Pasha je napisao/la:Ja cu iskoristiti to sto sam moderator, pa cu napisati u ovoj temi.
Vidim da imate dosta pogresnu predstavu o stanju u NK Celik pogotovo prethodnih sezona.
Ovo sto ce sada napisati vjerovatno ce vam biti jos piraznije, kad skontate jucerasnji rezultat.
Celik jeste u velikim problemima vec godinama, ali NIKAD PRIJE se ekipa nije sklapala dva dana pred pocetak sezone. Cak sta vise, u posljednje 4 sezone zavrsili smo od 4. do 7. mjesta. Ekipa koja vam se jucer suprotstavila, sem nekolicine domacih igraca su dovedeni ili iz ekipa(sem Haurdica) koje su prosle sezone ispale iz PL ili iz ekipe koja je mozda i najveci kandidat za ispadanje(Olimpic). Ekipu jucer cak nije ni vodio Alispahic.
Jucer pred utakmicu sam se zezao sa burazom, da ce biti 5:0 za vas. Kaze buraz pa daj malo optimizma, necemo bas toliko izgubiti. Svaki petak pred utakmicu sa rajom na picu prokomentarisemo nastupajucu utakmicu, pred ovu niko nije nista komentarisao. Malo ko je u Zenici vjerovao u pozitivan rezultat. Naravno prizeljkivali smo ga.
Jucer vam je ekipa odigrala malo je reci lose. Sem posjeda, malo sta ste imali bolje od nas....
Evo ovo nek pročitaju još jednom ovi koji smatraju da je do tradicije, da je do toga što smo ih pocijenili, da je do toga što oni daju 150% mogućnosti.
Pa ljudi, da ih nismo pobjedili 150 godina na BP a ne 15 morali smo ih dobiti.
Da smo ih ne znam koliko pocijenili jer smo i imali razlog, morali smo dobiti.
Da su dali 1000% svojih mogućnosti morali smo ih dobiti.
Da je sudija bio na njihovoj strani i da smo igrali sa kombinocanim timom, morali smo ih dobiti.