FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Utakmicu nisam vidio ama bas nikako,gol takodje!Nas da ne bih pretjerivao reci cu ne manje od 350,pet buseva i 15-20 auta!Dobro izdanje,navijanje nije prestajalo cijelo vrijeme.Fukare vjrovatno upjevavaju nove pjesme jer ja ih bar nisam razumuo ni jednom,hebemo vam mater u .....,i niko te nikad mrziti nece,ko sto te mrzim ja sarajevo......
pa tako da ni njih nebi kometarisao,da,zapalili su desetak baklji.To je to.Uglavnom dobro odradjeno gostovanje s nase strane!
pa tako da ni njih nebi kometarisao,da,zapalili su desetak baklji.To je to.Uglavnom dobro odradjeno gostovanje s nase strane!
AMAR OSIM!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Beslija je zasluzio i vise neg sto je dobio,pokazivanjem srednjeg prsta navijacima tokom zagrijavanja,to da radi profesionalac jedan koji je igrao LP,igrao u Skotskoj,Belgiji(ne treba napominjat da su ga otjerali i jedni i drugi
),to mozes samo od Zivinicana ocekivat jbg,seljak ostaje seljak
..gol: autogo nakon prodora sa strane ostra lopta po zemlji i vas je zakuci pod precku,kako se meni ucinilo nije mogao nista drugo,da je pustio Mesic bi naletio..navijanje ovdje necu da komentarisem

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Rekao sam vec ko se pokazao kao seljaci,Beslija je gospodin za vas sve dole kako i ne uzvratiti kada pretrpis tolike psovke i uvrede mada ja taj srednjak nisam ni vidio da je pokazao ali eto ako je vec pokazao bas mi je drago...Tuzlaci nevidjena seljacka publika kad se samo sjetim prosle god kada je zeljo dosao pa kad su Dilabu podjebavali seljaci,a covjek igra za nasu repku...Ako opet nekad pomislim doci dole na utakmicu odo dole sa onim gostujucim navijacima jeste da je ono bolje reci CUMEZ ali eto bolje i tamo neko sa onim seljacima gore na trebinama.....
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Sudjenje je bilo taman toliko lose da donese prevagu na stranu Slobode ako je vec iskljucio Memisevica onda je trebao sankcionisati i one startove na Besliju s ledja i onu lomljavu Bekrica o sjeckanju igre i da ne govorim koliko je Sloboda jaka da nisu bili u stanju ni dati gol sa igracem vise....
S obzirom da se nisam nalazio sa manijacima u cumezu gledao sam kako gadjaju nase igrace sa tribina cim stignu sudija to naravno nije primjetio... toliko o korektonosti
Pa i na ovom portalu ima tekst kao Zeljin alibi sudjenje a napisao ga je neko ko nije ni pogledao utakmicu dvije ekipe su se vise marisale nego sto su igrale i ja sam nakon dugo vremena zadovoljan jer smo se pobili sa nekim na gostovanju a ne povukli samo takvom igrom se mogu donijeti bodovi...
S obzirom da se nisam nalazio sa manijacima u cumezu gledao sam kako gadjaju nase igrace sa tribina cim stignu sudija to naravno nije primjetio... toliko o korektonosti
Pa i na ovom portalu ima tekst kao Zeljin alibi sudjenje a napisao ga je neko ko nije ni pogledao utakmicu dvije ekipe su se vise marisale nego sto su igrale i ja sam nakon dugo vremena zadovoljan jer smo se pobili sa nekim na gostovanju a ne povukli samo takvom igrom se mogu donijeti bodovi...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- bistrikboy
- Kontakt:
sad kada su se emocije smirile da napisem moje vidjenje...
Polazak kao i planirano bez nekih problema,na tekmu kasnimo zbog cestih pis pauza i cekanja autobusa,iako je bilo najavčljeno nije bilo pretresa od strane MUP-a,po ulasku na stadion odmah primamo gol(ionako mi navijaci i nismo dosli zbog rezultata),balerine ovako bod(ove) nikad sa strane nece donijeti...
sto se tice TM-a,brojnost kao sto je vec i csh rekao negdje izmedju 300 i 400,navijanje konstantno,fukare se nisu cule,sve u svemu lijepo iskustvo i dobar start u ovu polusezonu(navijacki ne rezultatski
)
P.S.
dva pitanja za raju iz tz...
ko je momak kome ste posvetili parolu i zasto nemate razglas na stadionu...
Polazak kao i planirano bez nekih problema,na tekmu kasnimo zbog cestih pis pauza i cekanja autobusa,iako je bilo najavčljeno nije bilo pretresa od strane MUP-a,po ulasku na stadion odmah primamo gol(ionako mi navijaci i nismo dosli zbog rezultata),balerine ovako bod(ove) nikad sa strane nece donijeti...
sto se tice TM-a,brojnost kao sto je vec i csh rekao negdje izmedju 300 i 400,navijanje konstantno,fukare se nisu cule,sve u svemu lijepo iskustvo i dobar start u ovu polusezonu(navijacki ne rezultatski

