FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 18:10

Rooney88 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
risingforce je napisao/la:kakve su sanse da Jahic nije imao ni potpisan ugovor, nego je imao dogovor da potpise tek ako ne nadje prihvatljiv anganzman u inostranstvu.. to objasnjava zasto je "povrijedjen" :crazy:
I ja mislim da je to od pocetka price oko povrede, drugog normalnog objasnjenja nema
Ima, samo biras da ga ne vidis.
Bolje reci da za svaki minus uprave, los potez i sl. vi nadjete opravdanje pa tako i za Jahica ;)

Ali onda uprava svjesno laze navijace

Sanel Jahić novi fudbaler FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/sanel-jahic-nov ... car/21000/
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

AntoniooConte
Kontakt:

Post Postao/la AntoniooConte » 08 avg 2016, 18:11

Ne kontam bgm ako ste do sada srali po klubu sto je uzeo jahica kao povrijedjenog igrača sada kada ga se uvaljuje takvog drugom klubu logično da ćete VI pohvaliti klub ako to uspije jer je ispunio vašu zelju i riješio se povrijedjenog jahica? Mislim ovo je logičan slijed stvari ako imate trunke morala i ako je to bilo vaše mišljenje?

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 08 avg 2016, 18:11

Omar500 je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Pozdrav,

Molim vas za info. što se tiče izgradnje istočne tribine. Rečeno je da će izgradnja intezivno krenuti poslije derbija, ali koliko ja vidim još ništa nije počelo. Takođe je rečeno da će biti završena prva faza do kraja 2016 godine. Šta ta prva faza podrazumjeva? Ima li neko od malo bolje upićenih da mi objasni. Može u pp.

Hvala
Prva faza podrazumijeva izgradnju tribine u visini sadasnjeg sjevera, slike su objavljene na zvanicnoj kako izgleda. Prva faza ne podrazumijeva montiranje krova, kao ni izgradnju i uredjenje podtribinskih poslovnih prostora. Sto se tice izgradnje, najavljeno je polovinom augusta, ali nije se jos dobila gradjevinska dozvola. Rok za izdavanje iste je ja msm mjesec dana, a zahtjev je predan proslog mjeseca. Vjerovatno kada se dobije ista, krece se sa izgradnjom. Lijep pozdrav :thumbup:
Nema od izgradnje nista do daljnjeg i to su jedine tacne informacije ;)

Sve ostalo su lazi uprave i krimnalaca iz uprave kako bi koliko toliko sacuvali mir
Vidim da si upućen, a uvijek navodiš imena (Miske, Šiljak), pa bih te zamolio da nam kažeš imenom i prezimenim ljude koji nisu u FK Željezničar, a ulagali su želbe i KOČILI izgradnju stadiona.

Ukoliko ne odgovoriš na ovo pitanje, a u interesu je svih navijača u Bosni i Hercegovini, smatraćute običnim lažovom u petljarošom koji svjesno svojim pisanjem želi nanijeti štetu FK. Hvala!

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 08 avg 2016, 18:16

carsijaba je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Prva faza podrazumijeva izgradnju tribine u visini sadasnjeg sjevera, slike su objavljene na zvanicnoj kako izgleda. Prva faza ne podrazumijeva montiranje krova, kao ni izgradnju i uredjenje podtribinskih poslovnih prostora. Sto se tice izgradnje, najavljeno je polovinom augusta, ali nije se jos dobila gradjevinska dozvola. Rok za izdavanje iste je ja msm mjesec dana, a zahtjev je predan proslog mjeseca. Vjerovatno kada se dobije ista, krece se sa izgradnjom. Lijep pozdrav [emoji106]
Nema od izgradnje nista do daljnjeg i to su jedine tacne informacije ;)

Sve ostalo su lazi uprave i krimnalaca iz uprave kako bi koliko toliko sacuvali mir
Vidim da si upućen, a uvijek navodiš imena (Miske, Šiljak), pa bih te zamolio da nam kažeš imenom i prezimenim ljude koji nisu u FK Željezničar, a ulagali su želbe i KOČILI izgradnju stadiona.

