irfo je napisao/la:Sta rece hrasno bice govora o tome kako se prima novac plata ispod stola pa sad ispravio post i izbriso to![]()
, LAZOVCINO JEDNA POLTRONSKA
...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
irfo je napisao/la:Sta rece hrasno bice govora o tome kako se prima novac plata ispod stola pa sad ispravio post i izbriso to![]()
Hoce li neko odgovoriti od ovih sto ne razmisljaju svojom glavom. Zbog cega nas klub kojem smo generalni sponzor laze na sluzbenoj stranici?samoplavi je napisao/la:Nisam gledao nigdje pres, a da su klubovi organizovali na sto portala bi bio live. To govori da su i novinari dio tala i da idu u korist lopovima iz klubova. Mene ne bi cudilo i da su ovo napisane lazi i da Bogi nije to rekao. U nasim klubovima rade lopovi i danas sam se uvjerio u to. Ako Bogicevic ima sedam mjeseci ugovora zbog cega su nas lagali na sluzbenoj?zeljoooooooooo je napisao/la:![]()
![]()
Šta kaže, fudbal kolektivni sport a on morao trenirati sam, hahaha, duša draga, trebali su mu Enisa dovesti da ne bude sam.
![]()
![]()
![]()
I šta još kaže, nije dolazio na treninge pa dobio otkaz? hahaha
Pa u pekaru kad zakasniš 2 puta, dobiješ otkaz a ne u najtrofejnijem klubu u BiH.
Pa ja sam stvarno u jednom trenutnku pomislio da ovaj ima i neke argumente....
EDIT:
I tek eto kad pročitaš ovo, shvatiš koliko se na silu želi stvoriti negativna atmosfera,
plasirajući gnusne laži i neistine. Evo ovaj kaže imao ugovor još 7 mjeseci, a ne 17 kako se trabunjalo ovdje.
http://fkzeljeznicar.ba/mirza-halvadzic ... vih/17971/
Kakav lažov sreća i ja sam.procito prije nego je ispravio, sad ce se lud pravitDamek je napisao/la:irfo je napisao/la:Sta rece hrasno bice govora o tome kako se prima novac plata ispod stola pa sad ispravio post i izbriso to [emoji38] [emoji38] , LAZOVCINO JEDNA POLTRONSKA
... [emoji106]
Pa sta bi sa ugovorima duplim??Hrasno1921 je napisao/la:Ovo sada i oko Bogicevica samo je dokaz kako uprava i na koji nacin radi, kada se dovoljno naklepaju para i napune dzepove otici ce kao i sto su dosli.
Nama su kriminalci u upravi a ne navijaci kakvim se predstavljaju.
I usput da poselamim malog Emira klupskog PR.-a koji se junacki trudi po forumima da sacuva ugled onih koji ga placaju, do jucer je bio volonter a odnedavno je i na platnom spisku
A znas sta je najtuznije? To sto aco ulazi s njim u neke kao ozbiljne rasprave, umjesto da mu spuca trajni za sva vremena jer mu je razyebao najposjeceniju temu na forumu...irfo je napisao/la:Sta rece hrasno bice govora o tome kako se prima novac plata ispod stola pa sad ispravio post i izbriso to![]()
Nemoj tako to je njegovo mišljenje i ima pravo na toSlevinKelevra je napisao/la:A znas sta je najtuznije? To sto aco ulazi s njim u neke kao ozbiljne rasprave, umjesto da mu spuca trajni za sva vremena jer mu je razyebao najposjeceniju temu na forumu...irfo je napisao/la:Sta rece hrasno bice govora o tome kako se prima novac plata ispod stola pa sad ispravio post i izbriso to [emoji38] [emoji38] , LAZOVCINO JEDNA POLTRONSKANevjerovatno.
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Tragikomedija.Hrasno1921 je napisao/la:Ovo sada i oko Bogicevica samo je dokaz kako uprava i na koji nacin radi, kada se dovoljno naklepaju para i napune dzepove otici ce kao i sto su dosli.