P.S.
dva pitanja za raju iz tz...
ko je momak kome ste posvetili parolu i zasto nemate razglas na stadionu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
lenovo je napisao/la:Ovako igrali su u bijelim Jominim dresovima,igra losa i sa jedne i sa druge strane oni ne bi dali gol ni za 100 godina da ga sami sebi nismo zavalili tj Coci presla lopta preko noge i pod precku klasika za tuzlu udarali su Bekrica najvise a svaki udarac sa nase strane bi bio zuti kao ovo za Memisevica presmjesno je za sta je covjek dobio zute na sprem onoga kako su nas krpili.Mi smo imali dvije dobre prilike koje na gostovanjima ne smijes promasiti, jednu Memisevic sa par metara i cini mi se Bajic sam ko duh al promasaj.Apsolutno izjednacena utakmica al eto ne da se usranom do vode...
Ma dajjj covjece sta pricas

Reci ljudima istinu.
Ja sam bio na utakmici, uobicajan dosadni BH derbi, niko nije zasluzio da dobije ni boda, sudjenje nije bilo problem to garantujem, pa trener vam je unaprijed trazio opravdanje za poraz par dana prije utakmice spominjuci sudije.
Prolaznu ocjenu zasluzuju samo navijaci obje ekipe.
Slazem se sa tobom jedino da je bila izjednacena ali eto uz malo srece i "nesposobnost" vase odbrane zavrsilo je 1-0.
Vas kapiten me razocarao, psovao je hljeb i sve zivo svojim suigracima, ona u odbrani kako se zove?
Lose mu je to, zbunjuje onu djecu sto igraju sa njim.
Pozdrav svima, vidimo se svi u Belgiji kada cemo biti na istoj strani.
FUKARE TUZLA
Stvarno smo nisko pali da nam kur.ceva sloboda bez ikakve igre dva puta pobjedi i uzima svih 6 bodova ove godine.
Došlo je vrijeme da seljacki timovi poput zvijezde gradačac,sloboda,posušje,žepce i sl. svijetla obraza najavljuju pobjede protiv nas.
E moj Željo nekad si se nosio sa New Castleom,Malagom,uzimao duple krune,bio strah i treper lige a gledaj danas.
Bruka i sramota

Došlo je vrijeme da seljacki timovi poput zvijezde gradačac,sloboda,posušje,žepce i sl. svijetla obraza najavljuju pobjede protiv nas.
E moj Željo nekad si se nosio sa New Castleom,Malagom,uzimao duple krune,bio strah i treper lige a gledaj danas.
Bruka i sramota

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da odgovorim onom momku:
parola je posvecena mensuru bajricu,navijacu Slobode i BiH reprezentacije koji je poginuo u saobracajnoj nesreci u 28.godini zivota..
a razglas na stadionu ima,to se cuje na poluvremenu kad pustaju onu nakardu od muzike,samo sto zvucnici ne idu ispred D tribine i naravno ne idu ispred kaveza,dal sto oni smatraju da to nama ne treba ili sta vec
parola je posvecena mensuru bajricu,navijacu Slobode i BiH reprezentacije koji je poginuo u saobracajnoj nesreci u 28.godini zivota..
a razglas na stadionu ima,to se cuje na poluvremenu kad pustaju onu nakardu od muzike,samo sto zvucnici ne idu ispred D tribine i naravno ne idu ispred kaveza,dal sto oni smatraju da to nama ne treba ili sta vec

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ps
ej **** ga sad nismo se culi,rekao sam necu ovdje komentarisat navijanje al serete fkt ko foke majke mi..ak cemo iskreno vas koji ste dosli ni 50% nije navijalo
...sad se nismo culi,sad nam prebacujete pjesme koje smo pjevali,kako znate ako niste culi,dogovorite se pa bar serite zajedno na istu temu,sami sebe pobijate..al kazem necu ovdje da raspravljam o navijanju..
ej **** ga sad nismo se culi,rekao sam necu ovdje komentarisat navijanje al serete fkt ko foke majke mi..ak cemo iskreno vas koji ste dosli ni 50% nije navijalo

