Platit ce ovaj danak neiskustvu..uNbx je napisao/la:Đe ćeš se sa Jokerom kladit, pušiona ti je zagarantovana. S njim se nemoj kladit ni da sunce izlazi s istoka.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Moze, brate, dogovoreno.joker90 je napisao/la:Pitaj @duskajurisic i @Sabihno kako opklade sa mnom prođu, do sad sam neporazen. Kladimo se u rucak, kao i sa njima sto sam, gubitnik placa, ja kazem da necemo uzeti titulu.Mokes je napisao/la:Sta ti odgovara, otvoren sam za sve solucijejoker90 je napisao/la: Koji su uslovi?
'ta ce @duska i @sabinho amatercine.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Koje lige, za opstanak ili za prvaka?High je napisao/la:Hoće li se ko sa mnom kladiti u to da Hrustemović neće biti najbolji strijelac Lige?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Doigravanje za heštegove!uNbx je napisao/la:Koje lige, za opstanak ili za prvaka?High je napisao/la:Hoće li se ko sa mnom kladiti u to da Hrustemović neće biti najbolji strijelac Lige?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Složit ćeš se da mu tu nema ravnog.High je napisao/la:Doigravanje za heštegove!uNbx je napisao/la:Koje lige, za opstanak ili za prvaka?High je napisao/la:Hoće li se ko sa mnom kladiti u to da Hrustemović neće biti najbolji strijelac Lige?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Al na sta smo spali,da na pocetku sezone kad se nista nezna,mi se kladimo da necemo osvojit titulu,e jesmo napredovali u p.m,je.bem ti Selimovicu najmilije i ostatku uprave takodje 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Smijem se i ja kladit da necemo uzet titulu? Ko smije 
Eto, sve smo dogovorili, nadam se od srca da ce ovo biti prva opklada koju cu izgubiti, pa da se najedemo ko krmad na moj racun.Mokes je napisao/la: 'ta ce @duska i @sabinho amatercine.
A slazem se za ovaj gore citirani dio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sad gledam komentare i vidim svi pali u očaj nakon remija u Zenici. Pa šta vam je ljudi, kad bi neko došao sa strane i vidio komentare, pomsilio bi da ispadamo iz lige, da se raspada klub. Nakon jednog remija se stvorila ovakva atmosfera, pa nismo Olimpic. Desio se remi, žao mi je zbog glupo primljenog gola, gdje je ispao Hodžić, a kasnije i loše postavljanje Pavlovića i sveukupno loše igre, ali Bože moj. Idemo dalje!! 
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 08 avg 2016, 16:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Jbg @Sioux, da si ponudio prepišavanje lige, pa da i prihvatim, ovako - ništa! 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Aha 'srednja ugradevinska'Majkl je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Kako si onda mogao prisustvovati treninzima i pripremnim utakmicama u kampu recimo a ostali navijači bivali otjerani?Majkl je napisao/la:Ja nikakve veze nemam sa rukovodstvom
Zato se u skolu ide pasa moj :viski:
Svako ko je ikad posjetio bilo kakvu obrazovnu ustanovu ne govori pasa.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
RN87 je napisao/la:Svako ko je ikad posjetio bilo kakvu obrazovnu ustanovu ne govori pasa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hilmo, daj nam anketu, da li podrzavate rad Almira Hurtica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:Svako ko je ikad posjetio bilo kakvu obrazovnu ustanovu ne govori pasa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
streetstyle
- Kontakt:
Bravo Zagorski
U januaru ove god i to 01 januara , Benko je dobio zadnju platu iz kardifa. Poslije toga dobio je "ono" sto mu moze klub placati. Nije htio da cuje ali od straha da ne ode na suspenziju , pristao je na sve ali je odmah rekao da ce u Junu otici. Fol je u tome sto ga ni jedan klub nije htio. Ni dati mu platu koju on trazi (20 000 euraa) niti platiti obestecenje klubu od 100 000 eura. A sve obzirom na njegove pozne fudb godine. Takvim igracima se ne daju takve cifre niti placaju obestecenje. Hurtic mu je izlazio u susret i pustao ga na svaku molbu njegovu i njegovog menadjera (na 2-3 dana). kako nije bilo interesovnja za njega , iz Slovenije je samo jednom pusten do Njemacke na 2 dana ali se vratio bez ikakovog rezultata...nije se prodao. Kada je vidio da mu ne ide onda je poceo praviti probleme (u situciji kada svi pljuju Upravu to je bas bilo podlo jer su mu ovi iz Uprave bas valjali). Bio sam na vise treninga i vidjelo se da ga suigraci ne vole , al bas. Brat mi je u prvih 18 i pricam zivu istinu. Koristeci netrpeljivost navijaca prema upravi pokusavo je isposlovati da ga otjeraju sa cistim papirima. Nije mu uspjelo. Onda je krenulo sa pivama pred Zrinjski. Licno ih je on donio u sobu kod Pavlovica i Hodzica. Tada im je bahno u sobu Hurta i ostalo se zna. Tu mu J*** licno ja od danas do 234 koljena jer nas je IZDAO pred pravo jaku tekmu , da ne kazem znacajnu. Vi ga uzdizite u idola i dalje a noz nam je zabio kad se niko nije nadao. Vidjevsi sta se radi i da ne zeli vise igrati , Uprava je odlucila da mu ponudi da uplati cifru (ne znam kolika je) i da mu se daju cisti papiri. On je pristao i otisao. Koliko cujem papire jos nije dobio jer jos nije uplatio ono sto je dogovorio sa Upravom...tako da je jos uvijek blokiran sa te strane.