Nama su kriminalci u upravi a ne navijaci kakvim se predstavljaju.
I usput da poselamim malog Emira klupskog PR.-a koji se junacki trudi po forumima da sacuva ugled onih koji ga placaju, do jucer je bio volonter a odnedavno je i na platnom spisku
Nece niko da odgovori. Zbog cega klub na sluzbenoj stranici iznosi lazne podatke i tako generalnog sponzora pravi budalom.samoplavi je napisao/la:Nisam gledao nigdje pres, a da su klubovi organizovali na sto portala bi bio live. To govori da su i novinari dio tala i da idu u korist lopovima iz klubova. Mene ne bi cudilo i da su ovo napisane lazi i da Bogi nije to rekao. U nasim klubovima rade lopovi i danas sam se uvjerio u to. Ako Bogicevic ima sedam mjeseci ugovora zbog cega su nas lagali na sluzbenoj?zeljoooooooooo je napisao/la:![]()
![]()
Šta kaže, fudbal kolektivni sport a on morao trenirati sam, hahaha, duša draga, trebali su mu Enisa dovesti da ne bude sam.
![]()
![]()
![]()
Pa u pekaru kad zakasniš 2 puta, dobiješ otkaz a ne u najtrofejnijem klubu u BiH.
EDIT:
I tek eto kad pročitaš ovo, shvatiš koliko se na silu želi stvoriti negativna atmosfera,
plasirajući gnusne laži i neistine. Evo ovaj kaže imao ugovor još 7 mjeseci, a ne 17 kako se trabunjalo ovdje.
Mislim da je u pitanju bio 1+1 ugovor, al' provjeri s nekima koji su bolje upućeni.samoplavi je napisao/la:Nece niko da odgovori. Zbog cega klub na sluzbenoj stranici iznosi lazne podatke i tako generalnog sponzora pravi budalom.samoplavi je napisao/la:Nisam gledao nigdje pres, a da su klubovi organizovali na sto portala bi bio live. To govori da su i novinari dio tala i da idu u korist lopovima iz klubova. Mene ne bi cudilo i da su ovo napisane lazi i da Bogi nije to rekao. U nasim klubovima rade lopovi i danas sam se uvjerio u to. Ako Bogicevic ima sedam mjeseci ugovora zbog cega su nas lagali na sluzbenoj?zeljoooooooooo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT:
Ajde prozovi me imenom i prezimenom i usudi se reci da imam jos jedan profil pored ovog....Hrasno1921 je napisao/la:Prestanite spamati, napisao sam ono sto mi je javljeno i Bogi je potvrdio da ce biti rijeci o tome, medjutim nista na konferenciji, vjerovatno na nagovor sindikata zbog eventualnih dokaza u sudskom postupku.
Evidentno je da pojedinci imaju vise nikova, sto se vidi i po stilu pisanja, samo me nemojte tjerati da vas prozivam imenom i prezimenom, jer i sa portala znaju da je medju forumasima i par ljudi iz kluba, koji se junacki trude sacuvati svoje pozicije, dakle prestanite rusiti i spamati temu da nebi bilo posljedica.
Tako je promijeni temu, bolje jeOmar500 je napisao/la:Ajde prozovi me imenom i prezimenom i usudi se reci da imam jos jedan profil pored ovog....Hrasno1921 je napisao/la:Prestanite spamati, napisao sam ono sto mi je javljeno i Bogi je potvrdio da ce biti rijeci o tome, medjutim nista na konferenciji, vjerovatno na nagovor sindikata zbog eventualnih dokaza u sudskom postupku.
Evidentno je da pojedinci imaju vise nikova, sto se vidi i po stilu pisanja, samo me nemojte tjerati da vas prozivam imenom i prezimenom, jer i sa portala znaju da je medju forumasima i par ljudi iz kluba, koji se junacki trude sacuvati svoje pozicije, dakle prestanite rusiti i spamati temu da nebi bilo posljedica.
Lazes kao i obicno.
Sto se Slobode tice, najteza utakmica do sada. S bodom bi bio zadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.