Ukoliko ne odgovoriš na ovo pitanje, a u interesu je svih navijača u Bosni i Hercegovini, smatraćute običnim lažovom u petljarošom koji svjesno svojim pisanjem želi nanijeti štetu FK. Hvala!
Evo odgovara ti :

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 08 avg 2016, 18:21

@Hrasno1921, očekujem odgovor od cijenjenog forumaša.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 18:22

Za istocnu tribinu se trenutno nema para, nema se para da se digne betonska konstrukcija a ne nesto drugo da se pocne graditi,odnosno komplet prva faza kako je planirano, kada se skupi pocet ce se graditi ali to sigurno nece biti u ovom roku kako su najavili.
Jedino ako ne dignu kredit od 550.000 maraka ili sam lazni hadzija iz dzepa ne pukne toliko na sto, ako cemo do kraja demontaza istocne tribine jos nije placena a da ne govorim o pocetku gradnje tribine, dakle mimo dozvola pare su problem pod broj jedan.

A sud po zakonu koci izgradnju stadiona, po zalbi sportskog drustva i jos tri NN. osobe koje su zasticene od javnosti u ovom sporu, kao sto je i receno ako se ode na sud sve ce se odugovlaciti u nedogled.
1921'

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 08 avg 2016, 18:29

Hrasno1921 je napisao/la:Za istocnu tribinu se trenutno nema para, nema se para da se digne betonska konstrukcija a ne nesto drugo da se pocne graditi,odnosno komplet prva faza kako je planirano, kada se skupi pocet ce se graditi ali to sigurno nece biti u ovom roku kako su najavili.
Jedino ako ne dignu kredit od 550.000 maraka ili sam lazni hadzija iz dzepa ne pukne toliko na sto, ako cemo do kraja demontaza istocne tribine jos nije placena a da ne govorim o pocetku gradnje tribine, dakle mimo dozvola pare su problem pod broj jedan.

A sud po zakonu koci izgradnju stadiona, po zalbi sportskog drustva i jos tri NN. osobe koje su zasticene od javnosti u ovom sporu, kao sto je i receno ako se ode na sud sve ce se odugovlaciti u nedogled.
Zaista sam mislio da si inteligentniji. Nemoj mi zamjeriti na ovome. Kakve veze ima SUD sa istočnom tribinom. Ja sam pravnik i nikada se više nisam ismijao većoj gluposte od ove koju si napisao.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 18:36

carsijaba je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Za istocnu tribinu se trenutno nema para, nema se para da se digne betonska konstrukcija a ne nesto drugo da se pocne graditi,odnosno komplet prva faza kako je planirano, kada se skupi pocet ce se graditi ali to sigurno nece biti u ovom roku kako su najavili.

Zaista sam mislio da si inteligentniji. Nemoj mi zamjeriti na ovome. Kakve veze ima SUD sa istočnom tribinom. Ja sam pravnik i nikada se više nisam ismijao većoj gluposte od ove koju si napisao.
Dakle "pravnice" ...
Uzmes sve probleme sa kojima se susrece FK Zeljeznicar, pa ako si imalo upucen onda znas i za zadnji problem pred kraj jula, i po svemu tome dok sud ne kaze cije je sta vecih radova na stadionu poput izgradnje tribine istok, tribine jug i sl. nece biti, i to ne kazem ja vec sud, a sve stranke u postupku su dobile takvo obavjestenje, mimo Sportskog drustva i Fudbalskog kluba pojavilo se i privatno lice koje po dokumentu iz 1968. polaze pravo na dio istocne tribine, dakle pojavio se novi problem u vidu tog covjeka.

