FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 07 avg 2016, 22:14

Jericho je napisao/la:dobro ih je prošo :lol: Inter-CSKA Sofia 1:2, Inter-PSG 1:3, Inter-Estudiantes 1:1, Inter-Bayern 1:4, Inter-Tottenham 1:6
Na stranu rezultati ali jos koji tjedan i pocinje sezone, ovo se trebalo napravit kad je prosla sezona zavrsila...

Zar nije Mancini reka da ce sam poderat ugovor ako ga Inter ne zeli xD

I jos nesto, mislim da mozemo prestat sanjat Simeonea (barem za iduce 2-3 sezone) nema sanse da ce De Boer i bilo koji ozbiljan trener doci samo na jednu sezonu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Jericho
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Jericho » 07 avg 2016, 22:19

SiamoNoi je napisao/la:Kondogbia :zviz:
onda ovako nešto :kafa:
slika
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 avg 2016, 22:27

Ma mislio sam samo da bi Kondogbia služio kao taj igrač koji će iznosit loptu jer je i prošle sezone pokazao da mu je to jača strana,a i u Monacu.Čak je odmah kad je stigao kad su ga pitali za jake strane rekao da je to prijenos lopte iz obrane prema naprijed.A ovako da bi ova veza igrala teško...trebao bi tu baš jedan L.Gustavo.
Tritolone je napisao/la:Na stranu rezultati ali jos koji tjedan i pocinje sezone, ovo se trebalo napravit kad je prosla sezona zavrsila...

Zar nije Mancini reka da ce sam poderat ugovor ako ga Inter ne zeli xD

I jos nesto, mislim da mozemo prestat sanjat Simeonea (barem za iduce 2-3 sezone) nema sanse da ce De Boer i bilo koji ozbiljan trener doci samo na jednu sezonu.
A ja mislim da je njima stvarno bila želja da odrade ovu sezonu s Mancinijem,ali nakon svega što se izdogađalo od kada su došli (njegovi prohtjevi,užasne prezentacije na pripremama i sl.) izgleda da jednostavno ne ide.

Rekao je da neće odštetu tražit :urnebes: Smeće obično.

Slažem se s ovim zadnjim.Al bit će vremena za Chola...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 avg 2016, 22:57

SiamoNoi je napisao/la: A ja mislim da je njima stvarno bila želja da odrade ovu sezonu s Mancinijem,ali nakon svega što se izdogađalo od kada su došli (njegovi prohtjevi,užasne prezentacije na pripremama i sl.) izgleda da jednostavno ne ide.

Rekao je da neće odštetu tražit :urnebes: Smeće obično.

Slažem se s ovim zadnjim.Al bit će vremena za Chola...
Meni je Mancini djelova nonsalantno i nekako u bolimequrac raspolozenju jos i u prosloj sezoni, zato kazem volia bi da su ovo napravili prije pocetka priprema, i mislim da je De Boer velika kocka, ja bi radije isa sa provjerenim imenom (AVB koji je vec bio kod nas), ali ajde valjda oni znaju bolje od nas, mislim da sa ovim pojacanjima imamo puno pravo se nadat ligi prvaka (minimalno trece mjesto) a bilo koji drugi rezultat je jedno veliko razocaranje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 avg 2016, 23:11

Realno meni Mancini gotovo uvijek tako djeluje :mrgreen: Jel ono navodno Ibrahimović u knjizi pisao da samo na odijela i hranu misli.To sam ranije još negdje pročitao da je netko izjavio.
Odlicnih stvari ima ova stranica.Čitat će se tekst sutra.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 avg 2016, 23:22

slika
:urnebes:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 07 avg 2016, 23:23

Gabbiadini včrs uvalio 4 gola Monacu.. prihvataaaj ponudu ako je još na stolu :rol:
#SuningOUT

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 07 avg 2016, 23:23

ma ja mislim da je otkaz manciniu najbolja stvar, bolje sad nego cekat da nas zavlaci i napravi minus za ostalim klubovima pa valja onda stizat, koji god trener bude dolazio da ukoliko ne bude na kraju sezonu medju prva tri kluba da mu se raskida ugovor bez obestecenja. po igracima samo juve ima jacu ekipu, od svih smo jacih ukljucujuci i napoli i romu. ne znam nista o de boeru, ali mislim da nije los izbor i blanc a ni leonardo
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 avg 2016, 23:26

Nije da su Napoli i Roma lošiji,ali sigurno da razlika ne smije biti 13 bodova kao prošle sezone nego mora u najmanju ruku biti mrtva trka do samog kraja.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 08 avg 2016, 01:09

Hvala bogu i nas sunce obasja pa koliko toliko. Sad cemo vidjet jel do trenera bilo ili imamo limitirane igrace sa gubitnickim mentalitetom. Koga god da dovedu po meni je bolji od ovog, on je vodio tekme slicno opciji na menadzeru "Go on holiday". Ne znam ko bi od boljih trenera uopste htio doci, vidim spominje se De Boer, novi je treba vidjet kako ce se snaci. Bio je pomocni trener u Holandijskoj repci i vodio Ajax 6 godina. U tih 6 god 4 puta je bio prvak. Ne znam kakva munje taktika i na koji nacin voli da mu tim igra ali procitacu ovu poveznicu iznad o njegovoj trenerskoj filozofiji a i nadam se da cemo ga imat priliku vidjet sto prije u nasem timu.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 avg 2016, 01:56

