamo pripreme sa 14 igrača – kazao je Mulaomerović .Ethel je napisao/la:Haris Delalić i Edin Atić prekriženi.
Obojica su pokazali svoje znanje na pripremama prvi sa 0 minuta drugi sa 50
A inace zahiragic je zabio cjelih 0 poena i pokazao i manje od gegica za njegovih 10 minuta (ma ja pojednaka minutaza)
Filip dobro je covjek rekao mi sa nekim ludim danom tog sastava mozemo pobjediti navedene europske velikane, ali za kontinuitet treba vise, a opet za to treba barem nekakva liga
Opet od te lige odavno se savez ogradio kao da nema veze sa njim (ukljucujuci savez sa harunom velkkim) nego je velika sreca da je nekoliko igraca isplivalo iz tog blata pa zavrsilk u klubovima koji su im davali sansu
Tu prvenstveno mislim na juku i dzanana
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ocekivana odluka Mule
Atic je tokom i poslije onog u 20 prvenstva u nekom svom svijetu
a Delalic nema mjesta pored Mirze,Sulje,Kikana...idemo dalje.
Nema veze, trebao je i njima dati sansu u ovim utakmicama, pa ih onda otpisati (pogotovo Aticu, kojem je samopouzdanje ionako na nuli). Koliko sad imamo kosarkasa, 14-15, je li i Persic definitivno otpao? Ko bi od preostalih mogao otpasti, Halilovic, Buza, Gajic, Gegic ili Zahiragic?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:Nema veze, trebao je i njima dati sansu u ovim utakmicama, pa ih onda otpisati (pogotovo Aticu, kojem je samopouzdanje ionako na nuli). Koliko sad imamo kosarkasa, 14-15, je li i Persic definitivno otpao? Ko bi od preostalih mogao otpasti, Halilovic, Buza, Gajic, Gegic ili Zahiragic?
pa nije repka da se vraca samopouzdanje,nemamo mi vremena za takve stavari
Parirati ne znaci pobijediti, a u puni sastav svrstavam Djedovica i Renfroa.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Raonffa je napisao/la:Ma ja al' ti napisa neke druge ekipe kao da ih ima 15 a ne 3 u vrh glave i to i one moraju biti u svojim TOP sastavima za takvo nešto.filip13 je napisao/la:
covjek je napisao da mi u punom sastavu mozemo parirati bilo kome,eto vec si nabrojao tri ekipe sa kojima i sa đedovicem a on vise nije nas ne bi imali nikakvih realnih sansi
ne znam da sam tako napisao,pazi,nama je gordic drugi play,pogledaj ko je drugi play srbiji,francuskoj,španiji,ko je španiji treci play,cak ni nas prvi play nije nesto osobito,ne znam jeli bolji i od drugog playa francuske ili srbije,beka šutera koji moze biti starter u bilo kojem euroligasu nemamo,takodje ni krilo,da ne spominjem rezerve na tim pozicijama,đedović nije nas igrac,da ne bude zabune
Ma ja zahiragic je perspektivan, a gegic ne zna odbranulumani je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Nema veze, trebao je i njima dati sansu u ovim utakmicama, pa ih onda otpisati (pogotovo Aticu, kojem je samopouzdanje ionako na nuli). Koliko sad imamo kosarkasa, 14-15, je li i Persic definitivno otpao? Ko bi od preostalih mogao otpasti, Halilovic, Buza, Gajic, Gegic ili Zahiragic?
pa nije repka da se vraca samopouzdanje,nemamo mi vremena za takve stavariimas trening pa se dokazi.Mislim da Gegic,Halilovic
Zahiragic ce dobiti 5,6 min da dosaduje protivniku sa odbranom..
Toliko o zelji da mulaomerovic dovede atica u cibonu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Itekako jeste ako je u pitanju mladi kosarkas, ne radi se o Edinu Bavcicu, jos su se igrale relativno nebitne prijateljske utakmice. Mogao mu je dati u obje utakmice kombinovano bar 20ak minuta, nista gori ne bi bio od Buze i ostalih. Slazem se sto se tice te dvojice, samo da nas ne iznenadi i ostavi Miralema a Emira posalje kuci. Ako je suditi po pripremnim hoce, ali se ipak nadam da ga nije bez razloga uzeo kod sebe u Cibonu i da je razlog ovog neigranja nedavno pominjana angina i primanje injekcija.lumani je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Nema veze, trebao je i njima dati sansu u ovim utakmicama, pa ih onda otpisati (pogotovo Aticu, kojem je samopouzdanje ionako na nuli). Koliko sad imamo kosarkasa, 14-15, je li i Persic definitivno otpao? Ko bi od preostalih mogao otpasti, Halilovic, Buza, Gajic, Gegic ili Zahiragic?
pa nije repka da se vraca samopouzdanje,nemamo mi vremena za takve stavariimas trening pa se dokazi.Mislim da Gegic,Halilovic
Zahiragic ce dobiti 5,6 min da dosaduje protivniku sa odbranom..
