PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Pripremite se za šokantne vijesti iz Tuzle u sljedećim danima.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Franto je jako inteligentan momak. Sada sto dosta vas to vidi a nece da prizna to je vasa stvar. Yebiga skrene sa teme ali se uspjesno vrati i jako dobro izbjegava sankcije sto ga u mojim ocima cini jako spretnim. Lik se meni nikad nije uvlacio samo dijelimo lijevu stranu ulice i navijamo za radnicke klubovejoker90 je napisao/la:Dok izađe iz Pastrmkinog pakasa, on ga pohvalio i među rijetkim prihvatio, pa Franto se sad polomi da mu se ulize! Sve sto je zelio je da bude prihvacen i da ne bude etiketiran kao Franto, zato je i mijenjao nickove svako 2-3 dana i kada nije banovan.pinoglavi je napisao/la:Franto edukuj i ovu momcinuTobeYarabi je napisao/la:98 godina postojanja 'nako
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 09 avg 2016, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ovako izgleda kad kulturna raja pravi gostovanje, a ne oni sto stolice cupaju

Dijelite vi lijevu stranu postelje izgleda.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- TobeYarabi
- Kontakt:
zsamo je zeljkan radnicki klubNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Franto je jako inteligentan momak. Sada sto dosta vas to vidi a nece da prizna to je vasa stvar. Yebiga skrene sa teme ali se uspjesno vrati i jako dobro izbjegava sankcije sto ga u mojim ocima cini jako spretnim. Lik se meni nikad nije uvlacio samo dijelimo lijevu stranu ulice i navijamo za radnicke klubove
Ta kulturna raja ne odradi pola gostovanja po svojoj drzavi!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ovako izgleda kad kulturna raja pravi gostovanje, a ne oni sto stolice cupaju![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo sta sam slagao :

nisi ti njih vidio kako gasaju kad smo ih sreli iz bl hahahahahahhahahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ovo je saopstenje navijaca FC Begging, pred Tuzlu.joker90 je napisao/la:Ta kulturna raja ne odradi pola gostovanja po svojoj drzavi!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ovako izgleda kad kulturna raja pravi gostovanje, a ne oni sto stolice cupaju![]()
Rokoko87 je napisao/la:Pripremite se za šokantne vijesti iz Tuzle u sljedećim danima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- amazon
- Kontakt:
Gdje je onaj smokljo muhoni nejma ga, stara ga u kaznu poslala.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Franto je obrazovan momak, sad da li je bas inteligentan, u to ne ulazim i to cesto veze nema sa obrazovanjem. Smisao za humor mu je ocajan, s onim gifovima i zajebancijama, nisam debela i slicne gluposti. Na Slobodinoj temi su za njega pitali, ko je onaj idiot, sramoti nas sve na prepucavanjima! To ne znam jesu li i za Krlezu ikad rekli. Hinjski uvijek se trudi da bocne Bosnjake, perfidni srbin kakvih je more na internetu, onaj post za pokrivene zene(muslimanke) mu nisam zaboravio ni dan danas, iako ga je brzo editovao kad mu je pocela raja masovno yebavati familiju zbog onog. Klix forum pun onakvih!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Franto je jako inteligentan momak. Sada sto dosta vas to vidi a nece da prizna to je vasa stvar. Yebiga skrene sa teme ali se uspjesno vrati i jako dobro izbjegava sankcije sto ga u mojim ocima cini jako spretnim. Lik se meni nikad nije uvlacio samo dijelimo lijevu stranu ulice i navijamo za radnicke klubove
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- amazon
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Franto je obrazovan momak, sad da li je bas inteligentan, u to ne ulazim i to cesto veze nema sa obrazovanjem. Smisao za humor mu je ocajan, s onim gifovima i zajebancijama, nisam debela i slicne gluposti. Na Slobodinoj temi su za njega pitali, ko je onaj idiot, sramoti nas sve na prepucavanjima! To ne znam jesu li i za Krlezu ikad rekli. Hinjski uvijek se trudi da bocne Bosnjake, perfidni srbin kakvih je more na internetu, onaj post za pokrivene zene(muslimanke) mu nisam zaboravio ni dan danas, iako ga je brzo editovao kad mu je pocela raja masovno yebavati familiju zbog onog. Klix forum pun onakvih!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Franto je jako inteligentan momak. Sada sto dosta vas to vidi a nece da prizna to je vasa stvar. Yebiga skrene sa teme ali se uspjesno vrati i jako dobro izbjegava sankcije sto ga u mojim ocima cini jako spretnim. Lik se meni nikad nije uvlacio samo dijelimo lijevu stranu ulice i navijamo za radnicke klubove
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma i vi previse serete s tim vjerama, nek vjeruje u sta ko hoce sta vas briga... Napadate svakog ko nije musliman il obrnuto sto dovoljno govori koliko smo mi zatucan narod.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nebi ulazio sta je ko pisao ali hocu reci da je inteligentan i da dobro manevrise sa ostalim forumasima sa kojima je u raspravi. Fakticki voda te iste na lancu. Mozda lik samo lozi i smije vam se a mozda je mrtav ozbiljan
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj Franto je jako inteligentan momak, frajer zadojen mrznjom, fasisticki islamofob koji zivi u lazi i koji izmislja stvari da bi sebe i svoje uzdigao. Ponavlja jedno te isto po 5-6 puta dok ga neko ne citira, frajer je mentalno poremecen. Pastrmka, ti ocito nisi citao sta je on sve pisao protiv ljudi koji nisu isti kao on i koliko samo mrzi par stvari, da ne spominjem spominjanje ratnih zlocinaca koji su umalo razorili moj grad i moju drzavu, i to ponavlja iz dana u dan. Obicno smece od covjeka kojem zelim sve najgore i nadam se da ce to isto doziviti jer nista bolje i ne zasluzuje jad koji takve rijeci upotrebljava namjerno a vjeruj mi da zna za sve ovo, jad odvratni. Makar ti nisi bio takav nikad, ti si uvijek bio raja koji zna za salu. Njega su svi tjerali i dan danas ga se stide radi svega sto je pricao, par puta je i otisao zbog toga jer je vidio da ga i njegovi vrijedjaju, ljudi se jednostavno stide sto je iz Tuzle ili nekog sela iz podrucja TK. Meni se bolan par ljudi javilo na PP radi toga, da ne mogu da vjeruju sta sve prica i da mu J*** citavu porodicu bolesnu, eto ako mi vjerujes (momci su iz Tuzle). Vidis i sam koliko mu je drago kad neko stane na njegovu stranu, bude sav sretan jer niko nije tako jadan kao on. Pa njega podrzava jedan jedini frajer iz Tuzle, isti onaj sto je rekao da Vedran i Mirza trebaju gorjeti u paklu i jos milion tih stvari. Vjeruj mi da grijesis sto se tice tog retarda, nisi nista od ovoga vidio.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 09 avg 2016, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tone tuzla tone sloboda
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nejma gaamazon je napisao/la:Gdje je onaj smokljo muhoni nejma ga, stara ga u kaznu poslala.
Donna I heller

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
nemate pravo glasa pao vam je trans od njih hahhahahahahahahashzna je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- amazon
- Kontakt:
Sta bi ti da te ja ne spomenem vidim niko te ne benda 5% na ovoj temi. Da te malo podignem muhoni 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.