Ko je inteligentan, dali si pravnik ili ne to bi ostavio za foruma, nikada ne znas ko sjedi sa druge strane, sta ima na umu i sta mu je cilj, to upamti ;)
1921'

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 08 avg 2016, 18:43

SUD je institucija i ona ne može kočiti izgradnju stadiona. Izgradnju stadiona može kočiti npr. "Marko Marković" veliki navijač Želje i pri tome govori kako je to u intersu Kluba. Sud sudi, ali ne može kočiti izgradnju.
Sada sam sretan, jer konačno znam ko si.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 18:45

carsijaba je napisao/la:SUD je institucija i ona ne može kočiti izgradnju stadiona. Izgradnju stadiona može kočiti npr. "Marko Marković" veliki navijač Želje i pri tome govori kako je to u intersu Kluba. Sud sudi, ali ne može kočiti izgradnju.
Sada sam sretan, jer konačno znam ko si.
:lol:

Marko Markovic veliki navijac Zelje :lol:

Smijesan si od starta, i ti i tebi slicni, malo se preznojite jos ...
1921'

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 08 avg 2016, 18:47

:kafa:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 18:48

Niste vi toliko inteligentni a ni potkovani ;)

:wave:
1921'

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 08 avg 2016, 18:52

Nema potrebe da me persiraš, prećit ćemo na ti. :kafa:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 18:54

Sta je ba? malo potkacio i odmah se povlacis? :mrgreen:

Koliko si khurcevit mislio sam da ces istrajati do kraja Karanovic & Nikolic pravnice ;)
1921'

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 08 avg 2016, 18:56

nema sta, sve standardno... jedni previse kude i pljuju, a drugi, previse hvale i kuju u zvijezde.

na kraju, za obje grupe forumasa, ista prica: Zeljo je iznad svega i svakoga. s ovim dijelom se slazem! ispred i iznad Zelje nije ni amar, ni miske, ni ivica, ni bogicevic, ni dejo, ni violina... pa, haj"mo se tako i ponasati.

iskreno, kada procitam koliko se pljuju pojedine osobe, koje su dale dio zivota i licnosti i sve to utkale u istoriju Zelje, zgadi mi se s kim dijelim tribinu (ako ovi sto to pisu, uopste, i idu na takmice) i s kim se stavljam u isti kos, kao navijac Zelje. danas nam ne valja bogicevic, jucer je to bio mulalic, prekjucer tomic, sutra ce biti stana, prekosutra bekric, nekada, u buducnosti, kostic, miroslav, ako ne produzi ugovor, pa nam se ispali... i tako u krug.

@virtual, to, da klub, odnosno, poslodavac moze raditi sta hoce, mozda prolazi u CG, kod djukanovica. ja sam sa firmom imao ugovor za koristenje mog, privatnog vozila u sl. svrhe. ugovor potpisan na 7 godina (vozilo kupio novo i ugovor se odnosio na period otplate lizinga), prilikom kupovine vozila, na moje ime i u ugovoru jasno navedene medjusobna prava i obaveze. obje strane sve postovale, ali poslodavac skontao da se zajebao i da mu je isplativije uzeti vozilo na firmu. pokusao me nagovoriti da izmjenimo ugovor, trazio da vozilo sluzi u namjene koje nisu navedene u ugovoru (da drugi mogu upravljati, suprotno stavkama ugovora), trazio da snosim neke troskove odrzavanja, (sto po ugovoru snosi firma), pokusavao me natjerati da placam gorivo koje trosim u sl. svrhe... i, kada je skontao da necu pristati na izmjene ugovora, a postujem sve od svojih obaveza, jednostrano raskine ugovor, nakon tri godine, uz obrazlozenje da nema vise potrebe za najmom tog vozila. meni ispalo extra, jer mi je isplatio vise od novonabavne vrijednosti vozila, na ime ostatka ugovora i penala, a i ostalo mi vozilo, procjenjene vrijednosti, od strane lizing kuce, na iznos 18.500 KM.

mozemo mi pricati da je BiH drzava bez zakona, da nas moze gaziti kako ko hoce... ali, ako potjeramo do kraja, mozemo doci i do zadovoljenja pravde i nasih prava. a, i dalje radim kod istog poslodavca, jer mu doprinosim finansijski i nije budala da me se rijesi.

