HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

-A-
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la -A- » 02 jul 2010, 19:37

plemic1 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:@babilon imas li ti informaciju dali je produzio Zurzinov sa vama? jutors citam da bi nama mogao doci
davno napisano....propao mu transfer vani pa se probao vratiti,ali ne moze..citaj NE MOZE....vodite ga gdje hocete ali kod nas mu nema povratka iako on to izjavljuje i zeli....jos imate gratis CD zdravka colica uz njega..ko u onom deterdzentu :D

A u cemu je fazon,gdje je puklo ??? Zurzinov je jedan od najboljih bocnih u ligi,objektivno.

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 02 jul 2010, 19:40

Napisano je barem pet puta o tome. E sad pročešljaj malo zadnje stranice kako Sarajeva tako i Zrinjskog i naće ćeš nešto.

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 02 jul 2010, 21:36

Elegant je napisao/la:
Samo Željo je napisao/la:jesu li ultrasi bili prisutni na utakmici ? Ocekivana pobjeda ;)
jesu maksuz isli u Kazahstan ....
sto da ne ako su vjerni,Manijaka ce biti u odlicnom broju u Izraelu,Nije bitno gdje i kad 8-)

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 02 jul 2010, 22:19

Samo Željo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Samo Željo je napisao/la:jesu li ultrasi bili prisutni na utakmici ? Ocekivana pobjeda ;)
sto da ne ako su vjerni,Manijaka ce biti u odlicnom broju u Izraelu,Nije bitno gdje i kad 8-)
je li bas....da nam ti ne rece ne bi ni znali.. :shock:

dakle,problem je bio jer su trebale 2 vize i za Hrvatske putovnice(rusija pa kazakhstan) a to je bilo nemoguce odraditi za ovako kratak period....
prema tome "vjerni" mislim da su Ultrasi dokazali nebrojeno puta sta znaci biti privrzen svom klubu ali ovo je "visa sila" vjerni..........

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 02 jul 2010, 23:38

e OK onda,ako je vec tako ;) a to za vjernost necemo polemisati jer otici ce u nedogled :)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 03 jul 2010, 00:51

Pricati o odlasku neke navijacke skupine u Kazahstan iz BiH je van svake pameti,neke grupe ne posjecuju gostovanja niti u svojoj drzavi a kamoli praviti 7 tisuca kilometara u oba pravca !

Inace kakve smo mi srece sto se tice ovog zdrijeba u slucaju prolaska Tobola i amatera iz san marina ne sumnjam da bi iduce gostovanje bio SIBIR! (Sibir Novosibirsk) :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 03 jul 2010, 01:19

Samo Željo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
ides li

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 03 jul 2010, 07:46

On kume neide 100% tj. ovaj sto se predstavlja kao Samo Zeljo je obicno dijete i on neide na utakmice Zelje kuci jer mu treba dozvola od roditelja a ti ga pitas ide li u Izrael, a sto se tice Zrinjevaca oprostite mu mlad je i glup iako niti ja nisam neki ljubitelj Zrinjskog al et i po meni pametnije je bilo da niko neide u te daleke Zemlje jer sta ti mozes vidjet u Tobolu Bog te nije vidio sam neke rudnike, hajd Zeljo je dobio daleko gostovanje ali je dobio da gostuje u jednom od najljepsih gradova na svijetu stoga ce Zeljo najmanje imat podrsku od jedno 200 ljudi i ponavljam jos jednom nek nisu isli Ultrasi jer bi se bogami istrosili jer to je put koji ni politicari nebi finansijski podnijeli...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 jul 2010, 08:01

Arogantni je napisao/la:On kume neide 100% tj. ovaj sto se predstavlja kao Samo Zeljo je obicno dijete i on neide na utakmice Zelje kuci jer mu treba dozvola od roditelja a ti ga pitas ide li u Izrael, a sto se tice Zrinjevaca oprostite mu mlad je i glup iako niti ja nisam neki ljubitelj Zrinjskog al et i po meni pametnije je bilo da niko neide u te daleke Zemlje jer sta ti mozes vidjet u Tobolu Bog te nije vidio sam neke rudnike, hajd Zeljo je dobio daleko gostovanje ali je dobio da gostuje u jednom od najljepsih gradova na svijetu stoga ce Zeljo najmanje imat podrsku od jedno 200 ljudi i ponavljam jos jednom nek nisu isli Ultrasi jer bi se bogami istrosili jer to je put koji ni politicari nebi finansijski podnijeli...
Potpis juce je pametovao da ce olimpik igrati na grbavici i kako je rekao stopostotna informacija i vidjeli smo da nije bio u pravu,a jeli tako da ce vecina navijca zelje u izraelu biti mahom ljudi iz okolina i da ce rijetko ko biti iz bosne jer put kosta preko 1000KM

da nebi skroz bio off,svaka cast plemici nadam se dacete ostvariti slican rezultat kao i mi prosle godine ;)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 03 jul 2010, 11:24

da završimo priču oko odlaska u kostanay.
nije bio najveći problem daljina od 14000 km u oba smjera cestom, niti 8000 zraačnom linijom, iako je i to katastrofa, najveći problem je bila nabavka viza za rusiju i kazakhstan u nekoliko dana. bila je jedna šansa da netko ode sa igračima ali i to je u startu propalo jer je klupska ekspedicija morala poslati u tobol spisak ljudi da im oni pošalju neko garantno pismo, da bi se dobile vize ubrzanim postupkom. taj spisak je otišao dan nakon izvlačenja parova pa je i ta jedna jedina mogućnost propala, ali i da nije propala put za običnog ultrasa koji bi koštao oko 4000 km nije bio realan.
opet da se moglo otići otišao bi netko ali nije se moglo piši propalo.
sljedeća stanica ako bog da je san marino, tu prepreka nema, samo da uzvrat sa tobolom odigramo pametno.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jul 2010, 11:25

