FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Qwerty90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 08 avg 2016, 13:14

Eee jadna majko jos ce nas prozivati imenom i prezimenom ccc. Neka nama ovakvog humora, sta bi mi da ga nema. [emoji13]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 08 avg 2016, 13:16

Hrasno1921 je napisao/la:Prestanite spamati, napisao sam ono sto mi je javljeno i Bogi je potvrdio da ce biti rijeci o tome, medjutim nista na konferenciji, vjerovatno na nagovor sindikata zbog eventualnih dokaza u sudskom postupku.

Evidentno je da pojedinci imaju vise nikova, sto se vidi i po stilu pisanja, samo me nemojte tjerati da vas prozivam imenom i prezimenom, jer i sa portala znaju da je medju forumasima i par ljudi iz kluba, koji se junacki trude sacuvati svoje pozicije, dakle prestanite rusiti i spamati temu da nebi bilo posljedica.
evidentno je jedino to da ti poput hijenje cekas bilo kakvo "proljevanje krvi" pa da naskocis ne bi li se omastio na zadovoljstvo onih cije interese ovdje zastupas.
u svemu tome ne prezes, pa tako u svakom postu iznosis lazi, kleveces, insuiniras...
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 avg 2016, 13:17

Omar500 je napisao/la: Sto se Slobode tice, najteza utakmica do sada. S bodom bi bio zadovoljan.
Uuuuu, ne mozes biti tako optimistican na ovoj temi. Ovdje je obicaj da se prizeljkuje los rezultat, tako sto vise koristi izraze kiks, poraz, kriza... kada pricas o buducim tekmama. ;)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 avg 2016, 13:19

samoplavi je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: Šta kaže, fudbal kolektivni sport a on morao trenirati sam, hahaha, duša draga, trebali su mu Enisa dovesti da ne bude sam. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I šta još kaže, nije dolazio na treninge pa dobio otkaz? hahaha

Pa u pekaru kad zakasniš 2 puta, dobiješ otkaz a ne u najtrofejnijem klubu u BiH.

Pa ja sam stvarno u jednom trenutnku pomislio da ovaj ima i neke argumente....

EDIT:

I tek eto kad pročitaš ovo, shvatiš koliko se na silu želi stvoriti negativna atmosfera,
plasirajući gnusne laži i neistine. Evo ovaj kaže imao ugovor još 7 mjeseci, a ne 17 kako se trabunjalo ovdje.
Nisam gledao nigdje pres, a da su klubovi organizovali na sto portala bi bio live. To govori da su i novinari dio tala i da idu u korist lopovima iz klubova. Mene ne bi cudilo i da su ovo napisane lazi i da Bogi nije to rekao. U nasim klubovima rade lopovi i danas sam se uvjerio u to. Ako Bogicevic ima sedam mjeseci ugovora zbog cega su nas lagali na sluzbenoj?

http://fkzeljeznicar.ba/mirza-halvadzic ... vih/17971/
Zbog cega klub putem sluzbene stranice iznosi lazne podatke. Jesu li pare od ovih 12 mjeseseci koji su iscezli pojedinci sebi u dzep planirali staviti ili su platili novinarima da lazu?

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 avg 2016, 13:21

SlevinKelevra je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Sto se Slobode tice, najteza utakmica do sada. S bodom bi bio zadovoljan.
Uuuuu, ne mozes biti tako optimistican na ovoj temi. Ovdje je obicaj da se prizeljkuje los rezultat, tako sto vise koristi izraze kiks, poraz, kriza... kada pricas o buducim tekmama. ;)
I da izvalim nebulozu tipa da je Fejzic puno bolji golman od Kjosevskog :lol: :lol:
Mrsko mi gledat sta je jos izvalio onaj amazon, ali bilo je provala

@samoplavi
nisi razmisljao da je mozda u pitanju 1+1 ugovor? :problem:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 13:22

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Prestanite spamati, napisao sam ono sto mi je javljeno i Bogi je potvrdio da ce biti rijeci o tome, medjutim nista na konferenciji, vjerovatno na nagovor sindikata zbog eventualnih dokaza u sudskom postupku.