tako je i sa bogicevicem. ja sam odmah pisao, kada se sva prica pokrenula, da mi se ne svidja razvoj situacije. ni danas, nakon ovog pressa, nisam nista pametniji, jer je sve jos uvijek nejasno i vrijeme ce pokazati ko je u pravu. ali, sam si napisao neki dan, preuzeo si rizik, potpisao sa bogijem na dvije godine i ispostuj rizik do kraja. nije bogi nikome stavio pistolj na celo i rekao uslovi su ovakvi, potpisuj ili pucam. dogovor i potpis je bio obostrani. probaj naci sredinu, zajednicku rijec, razidji se gospodski... sad, odjednom, kokot pozitivan primjer ljudima, koji su ga, do jucer, pljuvali na sva usta i nazivali najpogrdnijim imenima, psovali mu od-do... ali, danas je heroj. treba kokota pitati koliko je dobio na ruke za taj gospodski razlaz (mada to nikada necemo saznati), jer je i on bio krenuo isto kao bogi, sa pricom da ne zasluzuje raskid ugovora, da nece pristati na isti, itd.

stavite sebe u situacije o kojim pisete i raspravljate, pomislte sta bi vi uradili da se vama dese pojedine situacije, o kojim naglabamo, razmislite o vasoj i egzistenciji svoje porodice...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 avg 2016, 19:09

Neka pise ko sta hoce, tako je barem receno.
Mene licno boli briga sta ovi pljuvaci misle I mogu pisati protiv uprave koliko god hoce. Zeljo funkcionise zbog ove uprave skoro pa kako treba i to je dovoljan razlog za nas vecinu.
Ne znam da je iko uradio ista preko noci i suncevom brzinom.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 08 avg 2016, 19:17

MuhamedTM je napisao/la:Neka pise ko sta hoce, tako je barem receno.
Mene licno boli briga sta ovi pljuvaci misle I mogu pisati protiv uprave koliko god hoce. Zeljo funkcionise zbog ove uprave skoro pa kako treba i to je dovoljan razlog za nas vecinu.
@muha, slazem se da pojedinci, ne da pretjeruju, nego ne znam kako ni nazvati mrznju, koja se ispoljava prema pojedincima iz uprave.

ali, ne treba ni zmiriti na ono sto ne valja. savrsenstvo, u bilo kojem obliku i segmentu, ne postoji. kada smo svjesni propusta i gresaka, mozemo raditi na ispravljanju istih i nastojati ne ponavljati iste. malo nam fali da se izdignemo dodatno, a to necemo postici selektivnim biranjem dobrih i losih poteza. stvari treba zvati i predstavljati pravim imenom.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 08 avg 2016, 19:19

svaka cast plavoj naciji, prepoznao se momentum za iskorak. nadam se da ce sportski rezultati, adekvatno, propratiti ove stvari.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 avg 2016, 19:24

starigrad je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Neka pise ko sta hoce, tako je barem receno.
@muha, slazem se da pojedinci, ne da pretjeruju, nego ne znam kako ni nazvati mrznju, koja se ispoljava prema pojedincima iz uprave.

ali, ne treba ni zmiriti na ono sto ne valja. savrsenstvo, u bilo kojem obliku i segmentu, ne postoji. kada smo svjesni propusta i gresaka, mozemo raditi na ispravljanju istih i nastojati ne ponavljati iste. malo nam fali da se izdignemo dodatno, a to necemo postici selektivnim biranjem dobrih i losih poteza. stvari treba zvati i predstavljati pravim imenom.
Niko nije ni rekao da se treba gurati pod tepih, koliko ja znam ima zakon I vlast zbog razloga. Npr ako je Zeljo nekome duzan ili je nacinio neku vrstu stete uzmes advokata I ides ganjas svoja prava.
Kad neko napise kritiku koja ima smisla ok normala ali kad neko konstantno pljuje bez pokrica, to je prelazi granice.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Hrasno15, ibz, Levin, lile, yurrr i 36 gostiju.