Ti jedino unosis patetiku i trazis batine, nista vise.Chinaglia je napisao/la:pa mezim, naravno, moramo unijeti malo humora i zivosti na ovu temu
realno, imamo najludju temu i tako treba da ostane
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
vjerujem da tako misle oni koji nemaju smisao za humor, odnosno oni koji ne znaju da razdvoje humor i pravu provokaciju, a moj humor se zasniva na sarkazmu, pa i na satiri, a raja bi trebala znati da postoje razlicite vrste humora! primjera radi, stvarno mi nije jasno kako raja ne vidi razliku izmedju mog humora i npr onoga sto solinas i komunista pisu jedan drugome, a sto je klasican primjer prave provokacije i takve stvari od mene ovdje nikada nisu napisane, a ipak sam dobivao i uvrede, prijetnje i slicno!
da se razumijemo, takve reakcije u prvi mah su sasvim ocekivane jer poenta takvog humora i jeste da izazove reakciju, medjutim, ako raja i poslije toga ne konta kako stvari stoje, onda to ne znaci da ja trazim batine i da sam "mangup".. ja nisam ni frajer, ni mangup, ja sam samo saljivdzija koga uglavnom ne shvataju, ali postoji i ta manjina koja to konta i njima svaka cast na tome :kafa: takodjer, nije moj problem ako nekome prilikom diskusije bude povrijedjena sujeta, a susta suprotnost tome je tuzlak, kome sam mnogo puta u konverzaciji napisao da pise gluposti i slicno (kada to radi), a bio sam ozbiljan i momak nikada nije odreagovao negativno na to :thumbup:

da se razumijemo, takve reakcije u prvi mah su sasvim ocekivane jer poenta takvog humora i jeste da izazove reakciju, medjutim, ako raja i poslije toga ne konta kako stvari stoje, onda to ne znaci da ja trazim batine i da sam "mangup".. ja nisam ni frajer, ni mangup, ja sam samo saljivdzija koga uglavnom ne shvataju, ali postoji i ta manjina koja to konta i njima svaka cast na tome :kafa: takodjer, nije moj problem ako nekome prilikom diskusije bude povrijedjena sujeta, a susta suprotnost tome je tuzlak, kome sam mnogo puta u konverzaciji napisao da pise gluposti i slicno (kada to radi), a bio sam ozbiljan i momak nikada nije odreagovao negativno na to :thumbup:

Ako je ponavljanje ovog non stop i pozivanje na saketanje duhovito, onda mi je drago sto nemam smisla za humor.Chinaglia je napisao/la: jeste na tvoj racun, u cemu je problem
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
da li si ti uopste vidio moj post zbog koga je on meni postavio pitanje koje je glasilo: "da li je ovo na moj racun"DoeTz je napisao/la:Ako je ponavljanje ovog non stop i pozivanje na saketanje duhovito, onda mi je drago sto nemam smisla za humor.Chinaglia je napisao/la: jeste na tvoj racun, u cemu je problem
moj post je napisan odmah poslije njegovog, ali uopste nije bio upucen njemu, nego sam jednu jedinu rijec iz njegovog posta uzeo i upotrijebio je u drugom kontekstu, odnosno u bukvalnom smislu, za razliku od njega koji je tu rijec iskoristio da napise nesto u figurativnom smislu! dakle, mene je iznenadila njegovo pitanje i bilo mi je smijesno, pa sam se nasalio u fazonu da sam kao mangup, posto je on mene tako shvatio u tom komentaru koji sam napisao
mogao sam mu odmah reci da nije, ali bila je dobra prilika za segu :lol:
-
- Kontakt:
Al' kenjate. Sad ce zene, odbojka na pjesku, Argentina-Brazil. U 03:30 