HUM je napisao/la:da završimo priču oko odlaska u kostanay.
nije bio najveći problem daljina od 14000 km u oba smjera cestom, niti 8000 zraačnom linijom, iako je i to katastrofa, najveći problem je bila nabavka viza za rusiju i kazakhstan u nekoliko dana. bila je jedna šansa da netko ode sa igračima ali i to je u startu propalo jer je klupska ekspedicija morala poslati u tobol spisak ljudi da im oni pošalju neko garantno pismo, da bi se dobile vize ubrzanim postupkom. taj spisak je otišao dan nakon izvlačenja parova pa je i ta jedna jedina mogućnost propala, ali i da nije propala put za običnog ultrasa koji bi koštao oko 4000 km nije bio realan.
opet da se moglo otići otišao bi netko ali nije se moglo piši propalo.
sljedeća stanica ako bog da je san marino, tu prepreka nema, samo da uzvrat sa tobolom odigramo pametno.
Bolan kome se pravdate, odigrali ste odlicnu utakmicu uzivajte :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 03 jul 2010, 11:27

u pravu si, sad samo malo pameti u uzvratu i bit će to dobro.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 03 jul 2010, 12:01

Arogantni je napisao/la:On kume neide 100% tj. ovaj sto se predstavlja kao Samo Zeljo je obicno dijete i on neide na utakmice Zelje kuci jer mu treba dozvola od roditelja a ti ga pitas ide li u Izrael, a sto se tice Zrinjevaca oprostite mu mlad je i glup iako niti ja nisam neki ljubitelj Zrinjskog al et i po meni pametnije je bilo da niko neide u te daleke Zemlje jer sta ti mozes vidjet u Tobolu Bog te nije vidio sam neke rudnike, hajd Zeljo je dobio daleko gostovanje ali je dobio da gostuje u jednom od najljepsih gradova na svijetu stoga ce Zeljo najmanje imat podrsku od jedno 200 ljudi i ponavljam jos jednom nek nisu isli Ultrasi jer bi se bogami istrosili jer to je put koji ni politicari nebi finansijski podnijeli...
drug znam da ne ide i ovo je ironicno bilo, bez obzira sto je mlad treba znati razlikovati sta treba pisati na forumu a sta ne ,ima tu starijih momaka posebno na nasem dijelu foruma pa nek pogleda njihove postove i malo razmisli sta pise

ćaćapreljepi
Kontakt:

Post Postao/la ćaćapreljepi » 03 jul 2010, 13:15

http://www.fc-tobol.kz/rus/news/372/

10-minutna snimka utakmice
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 03 jul 2010, 13:28

arogantni nesto si mi nervozan a :lol: ako te bas zanima imam 22 godine,ja sam rekao OK ako je tako oko viza,s namjerom da vas navucem pa da eto svaki drugi komentarise i vodi polemiku :D a u izraelu ce biti 50 ljudi iz izraela ostalo BiH,a ja necu ici iz finansijske situacije,pozz mom drugu arogantnom :)

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 03 jul 2010, 13:35

ćaćapreljepi je napisao/la:http://www.fc-tobol.kz/rus/news/372/

10-minutna snimka utakmice
hvala brate za ovo
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 03 jul 2010, 13:47

kako je Zadro ćaća igro svaka mu čast.. on i Selimović po ovome videu najbolji....
samo Maka se slabo adaptirao na lijevog bočnog....nije odavno igro na toj poziciji pa je dosta curilo s njegove strane.
valjalo bi prije trećeg pretkola uzet jednog provjerenog lijevog beka i možda još jednu špicu jer osim Mate nemamo neku zamjenu osim malog Pehara... ostali su extra... ovaj mali Pavle Sušić ako ga zaobiđu ozljede bit će najbolji igrač Premier lige ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 03 jul 2010, 14:02

silenT. je napisao/la:kako je Zadro ćaća igro svaka mu čast.. on i Selimović po ovome videu najbolji....
samo Maka se slabo adaptirao na lijevog bočnog....nije odavno igro na toj poziciji pa je dosta curilo s njegove strane.
valjalo bi prije trećeg pretkola uzet jednog provjerenog lijevog beka i možda još jednu špicu jer osim Mate nemamo neku zamjenu osim malog Pehara... ostali su extra... ovaj mali Pavle Sušić ako ga zaobiđu ozljede bit će najbolji igrač Premier lige ;)
Maka je privremeno na lijevom boku,tj.jos samo uzvrat eventualno i tekma protiv san marina jer se pregovara sa 2 lijeva bocna i dok se ne realizira jedan od njih Maka ce biti tu...dakle,pojacanja ce biti nakon uzvratne utakmice : lijevi bocni,vezni i brzonogi napadac...mislim da ce to biti dovoljno za TITULU... ;)
Sutra oko 12 sati dolaze nasi u Mostar pa eto prilike da im se zahvalimo u sto ne sumnjam...znaci,sutra j.e.b.o. more,sutra svi na tocenu pred stadion da pozdravimo nase PLEMICE....

IDEMO MEGALOMANI ;) ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 03 jul 2010, 16:39

slika

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.