Mi ovdje uživamo to pratiti
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Komunjara, penisoglavi, solinaš i ostali kozojebi se ovdje na forumu bore protiv centralizacije
Sveti džihad poveli. Treba im odati respekt za to i poštovati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vladavina. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- jurisicduska
- Kontakt:
Izborili su se ako ništa za centralizaciju bestrofejtnosti. Haman jedina takva sredina.
Nemoj solinasa ikonu sa ovom dvojicom u isti koš majke ti.
Nemoj solinasa ikonu sa ovom dvojicom u isti koš majke ti.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ignorantne neznalice uživaju u blaženom neznanjulet3 je napisao/la:Komunjara, penisoglavi, solinaš i ostali kozojebi se ovdje na forumu bore protiv centralizacije [emoji106] Sveti džihad poveli. Treba im odati respekt za to i poštovati.
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Messi je choker i luzer i nikada nece moci uci u najuzi izbor najboljeg svih vremenalet3 je napisao/la:Komunjara, penisoglavi, solinaš i ostali kozojebi se ovdje na forumu bore protiv centralizacijeSveti džihad poveli. Treba im odati respekt za to i poštovati.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kurcoglavi, mašio si i temu i PDF 
- elamalakia
- Kontakt:
Ma kakvi ti levati, ima par tuzlaka regularna raja skroz. Nebitno je sto ti lazes samog sebe da smo mi vama nebitni
boli mene buraz sta ti mislis i to sto lazes samog sebe, cinjenice pokazuju drugo, a to je da se najvise nafurate kad vam neko iz Sa dolazi.
Helem, pickasto je vec traziti opravdanje od eventualnog poraza zbog sudija. Na teren, sretno i vama i nama pa ko dobije
Helem, pickasto je vec traziti opravdanje od eventualnog poraza zbog sudija. Na teren, sretno i vama i nama pa ko dobije
Zadnja izmjena: elamalakia, dana/u 08 avg 2016, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Glupani svih gradova ujedinite se.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Slobodno stavi top5 posjetu prosle godine sa Grbavice i Koseva i u kupu i u prvenstvu ako cemo o toj nafuranosti. A jbg ja ti kazem meni nebitni, pratim vas koliko i ostale timove vrha, a ti misli sta hoces 
Sto se sudije tice jest pickasto i nikad nisam pisao takve postove da su svi protiv nas i sl. A nek dobije Sloboda, prosle godine smo bili bolji pa izgubismo tako da necu napisati neka dobije bolji
Sto se sudije tice jest pickasto i nikad nisam pisao takve postove da su svi protiv nas i sl. A nek dobije Sloboda, prosle godine smo bili bolji pa izgubismo tako da necu napisati neka dobije bolji
Nad tobom sunce najljepše sja
- jurisicduska
- Kontakt:
Beduin, Dado, Solinas prava raja. Dobar im je onaj što im plakate radi pa mu ne daju dinara a momak fantazija u poslu. Ostalo.... Za zaborav.
Ali borba protiv centralizacije
i to na forumu koji se zove Sportsport.ba je nešto najgenijalnije što sam mogao procitati ovdje
Komunjara je veliki protivnik pameti i razuma, ali je zato istrajan u toj svetoj borbi
i to treba poštovati.
Komunjara je veliki protivnik pameti i razuma, ali je zato istrajan u toj svetoj borbi
Vidis, ti pricas da te boli **** sta mi mislimo nakon sto sam te ****, nema potrebe da budes povrijedjenelamalakia je napisao/la:Ma kakvi ti levati, ima par tuzlaka regularna raja skroz. Nebitno je sto ti lazes samog sebe da smo mi vama nebitni [emoji38] boli mene buraz sta ti mislis i to sto lazes samog sebe, cinjenice pokazuju drugo, a to je da se najvise nafurate kad vam neko iz Sa dolazi.
