Bekići, Duljević, Rustem, Dušan, zaboravili pw-ove od instagrama.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@glava
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 07 avg 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- VanCipelic
- Kontakt:
napusis se ti Saidu...pasica je napisao/la:Dovedu invalida Saida, za ogromnu platu i bruku para "na ruke", ovce od navijaca svrsavaju sa pricom "moze guza i s jednom nogom".
Eto vam Guza **** vas on, kakav se igrac mogao dovesti za te pare, al jok oni nadmase Alispahica sa Saidom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
"imam audija, zalizanu kosu i mnogo sam strasan fudbaler"Lakoste je napisao/la:Ne oglasavaju se Bekici na instagramu, aaa?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Da mi je saznati gdje se sisa ovaj Almir da frizera pitam koliko je njegovo da mu skine ovu tutu s glave 
Kako te nije stid nazivati Saida invalidom??pasica je napisao/la:Dovedu invalida Saida, za ogromnu platu i bruku para "na ruke", ovce od navijaca svrsavaju sa pricom "moze guza i s jednom nogom".
Eto vam Guza **** vas on, kakav se igrac mogao dovesti za te pare, al jok oni nadmase Alispahica sa Saidom.
FK Sarajevo ima najgore a ujedno i najbolje navijace u BiH, popljuvati i pohvaliti mogu u roku od 24h.
Said je bio mac sa dvije ostrice. Ja sam napisao kad je trebao doci, da imam info da mu je koljeno razyebano i da nema nista od njega. Tad me poklopise da on moze i da je zdrav, da trenira u fullu i tako to. A ove sto su pisali, moze on i jednom nogom, samo neka dođe, te i ne shvatam ozbiljno u diskusijama.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Jesi to opsovo Saida?
Stara nek' ti se napusi Saidu!VanCipelic je napisao/la:napusis se ti Saidu...pasica je napisao/la:Dovedu invalida Saida, za ogromnu platu i bruku para "na ruke", ovce od navijaca svrsavaju sa pricom "moze guza i s jednom nogom".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nisu svi kao što smo mi, pravi drugovi. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ti si jedan kompletan idiot.pasica je napisao/la:Dovedu invalida Saida, za ogromnu platu i bruku para "na ruke", ovce od navijaca svrsavaju sa pricom "moze guza i s jednom nogom".
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Zalizah se poput Muslimovic Halida
a iznad post nek ti se mama napusi saidu hahahahahahaahah..uNbx je napisao/la:Nisu svi kao što smo mi, pravi drugovi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sto bi me bilo stid kad je frajer invalid? Nije to nista ruzno, to je zdravstveno stanje.isko1807 je napisao/la:Kako te nije stid nazivati Saida invalidom??pasica je napisao/la:Dovedu invalida Saida, za ogromnu platu i bruku para "na ruke", ovce od navijaca svrsavaju sa pricom "moze guza i s jednom nogom".
FK Sarajevo ima najgore a ujedno i najbolje navijace u BiH, popljuvati i pohvaliti mogu u roku od 24h.
Svi ste kenjali kako Benko nije veci od kluba, i da je u dure kako ga otjerase zbog satro pive. To je Said veci od kluba pa je u dure da prima pare za apsolutno nista?
@AVNOJ, idiot te napravio.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- Evolution87
- Kontakt:
Mir braco. Morate biti saburli. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I u dobru se takmiciti da nas nagradi Dragi Allah, a ako se sta sa strane utali i ukrade, zatraziti oprosta!Evolution87 je napisao/la:Mir braco. Morate biti saburli.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
The truth has been spoken ...pasica je napisao/la:
Sto bi me bilo stid kad je frajer invalid? Nije to nista ruzno, to je zdravstveno stanje.
Svi ste kenjali kako Benko nije veci od kluba, i da je u dure kako ga otjerase zbog satro pive. To je Said veci od kluba pa je u dure da prima pare za apsolutno nista?
@AVNOJ, idiot te napravio.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
I nemam pasošFrancescoTotti je napisao/la:"imam audija, zalizanu kosu i mnogo sam strasan fudbaler"Lakoste je napisao/la:Ne oglasavaju se Bekici na instagramu, aaa?
Nemojte pomisliti da omalovažavamo igrača, dobar je on igrač kakvih imamo, malo zezancije.
Pretjerali ste sa vrijeđanjem, ohladite malo, gdje je hilmo da malo sredi temu pa da se šta pametno prodiskutuje.
Omoguci pp, yebem te ja!BitiSrcemVezan je napisao/la:A to je Saida opsovao, ja reko da nije Amera kakvu ste frku napravili
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bosnas_, nedimmmm1337 i 27 gostiju.