FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

krmpotich
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la krmpotich » 08 avg 2016, 19:44

Ma po imenima, odbrana nam je beton ali to na terenu izgleda sasvim drugacije. Javna je tajna da Kostic i Dzidic uopste ne pricaju, tako da se to odrazava i na samu odbranu naseg tima. Sve je krenulo od Ivanovog sukoba sa Husrefom. Kako se obadvojica zayebavaju, ne bi me cudilo da ih Husref obojicu otjera. Iskreno, i ja bih to ucinio...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 08 avg 2016, 19:45

Danas sam uspio stici na trening atmosfera opustena bez velike nervoze i tenzija. Nazire se prva postava za srijedu kako stvari stoje

Piric
Efendic-Mehmedagic-Djidic-Subic
Stjepanovic - Merzic
Ordagic-Zeba-Veselinovic
Karic

Subic ce biti masinica odlican na treningu kao i Merzic volili ga ili ne neki dok ce Karic morati malo vise morati da poradi na koncetraciji u kljucnim momentima pred golom.
Na kraju Zeba vjezba slobodnjaka pred ostatkom ekipe i na kraju sa Dedicem jedanaesterce kako vec rekoh zahebancija opustena.
samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 avg 2016, 19:49

To je upravo ta formacija što sam i kontao da će biti, Đida i Hare na stoperu i Stjepanović i Merzić na DMF, a Ordaga na krilo. Ipak nema puno prostora da se eksperimentiše u ovakvoj utakmici.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 avg 2016, 19:56

ma to je ta najjaca ekipa trenutno.. Krpa je naucio da ide na klupu kako god igrao, a Kole bi igrao umjesto Harija da su stvari onakve kakvim smo se nadali da ce biti

a mislim da ako Kole ostane na tribinama protiv Zelje da je to njegov kraj u Slobodi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 08 avg 2016, 20:04

**** mater u picku onom ko je pokido plakat ovdje na mojoj zgradi na brcanskoj. Ne vjerujem kakvih seljaka ima pizda im materina. Pa i kad hoces nesto da napravis, da privuces raju na stadion, uvijek ima neki coban sto mora sve da usere. Jbm ti narod pogan

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 avg 2016, 20:07

FranckRibery je napisao/la:**** mater u picku onom ko je pokido plakat ovdje na mojoj zgradi na brcanskoj. Ne vjerujem kakvih seljaka ima pizda im materina. Pa i kad hoces nesto da napravis, da privuces raju na stadion, uvijek ima neki coban sto mora sve da usere. Jbm ti narod pogan
Uočio sam taj trend kod došlja s zapadne obale Drine.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 08 avg 2016, 20:12

Ma no sikiriki za Subića i njegovu igru u odbrani. Bitno je kada Subić ode u napad da Efe ostane defanzivniji, pa da to bude faktički sa 3 stopera. Najgore kad 2 beka vise naprijed, e onda su problemi.
Mes Que Un Club

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 avg 2016, 20:41

Sobzirom da nam je promaja po bokovima tesko da mogu igrati Kostic i Dzidic u tandemu, obojica su spori, narocito Dzidic koji uoopste ne trci, vjerovatno mu neodgovara nasa napadacka opcija gdje su stoperi daleko do naseg gola. Po mom nekom osjecaju mora da igra Mehmedagic u tandemu sa jednim od ove dvojice pomenutih, ili cak sva trojica u zastarjeloj formaciji 3-5-1-1. Mada poznavajuci Husrefa nece on nista ekspermentisati u derbi utakmici vjerovatno ce igrati Dzidic -Kostic ili Mehmedagic -Kostic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 avg 2016, 21:01

