Vama je od škriparazlo87 je napisao/la:nemate pravo glasa pao vam je trans od njih hahhahahahahahahashzna je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Prvi i jedini mostarski šampion
Ooooooooo yeazlo87 je napisao/la:nemate pravo glasa pao vam je trans od njih hahhahahahahahahashzna je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
kaze im bubnjar pao momcima iz kalesije hahaaahahhahahahaashzna je napisao/la:Ooooooooo yeazlo87 je napisao/la:nemate pravo glasa pao vam je trans od njih hahhahahahahahahashzna je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sad jos prepisujes moje postove, **** te lipa koja si ti kopija slaba.
Nema ko te na ovom forumu nije spustio, lagana fufica.
Violina je to skolovo vidi se hoces li 18ti trofej da ti podarim.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mortem ma nisam brato bio na forumu cesto pa nisam ni upracao osim ovih zadnjih situacija. Ne svidja mi se taj vid rasprave i koristenje tih stvari u nedostatku sale. Mozda lozi samo da vas isprovocira. Ne treba uzimati toliko srcu i pustati da te uvuce u takve rasprave nego prebaciti lopticu i karati ga sa drugim stvarima. Njemu je samo cilj da isprovocira i ne bira sredstva a mozda i lozi samo
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Franto, kada napišeš da sloboda nema nikakav validan trofej, što je naravno tačno,

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- amazon
- Kontakt:
Zahvali mi se sto te dizem malo na forumu da baljezgas gluposti. Vidim da te ljudi ignorisu ko da si onaj manki iz nahorevaMuhamedTM je napisao/la:Sad jos prepisujes moje postove, **** te lipa koja si ti kopija slaba.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- TobeYarabi
- Kontakt:
frantu i njemu slicne, a ima ih na ovom forumu jos nekoliko, bi bilo sevap zive spaliti na lomaci. sve bi ja to vratio nazad za indijuMortemHz je napisao/la:Cuj Franto je jako inteligentan momak, frajer zadojen mrznjom, fasisticki islamofob koji zivi u lazi i koji izmislja stvari da bi sebe i svoje uzdigao. Ponavlja jedno te isto po 5-6 puta dok ga neko ne citira, frajer je mentalno poremecen. Pastrmka, ti ocito nisi citao sta je on sve pisao protiv ljudi koji nisu isti kao on i koliko samo mrzi par stvari, da ne spominjem spominjanje ratnih zlocinaca koji su umalo razorili moj grad i moju drzavu, i to ponavlja iz dana u dan. Obicno smece od covjeka kojem zelim sve najgore i nadam se da ce to isto doziviti jer nista bolje i ne zasluzuje jad koji takve rijeci upotrebljava namjerno a vjeruj mi da zna za sve ovo, jad odvratni. Makar ti nisi bio takav nikad, ti si uvijek bio raja koji zna za salu. Njega su svi tjerali i dan danas ga se stide radi svega sto je pricao, par puta je i otisao zbog toga jer je vidio da ga i njegovi vrijedjaju, ljudi se jednostavno stide sto je iz Tuzle ili nekog sela iz podrucja TK. Meni se bolan par ljudi javilo na PP radi toga, da ne mogu da vjeruju sta sve prica i da mu J*** citavu porodicu bolesnu, eto ako mi vjerujes (momci su iz Tuzle). Vidis i sam koliko mu je drago kad neko stane na njegovu stranu, bude sav sretan jer niko nije tako jadan kao on. Pa njega podrzava jedan jedini frajer iz Tuzle, isti onaj sto je rekao da Vedran i Mirza trebaju gorjeti u paklu i jos milion tih stvari. Vjeruj mi da grijesis sto se tice tog retarda, nisi nista od ovoga vidio.
ko su ti?predmetmrznje je napisao/la:Vama je od škriparazlo87 je napisao/la:nemate pravo glasa pao vam je trans od njih hahhahahahahahahashzna je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda
-
Straus1921
- Kontakt:
@zlo87 oni sto odu du mostara ponekad turisticki pa svrate na tekmu 
- TobeYarabi
- Kontakt:
to su fuFare tzStraus1921 je napisao/la:@zlo87 oni sto odu du mostara ponekad turisticki pa svrate na tekmu
@Riba podrzava franhella znaci
Donna iš kravo u štalu da paseš.
