Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije Vukovic sigurnoRespektiva je napisao/la:Ti igrači i tu se spominje Miomir Vuković , i ako nije sigurno da je to on ..al treba još malo sačekat dok se uprava danas vrati iz CGHairlija je napisao/la:evo govori se da bi trebali da nam se prikljuce Zurzinov,Pandza i jos jedan napadac iz CG
do kraja dana ce sve biti jasnije!
u pitanju je najbolji stoper CG lige,trebao bi da nam se prikljuci a tad detaljnije o njemualmin HZ je napisao/la:trebali bi doci jovanovic i regoje iz slavije ... te zurzinov i emir hadzic aa za ovog crnogorca neznam !!
BenjoTM je napisao/la:Imam samo jednu opasku, nije provokacija, nije da zajebavam ali eto. Kako je moguce da sarajevo dovodi vucinu scepanovica i arsenijevica, koji su sa salvijom jedva ostali u ligi a otisli su rizvanovic belosevic muminovic i skoro koji su 3 puta bolji, i najavljuje se neka titula ?
hahahahahahaha dolazi vam i Puric,Stajic,Dzekson...ma citav Celik odsad igra samo za tebe almine i ovog madafaku...jeste napali na nase lavove...to je isto da ja kazem dolazi Skoro u Celik...nije Hadzic kao Matko izdajica,lesinaralmin HZ je napisao/la:trebali bi doci jovanovic i regoje iz slavije ... te zurzinov i emir hadzic aa za ovog crnogorca neznam !!
Arsenijevic nije ni igrao prosle godine kako treba jel je imao prvo problema sa povredom,nakon toga zbog problema sa upravom...BenjoTM je napisao/la:Imam samo jednu opasku, nije provokacija, nije da zajebavam ali eto. Kako je moguce da sarajevo dovodi vucinu scepanovica i arsenijevica, koji su sa salvijom jedva ostali u ligi a otisli su rizvanovic belosevic muminovic i skoro koji su 3 puta bolji, i najavljuje se neka titula ?
Arsenijevic nije ni igrao prosle godine kako treba jel je imao prvo problema sa povredom,nakon toga zbog problema sa upravom...miky_hz je napisao/la:BenjoTM je napisao/la:Imam samo jednu opasku, nije provokacija, nije da zajebavam ali eto. Kako je moguce da sarajevo dovodi vucinu scepanovica i arsenijevica, koji su sa salvijom jedva ostali u ligi a otisli su rizvanovic belosevic muminovic i skoro koji su 3 puta bolji, i najavljuje se neka titula ?
NIKADmiky_hz je napisao/la:Arsenijevic nije ni igrao prosle godine kako treba jel je imao prvo problema sa povredom,nakon toga zbog problema sa upravom...BenjoTM je napisao/la:Imam samo jednu opasku, nije provokacija, nije da zajebavam ali eto. Kako je moguce da sarajevo dovodi vucinu scepanovica i arsenijevica, koji su sa salvijom jedva ostali u ligi a otisli su rizvanovic belosevic muminovic i skoro koji su 3 puta bolji, i najavljuje se neka titula ?
I zasto sudis igrace po tome gdje igraju? u svakom klubu u ovoj ligi uvijek mozes naci 2-3 igraca koji bi mogli igrati u bilo kom drugom timu u ovoj nasoj Premijer ligi,doveli smo i Sedina Torlaka iz Igmana tj dosao je sam pa ga evo bio medju tri stopera lige sad smo se trebali voditi onom pa sta ce on ono iz igmana dosao jbt gdje Igman a gdje je Sarajevo pa evo Torlak odigro bolje od jednog Milenkovica koji je do jucer nosio dres reprezentacije
Nikada ne daji konacnu ocjenu prije nego sto ne vidis kakav je, evo ti jedan banalan primjer sto je Real doveo Di Mariu iz Benfice sta je Benfica za Real **** obicna ali dobar igrac je dobar igrac bez obzira gdje igra i dali mu taj klub bio zadnji ili prvi...
