sreca njegova pa i nema italijana u ekipi osim zabca, edera i candrevePuma je napisao/la:E sad ima tu i zackoljica, nemam pojma kakav je DB sa italijanskim jezikom.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Engleski zna sigurno:
[youtube][/youtube]
Mislim da i španjolski.Vise nego dovoljno za početak.
[youtube][/youtube]
Mislim da i španjolski.Vise nego dovoljno za početak.
[youtube][/youtube]
Može se vidjet većinu tog vec ranije ovdje navedenog što se tiče njegovog pogleda na nogomet.
Da se pristjetimo i osobe kojoj u ovom trenutku sigurno nije lako:
De Boer:
Champions League debut: Ajax 2-0 Milan
Coaching debut Milan 0-2 Ajax
1st Champions League final Ajax 1-0 Milan
A izgleda da je Mancini bio taj koji se zalagao za prodaju Icardija kako bi mogao svoje igrace dovuc.Ni tu se nisu složili.Plus neki izvori kažu da je uz Tourea tražio i Verminatora i Reusa
Frajer u nekom svom svijetu živi.Mogao je na beka Pivarića uzet,a naprijed Suareza tražit.
I to sa svim željama oko igrača koje su mu se ispunjavale.
Champions League debut: Ajax 2-0 Milan
Coaching debut Milan 0-2 Ajax
1st Champions League final Ajax 1-0 Milan
Vrijeme je i da se ovo promjeni sad.Only five Inter coaches have lasted in two or more full seasons during last 40 years: Mourinho Mancini Cuper Trapattoni Bersellini
A izgleda da je Mancini bio taj koji se zalagao za prodaju Icardija kako bi mogao svoje igrace dovuc.Ni tu se nisu složili.Plus neki izvori kažu da je uz Tourea tražio i Verminatora i Reusa
The fact that Mancini’s average points per league match – 1.44 – was actually lower than his predecessor Mazzarri – 1.45 – tells a story of underachievement.
Dali je moguće da Mancini kao kompenzaciju odštete, preuzme nas "bratski" klub u Kini?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Navodno da je prva zelje de boera tete iz ayaxa. Podrzavam bilo kakve promjene na bekovskim pozicijama jer od ovog gore ne moze.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Ne znam za to ali znam da je ovo prvi put da ćemo čak malo i uštedit smjenom trenera, Manciova plata bila 5 mil a dobio odštetu 2 mil, De Boerova plata 2 mil --> 1 mil uštedavrebac86 je napisao/la:Dali je moguće da Mancini kao kompenzaciju odštete, preuzme nas "bratski" klub u Kini?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Teško.Nemoguće rekao bih.Ali pregovara sa dva kažu tj.valjda treba otić na pregovore.
Može Tete.Zadovoljan sam njim.
Može Tete.Zadovoljan sam njim.
Stigao je:
Obratio se:
Jao kad ih upregne
Kad bi Goku dobio šansu...

Obratio se:
Frank de Boer’s first act as the club’s new coach is to greet the Inter followers on Twitter and Snapchat with a short message: “I am very happy to be here, I hope to see you soon!”
Jao kad ih upregne
Kad bi Goku dobio šansu...
Znaci dobro sam ga istrazio jer sam do ovih zaključaka i sam došao.Meni se sviđa...tj.onoliko koliko sam i na početku rekao...7.5/10 za izbor s tendencijom rasta ocjene u mandatu.Jasno da nije savršen i vidjet ćemo kako će se snać oko ovih nekih stvari koje mu se pod slabije strane navode,ali sve što sam do sada vidio mi je obecavajuce i mogao bi se dobro uklopiti ovdje.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
navijac intera nakon sto je mancini dobio otkaz
Ne sviđa mi se tvrdoglavost u trenera, a vidim da mu najvise zamjeraju kasne izmjene koje su cesto nelogicne... Mancini styleSiamoNoi je napisao/la:Znaci dobro sam ga istrazio jer sam do ovih zaključaka i sam došao.Meni se sviđa...
-From Portugal: Inter is back for JoaoMario! The offer is 45m + 5m bonuses! JoaoMario already have a agreement with Inter!
-DeBoer also like Bazoer from Ajax. At least €20m. (Nadam se da ovaj dodje umjesto L.Gustava)
-From Brasil: Santos approves the offer of Inter, now everything is the Gabigol hands!
#SuningOUT
- suptilnirocker21
- Kontakt:
De boer inzistira na ostanku icardia tako da ce mu vjerovatno ponuditi novi ugovor od 5 mil godisnje sto ponistava pricu da ce novi trener igrati tika taka i da mu se icardi ne uklapa u taj sistem
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
- zamorano1plus8
- Kontakt:
koji bi trener rekao da mu ne treba napadac kao icardi, sigurno je jedan od najboljih finisera, a sad kad je dobio banegu i candrevu ocekujem od njeg bar 25 golova samo u ligi plus 10ak u kupu i EL (mada se trenutno ponasa kao pravi papucar, pi.zda, supak, beskicmenjak itd.)suptilnirocker21 je napisao/la:De boer inzistira na ostanku icardia tako da ce mu vjerovatno ponuditi novi ugovor od 5 mil godisnje sto ponistava pricu da ce novi trener igrati tika taka i da mu se icardi ne uklapa u taj sistem