Donna iš kravo u štalu da paseš.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
aaaaaa to su oni sto se u rodni kraj vracaju preko travnika duzim putem?Straus1921 je napisao/la:@zlo87 oni sto odu du mostara ponekad turisticki pa svrate na tekmu
-
Straus1921
- Kontakt:
@TobeYarabi fukare ne idu u mostar 
@zlo87 eeee, bas tii
@zlo87 eeee, bas tii
- amazon
- Kontakt:
Citirajte naseg muhoni niko ga ne je.be pet posto 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
TobeStakvirulaTobeYarabi je napisao/la:frantu i njemu slicne, a ima ih na ovom forumu jos nekoliko, bi bilo sevap zive spaliti na lomaci. sve bi ja to vratio nazad za indijuMortemHz je napisao/la:Cuj Franto je jako inteligentan momak, frajer zadojen mrznjom, fasisticki islamofob koji zivi u lazi i koji izmislja stvari da bi sebe i svoje uzdigao. Ponavlja jedno te isto po 5-6 puta dok ga neko ne citira, frajer je mentalno poremecen. Pastrmka, ti ocito nisi citao sta je on sve pisao protiv ljudi koji nisu isti kao on i koliko samo mrzi par stvari, da ne spominjem spominjanje ratnih zlocinaca koji su umalo razorili moj grad i moju drzavu, i to ponavlja iz dana u dan. Obicno smece od covjeka kojem zelim sve najgore i nadam se da ce to isto doziviti jer nista bolje i ne zasluzuje jad koji takve rijeci upotrebljava namjerno a vjeruj mi da zna za sve ovo, jad odvratni. Makar ti nisi bio takav nikad, ti si uvijek bio raja koji zna za salu. Njega su svi tjerali i dan danas ga se stide radi svega sto je pricao, par puta je i otisao zbog toga jer je vidio da ga i njegovi vrijedjaju, ljudi se jednostavno stide sto je iz Tuzle ili nekog sela iz podrucja TK. Meni se bolan par ljudi javilo na PP radi toga, da ne mogu da vjeruju sta sve prica i da mu J*** citavu porodicu bolesnu, eto ako mi vjerujes (momci su iz Tuzle). Vidis i sam koliko mu je drago kad neko stane na njegovu stranu, bude sav sretan jer niko nije tako jadan kao on. Pa njega podrzava jedan jedini frajer iz Tuzle, isti onaj sto je rekao da Vedran i Mirza trebaju gorjeti u paklu i jos milion tih stvari. Vjeruj mi da grijesis sto se tice tog retarda, nisi nista od ovoga vidio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
predmetmrznje
- Kontakt:
zna se kako je to palo, 5 momaka bilo na tribini policija nas otjerala u ćošak, oni izasli iz prostorija i strgnuli sa ograde. Ako je to palo onda stvarno... a koja si ti grupa?predmetmrznje je napisao/la:zlo87 je napisao/la: ko su ti?
-
Straus1921
- Kontakt:
Gle skripara 20 momaka jedan sal imaju
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Ona koje se najviše bojitezlo87 je napisao/la:zna se kako je to palo, 5 momaka bilo na tribini policija nas otjerala u ćošak, oni izasli iz prostorija i strgnuli sa ograde. Ako je to palo onda stvarno... a koja si ti grupa?predmetmrznje je napisao/la:zlo87 je napisao/la: ko su ti?
Ps. onda malo bolje čuvajte zastave
Zadnja izmjena: predmetmrznje, dana/u 09 avg 2016, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi i jedini mostarski šampion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.