Evidentno je da pojedinci imaju vise nikova, sto se vidi i po stilu pisanja, samo me nemojte tjerati da vas prozivam imenom i prezimenom, jer i sa portala znaju da je medju forumasima i par ljudi iz kluba, koji se junacki trude sacuvati svoje pozicije, dakle prestanite rusiti i spamati temu da nebi bilo posljedica.
evidentno je jedino to da ti poput hijenje cekas bilo kakvo "proljevanje krvi" pa da naskocis ne bi li se omastio na zadovoljstvo onih cije interese ovdje zastupas.
u svemu tome ne prezes, pa tako u svakom postu iznosis lazi, kleveces, insuiniras...
Cak i da je tako, jeli to zabranjeno? krse li se forumska pravila?
Sve sto imate jesu optuzbe i nista vise, konstantno iste optuzbe, a necete da mucnete glavom, jedan portal je zbog toga pao, forumasi prozvani imenom i prezimenom, da ne kazem usutkani.

Smeta vam sto se pise protiv uprave, a ta ista uprava angazovana na forumu i jednom i drugom i trecem, pocev sve od SD. Zeljeznicar pa preko Koldze pa do novijih desavanja,a sve se zna i ko pise imenom i prezimenom i odakle, i ko sta narucuje, ko placa, sve dok se ne zavrsi posao u klubu.

A svi zaboravljate osnovne stvari ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 avg 2016, 13:22

Hrasno1921 je napisao/la:Cekamo demant kriminalaca ... :beba: :beba:
Zašto lažeš?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 avg 2016, 13:25

Omar500 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
I da izvalim nebulozu tipa da je Fejzic puno bolji golman od Kjosevskog :lol: :lol:
Mrsko mi gledat sta je jos izvalio onaj amazon, ali bilo je provala

@samoplavi
nisi razmisljao da je mozda u pitanju 1+1 ugovor? :problem:
Jesam, to bi moglo biti najvjerovatnije, ali onda na sluzbenoj stranici zbog nas navijaca i cjelokupne javnosti tako i napises. Ovo je sramotno i pravljenje budala svih ljudi koji vjeruju sluzbenoj stranici.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 13:26

shzna je napisao/la:
Zašto lažeš?
Ti na onaj drugi portal, pa radi sto ti se kaze, odskaces od naredbi, slusaj vlasnika portala mozda i ti budes imao koristi, valja "podici" portal i usput posellami vlasnika i Deju, reci im da se djaba udruzuju :wave:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 08 avg 2016, 13:30

Pozdrav,

Molim vas za info. što se tiče izgradnje istočne tribine. Rečeno je da će izgradnja intezivno krenuti poslije derbija, ali koliko ja vidim još ništa nije počelo. Takođe je rečeno da će biti završena prva faza do kraja 2016 godine. Šta ta prva faza podrazumjeva? Ima li neko od malo bolje upićenih da mi objasni. Može u pp.

Hvala
"Truth begins in lies."

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 08 avg 2016, 13:30

:!:
:opaopa:

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 08 avg 2016, 13:33

E cuj dokaza u sudskom postupku.......hahahahahh
Monti Payton

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 avg 2016, 13:34

samoplavi je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: Šta kaže, fudbal kolektivni sport a on morao trenirati sam, hahaha, duša draga, trebali su mu Enisa dovesti da ne bude sam. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I šta još kaže, nije dolazio na treninge pa dobio otkaz? hahaha

Pa u pekaru kad zakasniš 2 puta, dobiješ otkaz a ne u najtrofejnijem klubu u BiH.

Pa ja sam stvarno u jednom trenutnku pomislio da ovaj ima i neke argumente....

EDIT:

I tek eto kad pročitaš ovo, shvatiš koliko se na silu želi stvoriti negativna atmosfera,
plasirajući gnusne laži i neistine. Evo ovaj kaže imao ugovor još 7 mjeseci, a ne 17 kako se trabunjalo ovdje.
Nisam gledao nigdje pres, a da su klubovi organizovali na sto portala bi bio live. To govori da su i novinari dio tala i da idu u korist lopovima iz klubova. Mene ne bi cudilo i da su ovo napisane lazi i da Bogi nije to rekao. U nasim klubovima rade lopovi i danas sam se uvjerio u to. Ako Bogicevic ima sedam mjeseci ugovora zbog cega su nas lagali na sluzbenoj?

http://fkzeljeznicar.ba/mirza-halvadzic ... vih/17971/
Po meni to znači da je Bogi i situacija oko njega toliko nebitna da bih joj se posvetila neka pažnja.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 avg 2016, 13:35

