FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 avg 2016, 22:20

Ma smijurija, eto i to da čujemo i vidimo.

Baš tako, ako misliš da si oštećen, imaš advokata i završavaj, milion takvih slučajeva u svijetu, na dnevnoj osnovi se takve stvari rješavaju.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 avg 2016, 22:54

Hrasno1921 je napisao/la:Bogicevic sutra organizuje press konferenciju za medije zajedno sa sindikatom profesionalnih fudbalera u BIH gdje ce upoznati komplet javnost sa svim stvarima u FK Zeljeznicar i odnosu prema njemu i drugim fudbalerima.

:kafa:
Odakle ti ovo?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 07 avg 2016, 22:58

:think:
amazon je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Bogicevic sutra organizuje press konferenciju za medije zajedno sa sindikatom profesionalnih fudbalera u BIH gdje ce upoznati komplet javnost sa svim stvarima u FK Zeljeznicar i odnosu prema njemu i drugim fudbalerima.

Odakle ti ovo?
OdAvde

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 avg 2016, 22:59

Kako god bilo Bogicevic ce nas dobiti na sudu to je jasno svima ko dan. Ali nijedan igrac to nije zasluzio.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 07 avg 2016, 23:06

samoplavi je napisao/la:
Euzebio je napisao/la:

E cuj pres zbog otkaza fudbaleru....e jbm ti sindikat
...
Ako su ti ppvrodjena prava uzmes advokata i poderes klub i uzmes ga lopatom.
Bogi pogresno nafuran i ispast ce smijesan.
E cuj pres.. :lol: :lol:
Ocito da nije samo obicni otkaz. Raspravljali smo o tome, ne mozes uposleniku dati otkaz kad ti je kurcu cejf. Ne bi ovi organizovali press da je samo otkaz kao sto ti kazes.
Kakav je obicni a kakav neobicni otkaz?
Gore sam naveo ako si dobio otkaz bezrazlozno i ako su ti ugrozena prava advokata pod ruku i tuzis klub te im guzove poderes tako da im vise ne naumpadne da tako nesto urade.
Ne saziva se pres i to jos nekakav sindikat profesionalnih fudbalera....koji se eto bas nasao sad da Bogicevica nesto stiti a do sada je bez razloga ili sa razlogom stotine fudbalera dobilo otkaz.
Kao da gledam sutra ide pljuvanje lopova silje i laznog hadzije.........
A Boga mi ce ispasti smijurija....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 avg 2016, 23:08

Reci im strucnjak :D

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 avg 2016, 23:15

Vidim vec pljuvanje bivseg kapitena i igraca koji je ginuo za dres ...

Sutra poslije Bogijevog pressa i press kluba, da odmah demantuju sve, ima Bogi sutra dobro da razmrda komplet bh. sportsku javnost ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 avg 2016, 23:17

samoplavi je napisao/la:
Euzebio je napisao/la:

E cuj pres zbog otkaza fudbaleru....e jbm ti sindikat
...
Ako su ti ppvrodjena prava uzmes advokata i poderes klub i uzmes ga lopatom.
Bogi pogresno nafuran i ispast ce smijesan.
E cuj pres.. :lol: :lol:
Ocito da nije samo obicni otkaz. Raspravljali smo o tome, ne mozes uposleniku dati otkaz kad ti je kurcu cejf. Ne bi ovi organizovali press da je samo otkaz kao sto ti kazes.
Mozes uposleniku dati otkaz tj.raskinuti ugovor kad ti je ku.rcu cejf,ali uz postivanje odredjenih zakonsih propisa tipa otkaznog roka,otpremnine itd.Isto tako,posto u ovom slucaju imamo fudbalera,ako ugovorom nije odredjeno da mora trenirati sa prvim timom i za isti odigrati x utakmica(a znam da se to kod nas jos uvijek ne radi),on moze biti prekomandovan da trenira sa 2.timom iliti juniorima,posto mi nemamo nominalno 2.tim.Klub je tako i uradio i zaista ne vidim sta on moze da uradi i na sta konkretno se zali? Na los tretman zato sto nije sa 1.timom i sto nije u kombinacijama za utakmice?Covjece,profesionalac si,to sto imas ugovor sa nekim timom ne daje ti pravo da trazis pomenute stvari,osim ako ih ugovorom nisi odredio.Znaci,Zeljo ovdje radi cisto jedan poslovni potez.Pokusava igraca koji mu vise ne treba ,prebacivanjem u 2.tim,"natjerati" da zatrazi raskid ugovora,jer je to povoljnija opcija za klub,nego li ugovor raskinuti na svoju stetu.Sasvim je druga prica sto ovo vjerovatno nije ljudski i nije korektno prema igracu koji je nekoliko godina igrao za nas tim,ali nije ni on korektan kad vidi da ga klub ne zeli,a nije spreman da sjedne za sto i da se sporazumno dogovori o raskidu...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 07 avg 2016, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 avg 2016, 23:19

Ne treba pljuvati Bogija, mnogo je dao klubu, a klub njemu još i više.

Nisu se sporazumjeli, riješit će na sudu i gotova priča.

Ne mislim da ima sutra išta da se "razmrda", niti je ovo nešto "vele važno", niti neobično.

Ne treba se ni obazirati na ovo, mi već u srijedu imamo tekmu sa Slobodom. Ja sam 100% siguran da niko od nas, vrsnih "poznavalaca" fudbala i fudbalskih prilika u našem klubu a i šire, može pogoditi početnih 11 ???

