Znači riješiti se panja Zaze
Isco + Tielemans + Barbosa za neka mirnija i ljepša jutra
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Agresti na VS kaže da je Matić prva opcija i u sljedećih 48 sati ćemo definitivno znati ima li šta od toga. Ako ne, idemo dalje u potragu.La Juve l'obiettivo principale ce l'ha da settimane: Matic. In queste 48 h capirà se davvero è così impossibile, qualora così fosse vira su altri.
100%RichmanBiH je napisao/la:Ma nije Pogba kod Juventusa neka prevaga kosto je recimo bio pirlo. Pogba je bio vazan ali ne I glavni tockic. Vidjet cemo kakav ce biti tamo, sobzirom da je u Juventusu yimski duh glavni gdje se pojedinac neistice. Placenik obicni. Nece uspjet tamo.
Sve dok zamjenjujemo te igrače približno/jednako dobrim ili boljim nema problema. A nije da smo te igrače izgubili za neku siću pa da se kuka za njima.BlueBosnian je napisao/la:Sve dok odlaze ponajbolji igrači svake godine, san o osvajanju CL ostaje samo san, a obećanja postaju obično zavlačenje..
Ma ja bi pljuno pare za Draxlera.Jest da ljudi tvrde da igra Pjacinu poziciju al igrao je u Schalkeu nekoliko utakmica bez problema i Pogbinu poziciju da se tako izrazim.Plus mlad i marketinski dobar.Mig_Mig je napisao/la:Sto se mene tice, ja sam zadovoljan citavim prijelaznim rokom, a sto se tice zamjene za Pogbu, ja bih birao samo jednog igraca, nista ova kombinacija sa dvojicom, jedan ali pravi igrac? Eh, ko je taj ? Ni sam ne znam..
Sve je to okej, ali realno, Juve je izgubio puno, i ovaj (trenutni) vezni red je dobar samo za ligu.. Marchisio i Khedira su skloni povredama, a Pjanić neće biti onako dobar kao u Romi, niti je neko ko će praviti razliku (volio bih da me demantuje, ali..)IlCapitano je napisao/la:...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.