Ps , trazio je Benko i u januaru da se proda , pa nista nije naso. I tada je imao odobrenje od Uprave da trazi novi klub uz obestecenje od 100 000 eura
U januaru ove god i to 01 januara , Benko je dobio zadnju platu iz kardifa. Poslije toga dobio je "ono" sto mu moze klub placati. Nije htio da cuje ali od straha da ne ode na suspenziju , pristao je na sve ali je odmah rekao da ce u Junu otici. Fol je u tome sto ga ni jedan klub nije htio. Ni dati mu platu koju on trazi (20 000 euraa) niti platiti obestecenje klubu od 100 000 eura. A sve obzirom na njegove pozne fudb godine. Takvim igracima se ne daju takve cifre niti placaju obestecenje. Hurtic mu je izlazio u susret i pustao ga na svaku molbu njegovu i njegovog menadjera (na 2-3 dana). kako nije bilo interesovnja za njega , iz Slovenije je samo jednom pusten do Njemacke na 2 dana ali se vratio bez ikakovog rezultata...nije se prodao. Kada je vidio da mu ne ide onda je poceo praviti probleme (u situciji kada svi pljuju Upravu to je bas bilo podlo jer su mu ovi iz Uprave bas valjali). Bio sam na vise treninga i vidjelo se da ga suigraci ne vole , al bas. Brat mi je u prvih 18 i pricam zivu istinu. Koristeci netrpeljivost navijaca prema upravi pokusavo je isposlovati da ga otjeraju sa cistim papirima. Nije mu uspjelo. Onda je krenulo sa pivama pred Zrinjski. Licno ih je on donio u sobu kod Pavlovica i Hodzica. Tada im je bahno u sobu Hurta i ostalo se zna. Tu mu J*** licno ja od danas do 234 koljena jer nas je IZDAO pred pravo jaku tekmu , da ne kazem znacajnu. Vi ga uzdizite u idola i dalje a noz nam je zabio kad se niko nije nadao. Vidjevsi sta se radi i da ne zeli vise igrati , Uprava je odlucila da mu ponudi da uplati cifru (ne znam kolika je) i da mu se daju cisti papiri. On je pristao i otisao. Koliko cujem papire jos nije dobio jer jos nije uplatio ono sto je dogovorio sa Upravom...tako da je jos uvijek blokiran sa te strane.
Ps , trazio je Benko i u januaru da se proda , pa nista nije naso. I tada je imao odobrenje od Uprave da trazi novi klub uz obestecenje od 100 000 eura
Zadnja izmjena: streetstyle, dana/u 08 avg 2016, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
streetstyle
- Kontakt:
sisitemskim i zdravim radom mi smo do sada mogli biti u grupama jer smo imali i ekstra koeficjent ali smo i to sjebali ne izlaskom u evropu!
za ovo si pantelija u pravu ali za silne pare i ono kako je tan zainteresovan za titule , trofeje...nisi
da je tan zainteresovan za ovo , sklopio bi ekipu prvih 18 od nekih 5 mil eura i onda bi fakat ova liga bila plitak potok a i grupna faza bi se osigurala za 2-3 god , pa bar EL grupna faza. Drugo , mozemo mi reci i ovo i ono , ovu Upravu je Tan imenovao , pa je onda podrzao. I ja radim kod gazde , za neku lovu koja je BH prosjek. U ovoj neimastini ne pada mi na pamet da kod gazde trazim nesto novo i bolje. On placa , on komanduje...nije mi lose. A znam da bi pedalu dobio za 3 min da samo nesto pokusam. Dok je tan gazda neka radi kako hoce , moje je da dodjem na tekmu ili ne dodjem , da kupim u fanshopu ili ne kupim...i garantujem da se samo bojkotom tekmi i svih shopova , godisnjih , clanskih moze nesto uraditi , nikako drugacije.
za ovo si pantelija u pravu ali za silne pare i ono kako je tan zainteresovan za titule , trofeje...nisi
da je tan zainteresovan za ovo , sklopio bi ekipu prvih 18 od nekih 5 mil eura i onda bi fakat ova liga bila plitak potok a i grupna faza bi se osigurala za 2-3 god , pa bar EL grupna faza. Drugo , mozemo mi reci i ovo i ono , ovu Upravu je Tan imenovao , pa je onda podrzao. I ja radim kod gazde , za neku lovu koja je BH prosjek. U ovoj neimastini ne pada mi na pamet da kod gazde trazim nesto novo i bolje. On placa , on komanduje...nije mi lose. A znam da bi pedalu dobio za 3 min da samo nesto pokusam. Dok je tan gazda neka radi kako hoce , moje je da dodjem na tekmu ili ne dodjem , da kupim u fanshopu ili ne kupim...i garantujem da se samo bojkotom tekmi i svih shopova , godisnjih , clanskih moze nesto uraditi , nikako drugacije.
Zadnja izmjena: streetstyle, dana/u 08 avg 2016, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pusti evropu, kad sad razmislis, ona je bila nerealna za ocekivati. Ali dominacija u nasoj ligi, za to smo imali sasvim dovoljno para na raspolaganju. Ikande, Stepanov, Alispahic, more drugih igraca kao Mitrevski, Kostic, Protic i ostali koji su bili usputni prolaznici u nasem klubu. Bilo je i vise nego dovoljno para da pojedemo ovu ligu, a nas lupaju Mladost, Travnik, Olimpic, Slavija itd. Odmah me srklet uhvati kad skontam sta smo bacili para na beskorisne igrace i kakvi su tu sve talovi bili u raskidima ugovora. Dino ce osigurati egzistenciju i unucima sa parama koje je hajrovao od kluba.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 08 avg 2016, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 13 gostiju.