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
U gubitku argumenata ostaju ti samo prazne uvrede, sto govori koliko si glup. Zavrsavamo diakusiju, ako je to uopste ikako bila sa neinteligentnom osobomlet3 je napisao/la:Ali borba protiv centralizacijei to na forumu koji se zove Sportsport.ba je nešto najgenijalnije što sam mogao procitati ovdje
![]()
Komunjara je veliki protivnik pameti i razuma, ali je zato istrajan u toj svetoj borbi [emoji106] i to treba poštovati.
Niko, niko, #SamoSloboda
jurisicduska je napisao/la:Beduin, Dado, Solinas prava raja. Dobar im je onaj što im plakate radi pa mu ne daju dinara a momak fantazija u poslu. Ostalo.... Za zaborav.
Niko, niko, #SamoSloboda
Mi ovdje uživamo u tvojim postovima punim razumijevanja i visprenog tuzlanskog humora, kao i u tvojoj svetoj borbi protiv centralizacijeKomunista je napisao/la:U gubitku argumenata ostaju ti samo prazne uvrede, sto govori koliko si glup. Zavrsavamo diakusiju, ako je to uopste ikako bila sa neinteligentnom osobomlet3 je napisao/la:Ali borba protiv centralizacijei to na forumu koji se zove Sportsport.ba je nešto najgenijalnije što sam mogao procitati ovdje
![]()
Komunjara je veliki protivnik pameti i razuma, ali je zato istrajan u toj svetoj borbi [emoji106] i to treba poštovati.![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Nemoj se ljutiti
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ne mogu se sloziti da mi ovdje uzivamo u tvojim postovima jer su izuzetno plitki i glupi, ali se trudimo razviti raspravu. Drag si mi, kao retardiran clan porodice, ali dzaba ne idelet3 je napisao/la:Mi ovdje uživamo u tvojim postovima punim razumijevanja i visprenog tuzlanskog humora, kao i u tvojoj svetoj borbi protiv centralizacijeKomunista je napisao/la:U gubitku argumenata ostaju ti samo prazne uvrede, sto govori koliko si glup. Zavrsavamo diakusiju, ako je to uopste ikako bila sa neinteligentnom osobomlet3 je napisao/la:Ali borba protiv centralizacijei to na forumu koji se zove Sportsport.ba je nešto najgenijalnije što sam mogao procitati ovdje
![]()
Komunjara je veliki protivnik pameti i razuma, ali je zato istrajan u toj svetoj borbi [emoji106] i to treba poštovati.![]()
Niko, niko, #SamoSloboda![]()
Nemoj se ljutiti [emoji106]
Niko, niko, #SamoSloboda
- AzaKamikaza
- Kontakt:
SLO SLO SLOBODO NA KU.RAC TE NABODO!
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Pichkoglavi tvor je najveca hinja, seljacic ofucani.
Samo zna seljo, sugavica sto vas nije pobio mladic i jos mnogo gluposti. Smrdljiva carapo.
Edit: kaže da nije.
Samo zna seljo, sugavica sto vas nije pobio mladic i jos mnogo gluposti. Smrdljiva carapo.
Edit: kaže da nije.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 08 avg 2016, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Tako je, nek si mi se nagovorioKomunista je napisao/la:
Ne mogu se sloziti da mi ovdje uzivamo u tvojim postovima jer su izuzetno plitki i glupi, ali se trudimo razviti raspravu. Drag si mi, kao retardiran clan porodice, ali dzaba ne ide![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Sisoje ce biti zadovoljan sa tobom i podojiti te pred spavanje.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Vidis da si plitak i glup. Sramota me trositi replike na takvog punoglavcalet3 je napisao/la:Tako je, nek si mi se nagovorio [emoji106] podvikni tim lojavim centralistima, neka znaju šta narod misli o njimaKomunista je napisao/la:
Ne mogu se sloziti da mi ovdje uzivamo u tvojim postovima jer su izuzetno plitki i glupi, ali se trudimo razviti raspravu. Drag si mi, kao retardiran clan porodice, ali dzaba ne ide![]()
Niko, niko, #SamoSloboda![]()
Sisoje ce biti zadovoljan sa tobom i podojiti te pred spavanje.
Niko, niko, #SamoSloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.