Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

IVICA OSIM
Kontakt:

Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH

Post Postao/la IVICA OSIM » 14 jun 2010, 19:23

treba zvati hajrovica iz arsenala jes da ima 16 god ali mislim da nam treba ta vrsta igraca u odbrani
jer samir i elvir su vec u godinama a ko ce ih mjenjati mali igra super igra vec u rezervnom timu sve se bojim da nam ga ko ne mazne
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 jun 2010, 19:28

znaci igram football manager 2o1o, vodim bosnu i znam da to nea veze s realnom slikom naseg fudbala al' moze li mi neko rec par rijeci o lulicu i haurdicu - ovaj djecko na manageru je preso u u sahtar i wonderkid je nakon jedne sezone :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 jun 2010, 01:39

Evil Genius je napisao/la:znaci igram football manager 2o1o, vodim bosnu i znam da to nea veze s realnom slikom naseg fudbala al' moze li mi neko rec par rijeci o lulicu i haurdicu - ovaj djecko na manageru je preso u u sahtar i wonderkid je nakon jedne sezone :D
Znas kad je oven "zavalio" 2 gola na SP-u 98.
Kad su svi "svrsavali" na njeg?
E Haurdic ti je njegovog kalibra...
Trebal jos?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 15 jun 2010, 08:28

taj owen je bio svijetska klasa dok nije presao u Real, posle tog izleta je postao prosjek, Haurdica porediti sa njim je smijesno, Haurdic je buducnost i vidim ga za godinu dvije u Repki, sve zavisi kako ce se Mujdza pokazati. Gledao sam ga par puta u decko ima centarsut koji ga krasi ali daleko je on od nivoa jednog Owena. Ja bi licno pozvao Mahmutovica i stavio ga da igra Vedinu poziciju koju je igrao u zadnje 2 tekme, ubijedjen sam da bi mnogo vise napravio od Vedada i bilo kog drugog u napadu, moze probiti po strani svaku obranu i takav nam igrac treba, da neki u ovom momentu spominju Husu je krajnje neozbiljno ali cemu sam se najvise ismijao je komentar da treba zvati Hajrovica, da je Nesta nebi igrao sa 16 god. za A tim. Ovaj Sudic nam dolazi uskoroi nadam se da ce biti novi igrac u prvoj postavi pored Spahe, a treba vidjeti sta ce ovaj mali iz Olimpika napraviti, na njegovoj poziciji smo najtanji, Salihovica u srdinu gdje mu je i mjesto a Muratu se zahvaliti i poslati ga u penziju, covjek je uvjek bio korektan i borio se za sveti dres ali mu je krajnje vrijeme da kaze zbogom.
Tracy McGrady!!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 jun 2010, 09:20

Edo_Majka je napisao/la:taj owen je bio svijetska klasa dok nije presao u Real, posle tog izleta je postao prosjek, Haurdica porediti sa njim je smijesno, Haurdic je buducnost i vidim ga za godinu dvije u Repki, sve zavisi kako ce se Mujdza pokazati. Gledao sam ga par puta u decko ima centarsut koji ga krasi ali daleko je on od nivoa jednog Owena. Ja bi licno pozvao Mahmutovica i stavio ga da igra Vedinu poziciju koju je igrao u zadnje 2 tekme, ubijedjen sam da bi mnogo vise napravio od Vedada i bilo kog drugog u napadu, moze probiti po strani svaku obranu i takav nam igrac treba, da neki u ovom momentu spominju Husu je krajnje neozbiljno ali cemu sam se najvise ismijao je komentar da treba zvati Hajrovica, da je Nesta nebi igrao sa 16 god. za A tim. Ovaj Sudic nam dolazi uskoroi nadam se da ce biti novi igrac u prvoj postavi pored Spahe, a treba vidjeti sta ce ovaj mali iz Olimpika napraviti, na njegovoj poziciji smo najtanji, Salihovica u srdinu gdje mu je i mjesto a Muratu se zahvaliti i poslati ga u penziju, covjek je uvjek bio korektan i borio se za sveti dres ali mu je krajnje vrijeme da kaze zbogom.
Ma Haurdic je stvarno klasa i samo neko ko nije pratio momka prosle sezone moze reci da je prosojecan i takve stvari...
Pa sta treba uraditi neko sa 19 godina da bi ga pohvalili ? Mozda kao ninja "preletjeti" cijeli stadion pimplajuci loptu i onda zavaliti gol.
Mahmutovic obavezno u A
Haurdic jos obaveznije
A ljevakovic je "urgentno" potreban na mjestu petice...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 15 jun 2010, 11:47