krmpotich je napisao/la:Ma po imenima, odbrana nam je beton ali to na terenu izgleda sasvim drugacije. Javna je tajna da Kostic i Dzidic uopste ne pricaju, tako da se to odrazava i na samu odbranu naseg tima. Sve je krenulo od Ivanovog sukoba sa Husrefom. Kako se obadvojica zayebavaju, ne bi me cudilo da ih Husref obojicu otjera. Iskreno, i ja bih to ucinio...
Daj nemoj zajeb.otkud sad to?
Vise djeluju sporo nego kur evito al eto haj.
Jah i bicu iskren, apsolutno me ne interesuje formacija nit ko je u njoj.nisam trener.mene interesuje 11 boraca a ne kurcoboljaca u srijedu na terenu i da ugaze i nagaze zelju.sportski naravno.makar i na guzove :mrgreen: i tri bobe
:salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 avg 2016, 21:03

bilo bi pozeljno da ih nagaze u bukvalnom smislu, cjevanice da pucaju

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 avg 2016, 21:06

Momci, pod reflektorima se ne igra jer ne znaju da li bi reflektori izdrzali svih 90 minuta, navodno nas je Grad izigrao...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 avg 2016, 21:10

A Ordaga navodno ima ponude iz Bundeslige :shhh: :shock:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 avg 2016, 21:13

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:A Ordaga navodno ima ponude iz Bundeslige :shhh: :shock:
i da za milione ode koga dovesti sada? Ostali bi na Grahovcu u prvoj a u slucaju kartona/povrede igra Hodzic...
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 avg 2016, 21:24

svi mogu ici osim Zebe, on se ne moze nadomjestit', jer u Premijer Ligi nema takvog pakera, znaci nema
dovoljno je reci da je najbolji igrac Premijer Lige

kada se sjetim da su ovdje pisali da Ordagic moze nadomjestit' Zebu :lol:

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 08 avg 2016, 21:37

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Momci, pod reflektorima se ne igra jer ne znaju da li bi reflektori izdrzali svih 90 minuta, navodno nas je Grad izigrao...
Kako mislis hoce li izdrzati!? Ili radi ili ne radi. Na sam cuo pricu da se na iduce ljeto ovi reflwktori demontiraju i salju u Gradacac, a nama neki LED dolaze. Posto kupio, po to prodao. Ozbiljno, ruzno je da mi igramo domace utakmice po najgoroj vrucini, trose se igraci.

Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 avg 2016, 21:39

pinoglavi je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:A Ordaga navodno ima ponude iz Bundeslige :shhh: :shock:
i da za milione ode koga dovesti sada? Ostali bi na Grahovcu u prvoj a u slucaju kartona/povrede igra Hodzic...
Milinone uloziti u stabilizaciju kluba, a igraca ce uvijek biti, iako to izgleda cudno.

Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 avg 2016, 21:42

Na stranu nase pametovanje o sastavu, mislim da je jako bitno da Tusanj bude pun, naelektrisan prema selji i da se navija cijelo vrijeme. Puno ce znaciti za koheziju u timu koje fali u usporedbi sa proslom sezonom, iako smo igracki jaci. Mislim da ce momci odigrati u skladu sa nasim ocekivanjima, a necu se brinuti oko rezultata, bice to dobro.

Niko, niko, #SamoSloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 avg 2016, 21:43

#dođinajdrazi

slika

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 avg 2016, 21:43

Ordagic ako ima ponuda treba ga unovciti dok je vrijeme,sto vise otezes mozes se zajebat,nedo bog da se momak povrijedi,ispadne iz forme nakon toga i td.
ako ima ponude neka ide bice igraca,netreba ga dati u bescjenje,ali netreba ni gusiti momka,neka ide.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 avg 2016, 21:46

Komunista je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Momci, pod reflektorima se ne igra jer ne znaju da li bi reflektori izdrzali svih 90 minuta, navodno nas je Grad izigrao...
Kako mislis hoce li izdrzati!? Ili radi ili ne radi. Na sam cuo pricu da se na iduce ljeto ovi reflwktori demontiraju i salju u Gradacac, a nama neki LED dolaze. Posto kupio, po to prodao. Ozbiljno, ruzno je da mi igramo domace utakmice po najgoroj vrucini, trose se igraci.

Niko, niko, #SamoSloboda
Mislim da ih ne radi dovoljno da bi mogli osvijetliti sve :thumbup: nisam siguran, ali cuo sam iz pouzdanih izvora da je tako :damn: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.