De Boer:
"It's not ideal to arrive so close to the season, but we have some great players who can learn quickly."
"Inter is famous with the Youth Academy, I have to look at this area and give chance for young people to get into the first team"
"Banega can be a regista. I want everyone to stay and see what we need"
"Icardi is a fantastic player and I am sure that together we can do great things."
"San Siro is a demanding stadium? Have you ever been to the Amsterdam Arena? It's the same, I'm used to this already"
#SuningOUT
Nakon svih ovih godina razocarenja ne mogu nikako bit optimista. Nadam se da ce me Frank prevarit i da idemo u LP iduce godine
Gustavo se spominje

Gustavo se spominje
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ili ipak umjereni optimist?Mislim da se tako nekako većina osjeća.
Pojma nemam kakav je taj Bazour.Ja se nadam Gustavu.Iako nije ni da bi se žalio da ovaj prvi dođe jer se pretpostavljam radi o dobrom talentu.Ali ako se misli nešto ove sezone napravit mislim kako bi Gustavo bio puno bolje rješenje.
A gle,ja mislim da je priličan broj vrhunskih/dobrih trenera tvrdoglavo samo je pitanje do koje mjere to ide i u kojim stvarima se pretjeruje.A nekad im ta tvrdoglavost dobro dođe.Zbog toga trenutno niti nisam previše zabrinut oko te njegove osobine.Mancini i Mazzarri su baš negativan primjer.Za De Boera ne znam dok ne vidim to na djelu.
Pojma nemam kakav je taj Bazour.Ja se nadam Gustavu.Iako nije ni da bi se žalio da ovaj prvi dođe jer se pretpostavljam radi o dobrom talentu.Ali ako se misli nešto ove sezone napravit mislim kako bi Gustavo bio puno bolje rješenje.
Znao sam da će tvrdoglavost ljudi navoditiJericho je napisao/la:Ne sviđa mi se tvrdoglavost u trenera, a vidim da mu najvise zamjeraju kasne izmjene koje su cesto nelogicne... Mancini style![]()
Ma kakva tiki taka.U onom tekstu su dobro napisali "balance of the tactical ideals of Cruyff and van Gaal".Vidio sam i dosta usporedbi sa flopom Enriquea i ljudi uspoređuju njih dvojicu,a zapravo je De Boer drugačiji trejer i na temelju sveg ovog što sam do sada vidio izgleda mi puno spremniji za Serie A nešto što je to Enrique bio.suptilnirocker21 je napisao/la:De boer inzistira na ostanku icardia tako da ce mu vjerovatno ponuditi novi ugovor od 5 mil godisnje sto ponistava pricu da ce novi trener igrati tika taka i da mu se icardi ne uklapa u taj sistem
Odmah akademiju spominje Frank
Umjereni optimist može proć
Vidit cemo odmah sutra na čemu smo..
Pogledao sam sve kompilacije od Bazoera koje sam mogao pronaći i procitao sve scout reportove. Samo mu je nebo granica..
L. Gustavo 29god, očajna zadnja sezona u Wolfsburgu, a mislim da bi im cijena bila u koji milion gore-dole..
Po meni Bazoer je puno bolja opcija, ali ni protiv Gustava ako dođe se neću buniti
Handa(32) - Tete?(21),Miranda(31),Murillo(24),Ansaldi(29) - Banega(28),Bazoer?(20),Kondogbia(23) - Candreva(29),Perisic(27), Icardi(23)/Gabigol?(20)
dream mercato?! spoj mladosti i iskustva
Pogledao sam sve kompilacije od Bazoera koje sam mogao pronaći i procitao sve scout reportove. Samo mu je nebo granica..
L. Gustavo 29god, očajna zadnja sezona u Wolfsburgu, a mislim da bi im cijena bila u koji milion gore-dole..
Po meni Bazoer je puno bolja opcija, ali ni protiv Gustava ako dođe se neću buniti
Handa(32) - Tete?(21),Miranda(31),Murillo(24),Ansaldi(29) - Banega(28),Bazoer?(20),Kondogbia(23) - Candreva(29),Perisic(27), Icardi(23)/Gabigol?(20)
dream mercato?! spoj mladosti i iskustva
#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.