Konacno si shvatio sta ti govorim cijelo vrijeme, nego kad budes onda pisi tako, ovako ces samo nervirat ljude i htjet ce te udarat radi obicnog foruma.Chinaglia je napisao/la:da li si ti uopste vidio moj post zbog koga je on meni postavio pitanje koje je glasilo: "da li je ovo na moj racun"DoeTz je napisao/la:Ako je ponavljanje ovog non stop i pozivanje na saketanje duhovito, onda mi je drago sto nemam smisla za humor.Chinaglia je napisao/la: jeste na tvoj racun, u cemu je problem
moj post je napisan odmah poslije njegovog, ali uopste nije bio upucen njemu, nego sam jednu jedinu rijec iz njegovog posta uzeo i upotrijebio je u drugom kontekstu, odnosno u bukvalnom smislu, za razliku od njega koji je tu rijec iskoristio da napise nesto u figurativnom smislu! dakle, mene je iznenadila njegovo pitanje i bilo mi je smijesno, pa sam se nasalio u fazonu da sam kao mangup, posto je on mene tako shvatio u tom komentaru koji sam napisao
mogao sam mu odmah reci da nije, ali bila je dobra prilika za segu
Toliko o tome, ne da mi se fakat oko gluposti raspravljat.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
kada pisem kao mangup i frajer (u sali), ja znam da je sala, ali drugi ne znaju, tada mogu razumjeti takve reakcije (iako ne bih reagovao isto da meni neko tako pise jer se generalno ne palim na bilo kakva pisanja online, jer mi je to besmisleno i smatram da ne treba reagovat' na bilo kakve price, sve dok ti ne ko to ne kaze u lice), ali kada mi se zbog nekih drugih stvari pisu te iste stvari, e to ne mogu da razumijem i upravo je to bit' sarkazma, ne konta ga mnogo ljudi i da bi sprovodio sarkazam, moras biti inteligentan za takve stvari, a licno smatram da jesam i da vrhunski to radim, dok za neku drugu vrstu humora vjerovatno nisam, ne znam ga sprovodit' kao npr pastrmka, on je vrhunski humorista u tom fazonu
Ordagic protiv Zelje igra posljednju utakmicu u dresu Slobode. Hajduk pristao platiti 350 000 eura.
Furasdefour je napisao/la:Ordagic protiv Zelje igra posljednju utakmicu u dresu Slobode. Hajduk pristao platiti 350 000 eura.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
odbijam da vjerujem u ovo 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa sto ga pustise za tako male pare? 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Chini ima nas koji te razumijemo,svaka ti dala carko!!Chinaglia je napisao/la:kada pisem kao mangup i frajer (u sali), ja znam da je sala, ali drugi ne znaju, tada mogu razumjeti takve reakcije (iako ne bih reagovao isto da meni neko tako pise jer se generalno ne palim na bilo kakva pisanja online, jer mi je to besmisleno i smatram da ne treba reagovat' na bilo kakve price, sve dok ti ne ko to ne kaze u lice), ali kada mi se zbog nekih drugih stvari pisu te iste stvari, e to ne mogu da razumijem i upravo je to bit' sarkazma, ne konta ga mnogo ljudi i da bi sprovodio sarkazam, moras biti inteligentan za takve stvari, a licno smatram da jesam i da vrhunski to radim, dok za neku drugu vrstu humora vjerovatno nisam, ne znam ga sprovodit' kao npr pastrmka, on je vrhunski humorista u tom fazonu
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
350k a ima ugovor jos godinu, nije mala cifra 
Nije problem ako ode jbg, samo prilagoditi ocekivanja, titula je onda dosta dalje

Nije problem ako ode jbg, samo prilagoditi ocekivanja, titula je onda dosta dalje
Nad tobom sunce najljepše sja
DoeTz je napisao/la:Pa sto ga pustise za tako male pare?
700.000 KM tebi male pare

edit. iako ne vjerujem u to da će igdje.
Pogledaj mu profil na fbdjulba je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Pa sto ga pustise za tako male pare?
700.000 KM tebi male pare![]()
u Bosni

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
ja samo ne bih da ide u Hajduk, nije mu to baš neki korak naprijed u karijeri 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jesu male s obzirom da je najveci potencijal na Tusnju jos od Saida.djulba je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Pa sto ga pustise za tako male pare?
700.000 KM tebi male pare![]()
u Bosni
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Moderator
- Kontakt:
Odoše specifični prolazi uz korner liniju, ne znam jel mu ko mogo uzet loptu 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ocekivanja ste trebali prilagodit' prije pocetka sezone, titula nije bila realna ni tada, kao sto nece biti i kada Ordagic ode, zelje su jedno, a mogucnosti nesto sasvim drugo! uostalom, nadam se da ce i forumasi dobit' procenat' od transfera, obzirom da se ovdje stalno smara s prodajom igraca :lol:pinoglavi je napisao/la:350k a ima ugovor jos godinu, nije mala cifra ;)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.