mislis sigurno na Edisa Mulalica....dinozi je napisao/la:lenovo je napisao/la:Ovako igrali su u bijelim Jominim dresovima,igra losa i sa jedne i sa druge strane oni ne bi dali gol ni za 100 godina da ga sami sebi nismo zavalili tj Coci presla lopta preko noge i pod precku klasika za tuzlu udarali su Bekrica najvise a svaki udarac sa nase strane bi bio zuti kao ovo za Memisevica presmjesno je za sta je covjek dobio zute na sprem onoga kako su nas krpili.Mi smo imali dvije dobre prilike koje na gostovanjima ne smijes promasiti, jednu Memisevic sa par metara i cini mi se Bajic sam ko duh al promasaj.Apsolutno izjednacena utakmica al eto ne da se usranom do vode...
Ma dajjj covjece sta pricas
Reci ljudima istinu.
Ja sam bio na utakmici, uobicajan dosadni BH derbi, niko nije zasluzio da dobije ni boda, sudjenje nije bilo problem to garantujem, pa trener vam je unaprijed trazio opravdanje za poraz par dana prije utakmice spominjuci sudije.
Prolaznu ocjenu zasluzuju samo navijaci obje ekipe.
Slazem se sa tobom jedino da je bila izjednacena ali eto uz malo srece i "nesposobnost" vase odbrane zavrsilo je 1-0.
Vas kapiten me razocarao, psovao je hljeb i sve zivo svojim suigracima, ona u odbrani kako se zove?
Lose mu je to, zbunjuje onu djecu sto igraju sa njim.Pozdrav svima, vidimo se svi u Belgiji kada cemo biti na istoj strani.
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Nije trener trazio opravdanje unaprijed u sudjenju nego su ga ljudi upozoravali kakvo je sudjenje u Tuzli sto se i pokazalo bas sad sitacija je bila da nas tuku a kad nas igrac uzvarti bude kartoniran ma nema smisla raspravaljat
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- bistrikboy
- Kontakt:
navijalo je 90% raje sto je dosla,culi ste stvarni niste,brojnost vam je bila ok al ostalo nista,fali vam bubanj...sve u svemu razvalili smo vas...ultrasstyle_tz je napisao/la:ps
ej **** ga sad nismo se culi,rekao sam necu ovdje komentarisat navijanje al serete fkt ko foke majke mi..ak cemo iskreno vas koji ste dosli ni 50% nije navijalo...sad se nismo culi,sad nam prebacujete pjesme koje smo pjevali,kako znate ako niste culi,dogovorite se pa bar serite zajedno na istu temu,sami sebe pobijate..al kazem necu ovdje da raspravljam o navijanju..

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
na cem si ti majke ti na tekmi hahaha pa bubanj ne vidis nit cujes,jest onaj kavez daleko,al da je toliko daleko brate nije

- bistrikboy
- Kontakt:
bubanj vam se fakat nije cuo ali nikako il je kokosinjac daleko il vam je bubanj losultrasstyle_tz je napisao/la:na cem si ti majke ti na tekmi hahaha pa bubanj ne vidis nit cujes,jest onaj kavez daleko,al da je toliko daleko brate nije![]()

- bistrikboy
- Kontakt:
sloboda je proslost...
U subotu(koliko sati to niko ne zna) nas ocekuje velez,nadam se boljoj igri ali i tekmi pod reflektorima,u ekipu se vracaju simic i muharemovic koji su pauzirali zbog kartona,te haris beslija koji ce do subote biti spreman...
dolazi nam najlosija ekipa dosadasnjeg dijela prvenstva i red je da ih dobijemo i uputimo ka drugoj ligi gdje im je mjesto...
U subotu(koliko sati to niko ne zna) nas ocekuje velez,nadam se boljoj igri ali i tekmi pod reflektorima,u ekipu se vracaju simic i muharemovic koji su pauzirali zbog kartona,te haris beslija koji ce do subote biti spreman...
dolazi nam najlosija ekipa dosadasnjeg dijela prvenstva i red je da ih dobijemo i uputimo ka drugoj ligi gdje im je mjesto...

- bistrikboy
- Kontakt:
drop smiri dozivljaj ne mozes nikako slobodu porediti sa zepcem il sta ja znam... 

Tokom svih ovih godina imaju isti broj osvojenih titula ili kupova-svejedno (dakle 0) kao i Žepce.bistrikboy je napisao/la:drop smiri dozivljaj ne mozes nikako slobodu porediti sa zepcem il sta ja znam...
Isti broj nastupa u Evropi (opet 0) kao i Žepce.
Postavlja se logicno pitanje po cemu se to oni razlikuju od Žepca??
P.S. Žepce je igralo u Evropi jednom ( sad se sjetih

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
po cemu smo onda mi bolji od zepca u zadnje 4 godine...
takva prica ti je u najmanju ruku glupa,sloboda je jedan od nasih "sleeping giants" kao sto smo i mi sami,tu su jos i torpedo,celik,velez,jedinstvo bihac i brcko ali i leotar...

takva prica ti je u najmanju ruku glupa,sloboda je jedan od nasih "sleeping giants" kao sto smo i mi sami,tu su jos i torpedo,celik,velez,jedinstvo bihac i brcko ali i leotar...

-
- Kontakt:
Internet huligani, smirite se malo. Pripazite malo na vokabular i nemojte se vrijedjati medjusobno
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
-
- Kontakt:
Drop,ako ne znas sta je Sloboda predstavljala u EZ-yu fudbalu onda brate.....Nemaju rezultate poslije rata to stoji,al u najmanju ruku je smijesno poredit Slobodu sa Zepcem,Modricom i ostalim.Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], bojamora i 15 gostiju.