SiamoNoi, obicni boziji smrtnice, kako ces proslavit' odlazak Mancinija :kafa:

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 08 avg 2016, 07:10

The reason that led to this outcome is the fact that the new owners had offered a three-year contract to technical based on achieving certain goals, but the coach refused the light of the situation - he said - quite confused in the Nerazzurri home from the corporate point of view.
kako je moglo bit, odlicno je ispalo :wave:

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 08 avg 2016, 07:17

Napokon !
Nisam bas oduševljen.dolaskom De Boera...Trener koji izgubi titulu u posljednjem kolu protiv ekipe koja je ispala, ne djeluje kao najsretniji izbor, ali teško da iko moze biti gori od prevare Mancinija.

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 avg 2016, 10:42

zamorano1plus8 je napisao/la:
The reason that led to this outcome is the fact that the new owners had offered a three-year contract to technical based on achieving certain goals, but the coach refused the light of the situation - he said - quite confused in the Nerazzurri home from the corporate point of view.
kako je moglo bit, odlicno je ispalo :wave:
Znaci ovi su mu da ga smire htijeli dat produljenje koje je trazio,ali jasno pod određenim uvjetima...vjerojatno ako osigura LP na kraju sezone...i smeće se uvrijedilo što su ga tako nesto uopće mogli tražit i odbio :rol: :tokralju: Neviđen bezobrazluk :silent:
Chinaglia je napisao/la:SiamoNoi, obicni boziji smrtnice, kako ces proslavit' odlazak Mancinija :kafa:
slika

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 08 avg 2016, 10:46

Konacno i Inter malo da prodise odlaskom mozda i najgoreg trenera u najjacim ligama a mozda i sire :D.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 08 avg 2016, 10:53

soe je napisao/la:Konacno i Inter malo da prodise odlaskom mozda i najgoreg trenera u najjacim ligama a mozda i sire :D.
talijanski branimir tulic :rol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 avg 2016, 10:57

It seems as if Inter are set to resolve Roberto Mancini’s situation as soon as possible. According to Sky journalist Fabrizio Romano, Inter are set to announce Mancini’s dismissal in the coming hours. Dutch coach Frank De Boer will be announced as Italian’s heir as well.
It is official: Roberto Mancini has left Inter and the club have prioritized Frank De Boer as his replacement.

Carlo Laudisa of Gazzetta dello Sport reports the Dutchman is in Milano to sign a three-year contract.
slika
Pojedinci na aparatima.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 08 avg 2016, 10:59

De Boer je Ajaxova/Barcina škola fudbala i tako mu se ekipe i ponašaju. Vodi se krojfovskim postulatima u igri. Dakle visoka zadnja linija, igra od golmana, progresivan napad pasom po zemlji, mnogo širine u igri, rotacije u posjedu, presing po gubitku lopte...
Eh sad to nije tuto kompleto tzv. juego de posicion stil igre iako ima naznaka tome. Sama igra nije dovoljno rafinirana kao kod Guardiole, Sampaolija, Tuchela ili Jemeza i to je glavni problem De Boera. Često ostaje nedorečen u nekim elementima igre pa zna teško nastradati od ekipa koje su kvalitetom iznad ili u istom nivou radi nedovoljno razrađenih mehanizama i manjka rizika. Prije svega u igri bez lopte kada ekipa ostane visoko u terenu, a nema kvalitetnog presinga.

Sve u svemu, mislim da od Mancinija teško da može biti lošiji. Ne znam na čemu je taj karijeru izgradio, ali eto. Inter ima mladog trenera pred kojim je ciklus učenja i sazrijevanja, ako se misli ulaziti u dugoročni projekat stabilizacije i rasta opcija vrijedna rizika. Strpljenja.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 avg 2016, 11:15

Feldmarschall je napisao/la:igra od golmana
To bi mogao biti problem za Handanovica.Mancini je nešto slično pokušavao pa je i tamo bio dosta nesiguran s loptom.Visoku zadnju liniju je i Mancini uveo pa će im manje prilagodbe na to trebati.Sa presingom slična stvar.Puno toga je Mancini pokušao,ali ne zna...ima De Boer solidne temelje i ne krece bas od ciste nule.
Feldmarschall je napisao/la:Sama igra nije dovoljno rafinirana kao kod Guardiole, Sampaolija, Tuchela ili Jemeza i to je glavni problem De Boera. Često ostaje nedorečen u nekim elementima igre pa zna teško nastradati od ekipa koje su kvalitetom iznad ili u istom nivou radi nedovoljno razrađenih mehanizama i manjka rizika.
Vidjet ćemo je li šta naučio iz prijasnjih gresaka nakon odlaska iz Ajaxa.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 08 avg 2016, 11:23

Uprava je ovo morala riješiti na kraju sezone, ne u augustu. Imao bi vremena da se navikne na ekipu, upozna ih sa trenažnim procesom, sredi transfer liste. Ovako je period prilagodbe tek pred njim što će se sigurno odraziti na igru i rezultate u prvenstvu. Pitanje je kako će se naviknuti na fudbal u Italiji koji je izrazito taktički zahtjevan i stilski drugačiji od ostatka kontinenta. Kako god, Inter bi nakon dugo vremena mogao privući pažnju.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.