Vedin Music za poziciju lijevog beka, ma gdje god on bio i koliko god godina imao i u kakvoj god formi da bio..Sigurno ce pod svakim uslovima ovu poziciju odraditi bolje od ovih sto su na toj poziciji zadnjih godina....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

booty-king
Kontakt:

Post Postao/la booty-king » 16 jun 2010, 06:06

haurdic je godinu i po dana standardan u jablonecu a ove godine cak izborise i evropu...ima 20 godina dakle sa 18 i po je krenuo igrat u prvoj postavi

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 jun 2010, 10:15

harishp je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Vladavic i Husejinovic ne igraju ni u klubovima, sto bi igrali u reprezetaciji?
zato sto nam treabju
U timu nemogu sastaviti par minuta u cjelom prvenstvu.A da u reprezentaciji kolo vode ili da nam budu uzdanice.
Nigdje logike. :roll:
jarane pravo si tvrd na nekih stvarima, dakle bolje je da nam igraju igraci kojima nisu to te pozicije nego da se probaju novi igraci :roll:
primjera je koliko hoces da igrac u repki pruza bolje partije nego za klub gdje i nije standardan.
vladavicu i husejinovicu brzinu niko ne moze ukrasti kao ni znanje, a za krilo je bolje imati brzog igraca koji ne igra nego debeljucu kojem to nije pozicija a standardan je u svom timu.
tvojom logikom bi trebalo muslimovica na lijevog beka, jer je standardan u klubu a nema mjesta na svojoj poziciji.

stvarno zalosno :roll:

i pravis se tvrd, nigdje nisam rekao da ce kolo da vode, zna se kostur repke, ovo su samo igraci koji ce popunjavati mjesto u 11, sa sistemom koji pape forsira 4-4-2 ili 4-5-1, mi u ovoj repki sto je sada bila nemamo krila nijednog
Cuva Bog Zelju svog!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 jun 2010, 13:45

Haris Seferovic iz Fiorentine

Zaboravljen ili ne, treba ga zvati, ja bi ga zvao za ovu prijateljsku u augustu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 16 jun 2010, 13:49

Pauk je napisao/la:Haris Seferovic iz Fiorentine

Zaboravljen ili ne, treba ga zvati, ja bi ga zvao za ovu prijateljsku u augustu.
aj sta si navro ko gladan srat :mrgreen: :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 jun 2010, 14:52

Naravno da treba zvati i Seferovica i Vujicevica,Sudica,Bunozu u prijateljske naravno a ne da isprobava Muratovica,Rahimica,Pandzu jer su oni vec davno isprobani i zna se sta mogu...
A o Mahmutovicu,Haurdicu,Ljevakovicu mora (selektor) razmisljati kao o prvotimcima u kvlifikacijama ako mislimo pobjediti koga jer bez ove trojice najsporiji smo na svijetu definitivno...
"No God is Good God "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 16 jun 2010, 18:33

mirzza je napisao/la: jarane pravo si tvrd na nekih stvarima, dakle bolje je da nam igraju igraci kojima nisu to te pozicije nego da se probaju novi igraci :roll:
primjera je koliko hoces da igrac u repki pruza bolje partije nego za klub gdje i nije standardan.
vladavicu i husejinovicu brzinu niko ne moze ukrasti kao ni znanje, a za krilo je bolje imati brzog igraca koji ne igra nego debeljucu kojem to nije pozicija a standardan je u svom timu.
tvojom logikom bi trebalo muslimovica na lijevog beka, jer je standardan u klubu a nema mjesta na svojoj poziciji.

i pravis se tvrd, nigdje nisam rekao da ce kolo da vode, zna se kostur repke, ovo su samo igraci koji ce popunjavati mjesto u 11, sa sistemom koji pape forsira 4-4-2 ili 4-5-1, mi u ovoj repki sto je sada bila nemamo krila nijednog
A de nam jaro ti reci kakvu imass fudbalsku licencu ili bilo koje sranje da nam mozes tako samouvjereno pametovati i govoriti da je neko zalostan..Mozda ti je djevojka rekla da puno znas o fudbalu nakon jednog takvog pametovanja pa pravo ufatio furseta

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 jun 2010, 08:23

delija je napisao/la:
mirzza je napisao/la: jarane pravo si tvrd na nekih stvarima, dakle bolje je da nam igraju igraci kojima nisu to te pozicije nego da se probaju novi igraci :roll:

A de nam jaro ti reci kakvu imass fudbalsku licencu ili bilo koje sranje da nam mozes tako samouvjereno pametovati i govoriti da je neko zalostan..Mozda ti je djevojka rekla da puno znas o fudbalu nakon jednog takvog pametovanja pa pravo ufatio furseta
Istu onu licencu kakvu ima cio forum ovdje, ako imalo pratis forum, znas ko furseti ovdje i to je harishp, pogledaj samo broj mojih komentara.
Ubacujes se u raspravu koja se tebe ne tice, jos jednom ti kazem pogledaj ko je uzeo pametovati u fursatiti na moj komentar koji je bio sasvim normalan.
Imam pravo na svoje misljenje i zalosno mi je sto gomilamo u ekipi 5 igraca istog tipa i ne pravimo sirinu, ne moras imati licencu da vidis neke stvari i da znas za sta sluze prijateljske tekme, za to trebas pratiti fudbal malo duze.
Druga recenica je bezobrazna i puna furseta.
Ako imas sta prokomentarisati pametno na ovo sto sam napisao uradi ako nemas postedi tastaturu.
Cuva Bog Zelju svog!

haris1812hz
Kontakt:

Post Postao/la haris1812hz » 02 jul 2010, 22:12

I'm back!, skoro nisam ovjde bio godinu dana :D

Ali eto, hocu da napravim update od prvoh posta.

Napisete imena zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH i ja cu ih stavicu u prvom postu ;)

ZEno.T.
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencionalni fudbaleri u reprezentaciju BiH

Post Postao/la ZEno.T. » 02 jul 2010, 22:26

Hocete svi da se probaju neki igrači ,a onda kad Susic iskonbinuje i izgubi,nastane pljuvanje po selektoru.Tvrdoglav je Susic i mislim da se njemu preko medija ne moze nametnuti niti jedan fudbaler...
12.9.2009.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 jul 2010, 22:34

Ja ne znam sta ste se svezali Vladavica,solidan igrac koji godinu nije igrao skoro nikako tako da ne vjerujem da bi ga i jedan normalan trener ubacio da igra u takvoj situaciji,a o Husejnovicu da ne pricam.Od kad je otisao iz Slobode nije igrao. Ne kazem da su losi igraci ali malo ih je neozbiljno sad spominjati i za klupu a ne za prvih 11.
Daj Boze da vise igraju,narocito Husejnovic koji je sam sebe zeznuo kad je bio posudjen K*lauternu,ali mlad je nadam se da ce sad u Herti doci pameti...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 jul 2010, 23:44

haris1812hz je napisao/la:I'm back!, skoro nisam ovjde bio godinu dana :D

Napisete imena zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH i ja cu ih stavicu u prvom postu ;)
Kad si već tudenak, prvo izmjeni naziv teme "Zaboravljeni i potencionalni fudbaleri u reprezentaciju BiH". Nekad se išlo u školu? :?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jul 2010, 01:23

NoName je napisao/la:
haris1812hz je napisao/la:I'm back!, skoro nisam ovjde bio godinu dana :D

Kad si već tudenak, prvo izmjeni naziv teme "Zaboravljeni i potencionalni fudbaleri u reprezentaciju BiH". Nekad se išlo u školu? :?
Mozda nije imao potenciola za skolu
100% sportski i krajnje opušten potpis

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 03 jul 2010, 10:09

Čuj potencionalni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Valjda potencijalni, pobogu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jul 2010, 10:11

STa je sa Vuckicem iz Newcastle ?? Treba vidjet sa Seferovicem dal zeli da igra za repku ili ne ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Cwirek, Goalgetter, Proximic i 30 gostiju.