P.S. CrnoCrveni Hadzic je bio na razgovoru sa ljudima iz kluba i otisao je po papire u Grcku ali pored nase ima ponudu i Celika zato nikad ne reci nikad
Dok se vi bespotrebno raspravljate EMIR HADZIC ce potpisati za SAMPIONE DRZAVE CIJELE ZA PLAVO BIJELE " ŽELJEZNIČAR "CrnoCrveni je napisao/la:NIKADmiky_hz je napisao/la:Arsenijevic nije ni igrao prosle godine kako treba jel je imao prvo problema sa povredom,nakon toga zbog problema sa upravom...BenjoTM je napisao/la:Imam samo jednu opasku, nije provokacija, nije da zajebavam ali eto. Kako je moguce da sarajevo dovodi vucinu scepanovica i arsenijevica, koji su sa salvijom jedva ostali u ligi a otisli su rizvanovic belosevic muminovic i skoro koji su 3 puta bolji, i najavljuje se neka titula ?
I zasto sudis igrace po tome gdje igraju? u svakom klubu u ovoj ligi uvijek mozes naci 2-3 igraca koji bi mogli igrati u bilo kom drugom timu u ovoj nasoj Premijer ligi,doveli smo i Sedina Torlaka iz Igmana tj dosao je sam pa ga evo bio medju tri stopera lige sad smo se trebali voditi onom pa sta ce on ono iz igmana dosao jbt gdje Igman a gdje je Sarajevo pa evo Torlak odigro bolje od jednog Milenkovica koji je do jucer nosio dres reprezentacije
Nikada ne daji konacnu ocjenu prije nego sto ne vidis kakav je, evo ti jedan banalan primjer sto je Real doveo Di Mariu iz Benfice sta je Benfica za Real **** obicna ali dobar igrac je dobar igrac bez obzira gdje igra i dali mu taj klub bio zadnji ili prvi...
P.S. CrnoCrveni Hadzic je bio na razgovoru sa ljudima iz kluba i otisao je po papire u Grcku ali pored nase ima ponudu i Celika zato nikad ne reci nikad![]()
![]()
![]()
miky ok je to ti govoris ali ja ne shvatam prepotentnost blekica ovoga gdje on sa sigurnoscu tvrdi da ce sarajevo biti prvak , da ce zeljo biti iza njih a sve to sa igracima tipa arsenijevic ,regoje ne umanjujuci njihove igracke kvalitete mi nema smisla ali eto nek se nada i valjda ce vremenom izbaciti ime zeljeznicar iz svakog razgovoramiky_hz je napisao/la:Arsenijevic nije ni igrao prosle godine kako treba jel je imao prvo problema sa povredom,nakon toga zbog problema sa upravom...BenjoTM je napisao/la:Imam samo jednu opasku, nije provokacija, nije da zajebavam ali eto. Kako je moguce da sarajevo dovodi vucinu scepanovica i arsenijevica, koji su sa salvijom jedva ostali u ligi a otisli su rizvanovic belosevic muminovic i skoro koji su 3 puta bolji, i najavljuje se neka titula ?
P.S. CrnoCrveni Hadzic je bio na razgovoru sa ljudima iz kluba i otisao je po papire u Grcku ali pored nase ima ponudu i Celika zato nikad ne reci nikad
nisam te uvrijedio nicim a ti vrijedjas,to samo pokazuje ko je taraba...miky_hz je napisao/la:Ama sto si ba taraba lik,kazem ti da je prico sa ljudima iz kluba sad hocel doci nece li doci njegova stvar nije Ronaldo hebe mi se doso ne doso,nego ti samo kazem da je pregovaro
Ne kontam sta tu nemozes shvatiti,ako je pregovaro nemora znaciti da ce doci,ali ti kazem PRICAO je sa ljudima iz kluba sta ce kasnije biti vidjecemo,ne kontam sta se ibretis toliko
smijes se kladiti CrnoCrveni da nece doci?CrnoCrveni je napisao/la:nisam te uvrijedio nicim a ti vrijedjas,to samo pokazuje ko je taraba...miky_hz je napisao/la:Ama sto si ba taraba lik,kazem ti da je prico sa ljudima iz kluba sad hocel doci nece li doci njegova stvar nije Ronaldo hebe mi se doso ne doso,nego ti samo kazem da je pregovaro
Ne kontam sta tu nemozes shvatiti,ako je pregovaro nemora znaciti da ce doci,ali ti kazem PRICAO je sa ljudima iz kluba sta ce kasnije biti vidjecemo,ne kontam sta se ibretis toliko
kazes "nikad ne reci nikad" a ja samo kazem nikad jer sam upuceniji malo od tebe bar sto se tice ove teme...
mislim znas i ti da je to nemoguce al nema veze da ne tusimo na temi oko gluposti pozzz
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, ubipara i 82 gosta.