@samoplavi
Portal ****.ba upućuje javno izvinjenje Jadranku Bogičeviću zbog grešaka u izjavi s pres konferencije koju je organizovao Sikdikat profesionalnih fudbalera u BiH.
Naime, nije bio jasno prenesen razlog otkaza Bogičeviću, koji je naveo Željezničar, što je odmah korigovano, a također u tekstu je greškom navedeno da je iskusnom defanzivcu ostalo sedam umjesto 17 mjeseci ugovora.
klub znaci nije lagao, idi sad nadji pa pljuj po necemu drugome pa se vrati da te spustimo na zemlju :kafa:
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 08 avg 2016, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2016, 13:35

Čekamo potvrdu za duple ugovore i novac ispod stola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 08 avg 2016, 13:36

E cuj dokaza u sudskom postupku.......hahahahahh
Monti Payton

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 08 avg 2016, 13:37

Hrasno1921 je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:

Cak i da je tako, jeli to zabranjeno? krse li se forumska pravila?
Sve sto imate jesu optuzbe i nista vise, konstantno iste optuzbe, a necete da mucnete glavom, jedan portal je zbog toga pao, forumasi prozvani imenom i prezimenom, da ne kazem usutkani.

Smeta vam sto se pise protiv uprave, a ta ista uprava angazovana na forumu i jednom i drugom i trecem, pocev sve od SD. Zeljeznicar pa preko Koldze pa do novijih desavanja,a sve se zna i ko pise imenom i prezimenom i odakle, i ko sta narucuje, ko placa, sve dok se ne zavrsi posao u klubu.

A svi zaboravljate osnovne stvari ...
tako je, i nazalost nije zabranjeno. a mislim da bi trebalo biti.
jedno je pisati opcenito, pa bilo to ovako ili onako, a drugo je jarane javno prozivati ljude imenom i prezimenom i ekiketirati ih kao kriminalce bez ikakvog dokaza.
s druge strane, ti ovdje jarane prozivas ljude koji su na ovom forumu bili i prije tebe a Boga mi i prije ove i nekih ranijih uprava. sto znaci, da mi ovdje nismo da bi zastupali ili branili nekoga nego smo ovdje dosli mnogo ranije da bi iznosili svoje stavove i misljenja vezana za ono sto bezuvjetno volimo svim srcem, a to je Zeljo.
ne treba biti puno pametan pa skontati ko, kada, gdje, zasto i kako narucuje forumsko i svako drugo piskaranje, lajanje po kafanama, televizijskim emisijama i sl....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 avg 2016, 13:38

irfo je napisao/la:@samoplavi
Portal ****.ba upućuje javno izvinjenje Jadranku Bogičeviću zbog grešaka u izjavi s pres konferencije koju je organizovao Sikdikat profesionalnih fudbalera u BiH.
Naime, nije bio jasno prenesen razlog otkaza Bogičeviću, koji je naveo Željezničar, što je odmah korigovano, a također u tekstu je greškom navedeno da je iskusnom defanzivcu ostalo sedam umjesto 17 mjeseci ugovora.
klub znaci nije lagao, idi sad nadji pa pljuj po necemu drugome pa se vrati da te spustimo na zemlju :kafa:

Znaci da su placeni novinari od strane kluba kupljeni ili su idioti klasicni, ali izgleda da je Bogi brzo reagovao. U svakom slucaju drago mi je da nismo lagani, a novinarima se najebem familije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2016, 13:39

Čekamo da nam lažovčina objasni detalje iz posta koji je izbrisao a tiču se duplih ugovora i novca ispod stola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 avg 2016, 13:40

fibonacci je napisao/la:Pozdrav,

Molim vas za info. što se tiče izgradnje istočne tribine. Rečeno je da će izgradnja intezivno krenuti poslije derbija, ali koliko ja vidim još ništa nije počelo. Takođe je rečeno da će biti završena prva faza do kraja 2016 godine. Šta ta prva faza podrazumjeva? Ima li neko od malo bolje upićenih da mi objasni. Može u pp.

Hvala
Prva faza podrazumijeva izgradnju tribine u visini sadasnjeg sjevera, slike su objavljene na zvanicnoj kako izgleda. Prva faza ne podrazumijeva montiranje krova, kao ni izgradnju i uredjenje podtribinskih poslovnih prostora. Sto se tice izgradnje, najavljeno je polovinom augusta, ali nije se jos dobila gradjevinska dozvola. Rok za izdavanje iste je ja msm mjesec dana, a zahtjev je predan proslog mjeseca. Vjerovatno kada se dobije ista, krece se sa izgradnjom. Lijep pozdrav :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ZaZelju i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []