1/4 - Urugvaj - Gana
Moderator/ica: admin
Re: 1/4 - Urugvaj - Gana
Samo bi neupuceni i neobrazovani "navijac" koji samo od svetskog do svetskog prati repku mogao reci da bi Suarez bio glavni krivac za gol.Sansa da bude gol onde je 100% dok je sa penala sansa 60-70%.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I OPET GRESKA. Kakvih 40% odakle ti ta glupost ?[/quote]Genghis je napisao/la: Haj da te ispravim, radi statistike.U reprezentaciji ne znam, nisam im brojao krvna zrnca, a u drzavi Gani Islam je dominantna religija sa oko 40% poklonika, sledi narodna religija /vracanje/ 30%, i tvojih 10% posto je za krscane rezervisano.
A kako ti argumentiras tu gresku???? Dokazi da je greska.
Hehe, upravo tako, logika mu je jaca strana takodjeDevil je napisao/la:Samo bi neupuceni i neobrazovani "navijac" koji samo od svetskog do svetskog prati repku mogao reci da bi Suarez bio glavni krivac za gol.Sansa da bude gol onde je 100% dok je sa penala sansa 60-70%.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- roy_makaay
- Kontakt:
Sad i Urugvaj ima svoju Božiju ruku.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Nema bolji snimak na YT ali je li se vama cini da je ovo ofsajd.
Nesta mi je pravo sumnjivo ovde.Na 0:53 se najbolje vidi da je golman izletio.
[youtube][/youtube]
edit:Vidi se i na ovoj pocetnoj slici.
[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
Hebiga, zao mi je Ganaca. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakva je u tebe logika? Da nije ona "mama kaze"Genghis je napisao/la:Hehe, upravo tako, logika mu je jaca strana takodjeDevil je napisao/la:Samo bi neupuceni i neobrazovani "navijac" koji samo od svetskog do svetskog prati repku mogao reci da bi Suarez bio glavni krivac za gol.Sansa da bude gol onde je 100% dok je sa penala sansa 60-70%.![]()
![]()
![]()
.
Kakvi se gluposti navaljas, bez ikakvih argumenata, a kad ti neko trazi iste, izgubis se.
Valjda izletEoDevil je napisao/la:Nema bolji snimak na YT ali je li se vama cini da je ovo ofsajd.Nesta mi je pravo sumnjivo ovde.Na 0:53 se najbolje vidi da je golman izletio.
[youtube][/youtube]
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
@Drop umoran si vise sa tim rekao sam ti nekidan da je ispravno i jedno i drugo,po lektorskim pravilima je ispravno izletio na ekavskom ali izleteo su ti novokomponovani govori sto ima u svakome narodu.Kako ti nedosadi stalno samo pratiti necije greske kao da si "kolektor" sto bi rekao Zika.
@ Bilal. Covjek ti je gore postavio link , da ne postavljam ponovo. Nego mi reci , kako ce spavati onaj tragicar veceras, a kako bi tragicar spavao tek da je dala Gana gol iz penala
Logika 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Smiri se, malo se zezam ništa strašnoDevil je napisao/la:@Drop umoran si vise sa tim rekao sam ti nekidan da je ispravno i jedno i drugo,po lektorskim pravilima je ispravno izletio na ekavskom ali izleteo su ti novokomponovani govori sto ima u svakome narodu.Kako ti nedosadi stalno samo pratiti necije greske kao da si "kolektor" sto bi rekao Zika.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- NoName
- Kontakt:
Devil je napisao/la:@Drop umoran si vise sa tim rekao sam ti nekidan da je ispravno i jedno i drugo,po lektorskim pravilima je ispravno izletio na ekavskom ali izleteo su ti novokomponovani govori sto ima u svakome narodu.Kako ti nedosadi stalno samo pratiti necije greske kao da si "kolektor" sto bi rekao Zika.
Morao sam brate, oprosti!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
AHHAHAHAHAHAHHAHAHANoName je napisao/la:Devil je napisao/la:@Drop umoran si vise sa tim rekao sam ti nekidan da je ispravno i jedno i drugo,po lektorskim pravilima je ispravno izletio na ekavskom ali izleteo su ti novokomponovani govori sto ima u svakome narodu.Kako ti nedosadi stalno samo pratiti necije greske kao da si "kolektor" sto bi rekao Zika.![]()
Morao sam brate, oprosti!
Oplakah.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Meni se čini da je po FIFINOM pravilu ovo bio Offside a da je ovdje Suarez bio "golman" jer u takvim situacijama NAJBLIŽI GOLU se smatra golmanom 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- roy_makaay
- Kontakt:
Da je Gyan iz Kolumbije za 24 sata bi bio mrtav čovjek ,mislim da ga treba tješiti tim riječima. 
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Frutek je napisao/la:Meni se čini da je po FIFINOM pravilu ovo bio Offside a da je ovdje Suarez bio "golman" jer u takvim situacijama NAJBLIŽI GOLU se smatra golmanom
Znaci nemogu da vjerujem sta se sve izdesavalo na ovoj utakmici koja je po mom misljenju dosad bila najbolja na prvenstvu. Navijao sam za Ganu i prosto nemogu da vjerujem kakve su prilike propustili da odu u polufinale. Zao mi je pravo sto nisu prosli, ne samo kad su fulili penal u 121-oj, nego kad su pucali penale zalete se tek toliko da moze zamahnuti nogom, dok su se Urugwayci zaletali od trolejbuske. Svaka čast Gani i na ovome i ovo je uspjeh, malo je falilo za jos veci, al sta ces, fudbal je takav.
drop popusti covjeka
drop popusti covjeka
Colour of Manchester is blue...
- NoName
- Kontakt:
Hajd ba cole, popusti malo i ti, to je nebitno. Nego, reci mi jel taj tvoj ortak pouzdaniji od Wiki? 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
NoName je napisao/la:Hajd ba cole, popusti malo i ti, to je nebitno. Nego, reci mi jel taj tvoj ortak pouzdaniji od Wiki?
Da otvorimo novu temu Forlanito

MAJSTOR!
Svi prdite o gyanu, a niko nista da kaze o majstoru !
MAJSTOR!
Svi prdite o gyanu, a niko nista da kaze o majstoru !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.