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
nerminh74 je napisao/la:Da izbacen neki atic, ostavljen perspektivni zahiragicBassha je napisao/la:Svi igrači su opravdali očekivanja. Trudili smo se da svima damo šansu. Nakon ove dvije utakmice odlučili smo da su Edin Atić i Haris Delalić u ovom trenutku potrebniji svojim klubovima te nastavljamo pripreme sa 14 igrača – kazao je Mulaomerović .Ethel je napisao/la:Haris Delalić i Edin Atić prekriženi.
Obojica su pokazali svoje znanje na pripremama prvi sa 0 minuta drugi sa 50
A inace zahiragic je zabio cjelih 0 poena i pokazao i manje od gegica za njegovih 10 minuta (ma ja pojednaka minutaza)
Filip dobro je covjek rekao mi sa nekim ludim danom tog sastava mozemo pobjediti navedene europske velikane, ali za kontinuitet treba vise, a opet za to treba barem nekakva liga
Opet od te lige odavno se savez ogradio kao da nema veze sa njim (ukljucujuci savez sa harunom velkkim) nego je velika sreca da je nekoliko igraca isplivalo iz tog blata pa zavrsilk u klubovima koji su im davali sansu
Tu prvenstveno mislim na juku i dzanana
da,niko nije nepobjediv ali to je teorija,samo teorija
sve to stoji, ali mi imamo sastav da svakoga možemo dobiti na turniru, nema veze što neki imaju dosta bolje igrače. kako je makedonija došla do polufinala EP sa dva odlična, jednim veteranom i ostalim prosječnim igračima.
nema potpisa
Ko je sbiji 2 plejfilip13 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma ja al' ti napisa neke druge ekipe kao da ih ima 15 a ne 3 u vrh glave i to i one moraju biti u svojim TOP sastavima za takvo nešto.filip13 je napisao/la:
covjek je napisao da mi u punom sastavu mozemo parirati bilo kome,eto vec si nabrojao tri ekipe sa kojima i sa đedovicem a on vise nije nas ne bi imali nikakvih realnih sansi
ne znam da sam tako napisao,pazi,nama je gordic drugi play,pogledaj ko je drugi play srbiji,francuskoj,španiji,ko je španiji treci play,cak ni nas prvi play nije nesto osobito,ne znam jeli bolji i od drugog playa francuske ili srbije,beka šutera koji moze biti starter u bilo kojem euroligasu nemamo,takodje ni krilo,da ne spominjem rezerve na tim pozicijama,đedović nije nas igrac,da ne bude zabune
I Filipe ekipi stranac-djedovic-milosevic-teletovic-nurkic sa klupe gordic, musa, vrabac, sulejmanovic, kikanovic i stipanovi to nije nemoguce
Ali šta vide u tom Zahiragiću, ne mogu shvatiti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma previše je dobro da bude istinitno da se svi odazovu na EB, ne računajući Djedovica. Prošli EB sam pola godine s nestrpljenjem očekivao misleći da možemo daleko dogurati i na kraju smo otišli sa onom ekipom...
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako bude ovakvo stanje, tesko cemo mi Rusima otkinuti tu pobjedu kod kuce, bez obzira kako Mirza bude igrao. Danas demolirali solidnu Gruziju, imaju mnogo siri roster. Treba se fokusirati na Svedjane i udatat se u gu.zicu ako ih obje uzmemo, sto naravno moramo uraditi. Ruse pokusati uzeti na raspolozenost naseg NBA dvojca i u nekoj ludoj atmosferi domace publike.
Ko je sbiji 2 plejnerminh74 je napisao/la:filip13 je napisao/la:Ma ja al' ti napisa neke druge ekipe kao da ih ima 15 a ne 3 u vrh glave i to i one moraju biti u svojim TOP sastavima za takvo nešto.Raonffa je napisao/la:
I Filipe ekipi stranac-djedovic-milosevic-teletovic-nurkic sa klupe gordic, musa, vrabac, sulejmanovic, kikanovic i stipanovi to nije nemoguce[/quote]
jović ili marković,obojica bolji od naseg drugog gordića
ne bih rekao,ali ok,postujem tvoje misljenje da je to moguce
I jesu li jovic i markovic neka klasa?
Po meni su Jovic i Markovic u pet deka sa Gordicem. Markovic je Djordjevicev miljenik i odgovara njegovom konceptu igre. On je klasicni igrac zadatka, od njega ne mozes ocekivati da nosi ekipu i zabije puno poena. Jovic je plej sa nekonstantnim sutem, ima sjajan osjecaj za asistenciju, odigrao dosta dobru sezonu, ali igrao je i Gordic u ABA ligi ranije mnogo bolje.nerminh74 je napisao/la:I jesu li jovic i markovic neka klasa?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedino Španiji i Francuskoj ne bi mogli parirat odnosno vrlo teško bi to išlo a sa svakom ostalom možemo igrati i možemo se nadati pobjedi pa i protiv te strašne Srbije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.