Ne znam nisam gledo,mozda i je mozda i nije.A jesu li bila zadnja 2 na Pecari kad su igrali Široki i zrinjskijohnnyyK je napisao/la:Jeli bio penal ?Strob1996 je napisao/la:Je ali kad su gubili 3-0Zed98 je napisao/la:Pa i Olimpic je imao penal
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem... 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
u srijedu, i da bit će opet izmišljeni penal, nije da nismo naviklijohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Ma niste vi ni na šta navikli,polako postajete dosadni sa stalnim kukanjemKingJamesMVP je napisao/la:u srijedu, i da bit će opet izmišljeni penal, nije da nismo naviklijohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
Vidimo se u srijedu i sretno.
Nema veze nista sa utakmicom protiv olimpika,nego te pitam za zadnja 2 penala za zrinjski na Pecari.Jesu li pravedno dosuđeni?I da, ne bi me iznenadilo da i u sridu bude nesto takojohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
-
GradKamena1
- Kontakt:
Prvi penal je bio kad smo nizborili europu,ovaj drugi nije bio u 3 mjesecu,al golemo vec trazite opravdanja za moguci neuspjeh prekosutra.Strob1996 je napisao/la:Nema veze nista sa utakmicom protiv olimpika,nego te pitam za zadnja 2 penala za zrinjski na Pecari.Jesu li pravedno dosuđeni?I da, ne bi me iznenadilo da i u sridu bude nesto takojohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma nema opravdanja, dobivate sigurno, preloši smo
LeBron James
Jadan Crnov u srijedu, zvizdat ce mu i sa jedne i sa druge strane
Sto se mene tice, remi odlican, realno imamo ekipu za sredinu tablice, ali eto, polazem nade u Branu da ce ih malo dignuti, ovo nije obicna utakmica. Loncar od prve minute mora krenuti, ostalo me ne zanima
...
Pustite to sudjenje, nadajmo se da ce sve proci u najboljem redu, susjedi dobrodosli na Pecaru
Sto se mene tice, remi odlican, realno imamo ekipu za sredinu tablice, ali eto, polazem nade u Branu da ce ih malo dignuti, ovo nije obicna utakmica. Loncar od prve minute mora krenuti, ostalo me ne zanima
...
Pustite to sudjenje, nadajmo se da ce sve proci u najboljem redu, susjedi dobrodosli na Pecaru
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Samo pitam...KingJamesMVP je napisao/la:johnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
u srijedu, i da bit će opet izmišljeni penal, nije da nismo navikli[/quote]
Strob1996 je napisao/la:Nema veze nista sa utakmicom protiv olimpika,nego te pitam za zadnja 2 penala za zrinjski na Pecari.Jesu li pravedno dosuđeni?I da, ne bi me iznenadilo da i u sridu bude nesto tako
-
GradKamena1
- Kontakt:
Ja nisam nesto uvjeren da cemo vas dobit ,al eto vidicemo u srijedu.
Aha kako da nije bioGradKamena1 je napisao/la:Prvi penal je bio kad smo nizborili europu,ovaj drugi nije bio u 3 mjesecu,al golemo vec trazite opravdanja za moguci neuspjeh prekosutra.Strob1996 je napisao/la:Nema veze nista sa utakmicom protiv olimpika,nego te pitam za zadnja 2 penala za zrinjski na Pecari.Jesu li pravedno dosuđeni?I da, ne bi me iznenadilo da i u sridu bude nesto takojohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
-
GradKamena1
- Kontakt:
Slobodno ti uzmi pa gledaj ,kontakt bio vas naivan ispo,ako je bio uvjeren da je nemoze uhvatit sto ga nije pustio,sto se mene tice ja zavrsio oko tih penala,nemozes to vise mjenjat.
Vidimo se u srijedu,imam osjecaj sa ovaj put nece bit vele golova.
Vidio sam 15 puta,i ja bi zavrsio da je bio penal za nasGradKamena1 je napisao/la:Slobodno ti uzmi pa gledaj ,kontakt bio vas naivan ispo,ako je bio uvjeren da je nemoze uhvatit sto ga nije pustio,sto se mene tice ja zavrsio oko tih penala,nemozes to vise mjenjat.
Samo treba tražiti duele sa Pandžom i bit će bar jedan penal za Zrinjski... 
Vidimo se u srijedu na jedinome hercegovačkome derbiju
Vidimo se u srijedu na jedinome hercegovačkome derbiju
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Mi mu bas nebi trebali u srijedu zvizdat kakav god da je igro...Android je napisao/la:Jadan Crnov u srijedu, zvizdat ce mu i sa jedne i sa druge strane![]()
![]()
...
Dobro dosli koliko smo i mi dobro dosli dole...
Ja se ne sjećam da je Zrinjski ikad bio ovoliki favorit u dvoboju sa nama. Hvala uprava
audere est facere!
Ne dobiva ovo Zrinja 100%.
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
- Evolve
- Kontakt:
Dajte, dosta te patetike vise, molim vas. Mi smo sebi najveci problem i neprijatelj. Nije Dragan ni Zrinjski ni Sarajevo ni Sloboda ni.....
Neko je prije napisao, a slazem se stim u potpunosti, da Zrinjski pa mozda i po prvi put dolazi na Pecaru kao izraziti favorit. Gledajuc igracki kadar, formu, pa i stanje u klubu i oko njega.
Jel Sesar prizdravio? Plazonic se vraca u sastav pretpostavljan..
Neko je prije napisao, a slazem se stim u potpunosti, da Zrinjski pa mozda i po prvi put dolazi na Pecaru kao izraziti favorit. Gledajuc igracki kadar, formu, pa i stanje u klubu i oko njega.
Jel Sesar prizdravio? Plazonic se vraca u sastav pretpostavljan..
NK Široki Brijeg
Ajmo ljudi pokrenimo se!
Sesar je, a radije bi da igramo Sesar-Loncar, Crnov-Repic/Wagner-Baraban
Trenutno korisnika/ca: Krajina1999, Mostarska, Rigoletto i 27 gostiju.