Ima li neko da bi se usudio prognozirati?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 avg 2016, 23:25

Pokusali smo ga natjerati da raskine ugovor i to ne samo prebacivanjem u juniore ili kadete. Trenirao je sa Dadom i Stanicem po 35 stepeni u podne. Nismo uspjeli slomiti njegov karakter i urucili smo mu otkaz vjerovatno bez postivanja bilo kakvih zakonskih normi. Ne bi on talasao da nema uvjerenja od advokata da ce nas dobiti na sudu. Htjeli smo mi i sporazumno, ali nudili smo mu jednu platu, a ugovor mu jos 14 mjeseci. Nije dobro ovo, trudimo se da lijepu pricu saljemo o klubu i onda nam se u 20 dana dogodi Bogi i kerovi koji su obisli svijet.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 avg 2016, 23:27

Bas losa slika.To se inace ne desava drugim klubovima.Jadan ,lagano je morao trckarati po 35 stepni,dok ce nasi igraci morati na toj istoj temperaturi u srijedu igrati utakmicu.Ja bih zbog Bogija i kerova odmah sutra smijenio upravu.To je necuveno i nedopusteno.....

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 avg 2016, 23:34

Pojedine clanove Uprave bih smijenio zbog uzimanja kamate i mijesanja u poslove za koje nemas veze. Nikako zbog Bogija ali bih ucinio sve da se sa nekadasnjim kapitenom rastanem kao s covjekom. To klub cini klubom. Ovo je kao sto sam sto puta rekao klasicni pitarluk.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 avg 2016, 23:51

Pa sta ima veze ako je kamatom pogurao Zelju :kafa:

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 08 avg 2016, 01:12

E cuj ono da poremeti situaciju u klubu. Pa imas sud i zalis se isto kao da smo mi otjerali Lendrica ili Blagojevica, a ne onog medjeda. Ako je fakat tacno to za press onda mu treba zabranit kretanje oko doline u krugu jedan kilometar. Nemoj da me citira nijedan troll, hvala :tralala:
Za zivot cijeli !

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 avg 2016, 01:20

4672980102091213 je napisao/la:E cuj ono da poremeti situaciju u klubu. Pa imas sud i zalis se isto kao da smo mi otjerali Lendrica ili Blagojevica, a ne onog medjeda. Ako je fakat tacno to za press onda mu treba zabranit kretanje oko doline u krugu jedan kilometar. Nemoj da me citira nijedan troll, hvala :tralala:
Priželjkuju mnogi da se situacija I ova ljepota oko kluba poremete, ali....

1. svakim danom klub jača + imamo rezultate tako da to ne pije vode

2. kad malo bolje razmislim, taj "pritisak" nije uopšte loš, jer na neki način "tjera"
ljude u klubu da bolje i predanije rade, armiju navijača da još složnije stane iza
svog Želje, a to može značiti samo jedno - JOŠ BOLJI I JAČI ŽELJEZNIČAR !!!

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 08 avg 2016, 01:28

zeljoooooooooo je napisao/la:
4672980102091213 je napisao/la:E cuj ono da poremeti situaciju u klubu. Pa imas sud i zalis se isto kao da smo mi otjerali Lendrica ili Blagojevica, a ne onog medjeda. Ako je fakat tacno to za press onda mu treba zabranit kretanje oko doline u krugu jedan kilometar. Nemoj da me citira nijedan troll, hvala :tralala:
Priželjkuju mnogi da se situacija I ova ljepota oko kluba poremete, ali....

1. svakim danom klub jača + imamo rezultate tako da to ne pije vode

2. kad malo bolje razmislim, taj "pritisak" nije uopšte loš, jer na neki način "tjera"
ljude u klubu da bolje i predanije rade, armiju navijača da još složnije stane iza
svog Želje, a to može značiti samo jedno - JOŠ BOLJI I JAČI ŽELJEZNIČAR !!!
Samo da se vratimo iz Tuzle sa bodom ili bodovima i napravit cemo niz kao na proljece i u derbi i 12. kolo uci kao prvi ;)
Za zivot cijeli !

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 avg 2016, 01:34

Tako je! U to sam uvjeren, ako se sve odvije kako treba, da bismo mogli do 12-og kola dogurati prvi, i to bez poraza. A onda defitivno samljeti do kraja sve, siguran sam da ćemo već tada biti 20% jači nego sada, minimalno.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 08 avg 2016, 07:19

Jadranko je samo lose nasavjetovan.
Mislim da mu sve ovo ne treba na zalasku karijere.
Neko spomenu nas pres.Mozda nije razlog demantij Bogicevica mozda je nesto drugo u pitanju.
Opet kazem mozda.Ko zna.Ostaje da vidimo.

AntoniooConte
Kontakt:

Post Postao/la AntoniooConte » 08 avg 2016, 10:56

Yebo majkubko da nikad igrači papire nisu dobijali i ko da nikad nisu predavali na sud i dobijali pare bez neke halabuke, bogi napravi sou djabe, a nije ni prvi ni zadnji koji ce dobit papire ;)

Ne znam kako su tekli "pregovori" ali da ga yebes mogao je pristat na kakav sporazumni raskid ;)

siromzatvorenihociju
Kontakt:

Post Postao/la siromzatvorenihociju » 08 avg 2016, 11:14

AntoniooConte je napisao/la:Yebo majkubko da nikad igrači papire nisu dobijali i ko da nikad nisu predavali na sud i dobijali pare bez neke halabuke, bogi napravi sou djabe, a nije ni prvi ni zadnji koji ce dobit papire ;)

Ne znam kako su tekli "pregovori" ali da ga yebes mogao je pristat na kakav sporazumni raskid ;)
pa dobro si rekao, -ne znas kako su pregovori tekli. Da li bi ti pristao da ti od 16 plata isplate jednu??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Sarun i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []