Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
evo koga zanima mali intervju sa Krasićem
http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... om=&ucat=2&
Čovjek kaže da bi volio karijeru nastaviti u Juventusu, iako ne igraju Ligu Šampiona
http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... om=&ucat=2&
Čovjek kaže da bi volio karijeru nastaviti u Juventusu, iako ne igraju Ligu Šampiona
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Nebitno. Sta god neko nesto napise, ti odma uzvracas sa JB ovo, na JB pise ovo.Italia je napisao/la:nisam rekao da je JB to napisao vec korisnik sa JB-a koji je pratio tu emisiju.. hvala Bogu mi nismo poremeceni da jedni drugima lazemo jer koja svrha portala ako ce neko lagati? koja svrha pisati neki komentar ako sam znas da je laz?..
nije ni tamo neki Camoranesi iz Verone bio kvalitet Juventusa i lagano od nicega do legende..
Imaju drugi portali osim JB, samo to hocu da kaze.
Taj Camo je vec bio kvalitet u Veroni, sto se ne bi reklo za ovu dvojicu,... al 'nejse
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne bih nikog da omalovazavam,ali Juvebalkan nije neki izvor,mogu slobodno reci da sam ja licno informisaniji o Juventusu nego urednici JB,to je obicni fourm,koji preuzima vijesti sa drugih portala,clan sam JB,al neki kvalitet informacija ili pretjerano kvalitetnu diskusiju na JB nisam vidio,dobar forum al uzdat se u njihove informacije ,tesko 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
evo jedna interesantna prica o Juventusu u skorije vrijeme,ne znam jel tacna ali: u januaru bio je postignut dogovor sa Benitezom te je osiguran bio Kjaer za 10 miliona + De ceglie,trebao je doci Mascherano i jedan napadac,ali na savjet nekih "starijih" ljudi iz familije Andrea Agneli je preuzeo Juve kao predsjedavajuci i izabrao svoju strategiju,sto je naravno ukljucivalo i otpustanje Bettege koji je to sve oko Beniteza bio dogovorio 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
hmm.. ne mogu se nikako sloziti sto se tice JB-a.. poznato je da je Juvebalkan najposjeceniji Juve fan site na balkanu, i da je najvjerovatnije najposjeceniji site tog tipa.. fan site nekog kluba.. naravno na balkanu..
sto se tice vijesti imate pravo, nekada su vijesti stancali nevjerovatno.. cak je i Giovinco bio na site-u.. sto su organizovali admini.. ali sada se pisu manje vijesti i vijesti se ne preuzimaju sa drugih sitova vec drugi sitovi preuzimaju vijesti od nas.. ponekad se desi da se vijest preuzme.. ali ono sto ja napisem na portalu nikad nije kao vijest napisana na JB-u vec napisana kroz komentare.. vjerovatno ne citate komentare, ali radi toga je i stao malo rad urednika zato sto se u komentarima apsolutno svaka novost i zanimljivo vezano za Juve kaze.. momci znaju Italijanski i cesto prevode i prepricaju sta se desava u Italiji.. nakon emisija u kojima ucestvuje nasa uprava i tako.. vijest istina kasne i nisu nesto posebno, ali malo procitajte komentare i pogledajte diskusije i vidjet cete sve..
sto se tice vijesti imate pravo, nekada su vijesti stancali nevjerovatno.. cak je i Giovinco bio na site-u.. sto su organizovali admini.. ali sada se pisu manje vijesti i vijesti se ne preuzimaju sa drugih sitova vec drugi sitovi preuzimaju vijesti od nas.. ponekad se desi da se vijest preuzme.. ali ono sto ja napisem na portalu nikad nije kao vijest napisana na JB-u vec napisana kroz komentare.. vjerovatno ne citate komentare, ali radi toga je i stao malo rad urednika zato sto se u komentarima apsolutno svaka novost i zanimljivo vezano za Juve kaze.. momci znaju Italijanski i cesto prevode i prepricaju sta se desava u Italiji.. nakon emisija u kojima ucestvuje nasa uprava i tako.. vijest istina kasne i nisu nesto posebno, ali malo procitajte komentare i pogledajte diskusije i vidjet cete sve..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jel istina da je Marco Motta dosao na pozajmicu u Juve?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Motta je kupljen i potpisao je na 4 godine....s tim da ce Juve to otplacivati 5 godinaDevil je napisao/la:Jel istina da je Marco Motta dosao na pozajmicu u Juve?
Ja sam cuo drugu pricu a to je da je trenutacno dosao na pozajmicu a da ce na kraju sezone Juve moci odkupeti ugovor za 5 mil.aguero88_ je napisao/la:Motta je kupljen i potpisao je na 4 godine....s tim da ce Juve to otplacivati 5 godinaDevil je napisao/la:Jel istina da je Marco Motta dosao na pozajmicu u Juve?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ew pa procitaj http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... om=&ucat=1&Devil je napisao/la:Ja sam cuo drugu pricu a to je da je trenutacno dosao na pozajmicu a da ce na kraju sezone Juve moci odkupeti ugovor za 5 mil.aguero88_ je napisao/la:Motta je kupljen i potpisao je na 4 godine....s tim da ce Juve to otplacivati 5 godinaDevil je napisao/la:Jel istina da je Marco Motta dosao na pozajmicu u Juve?
aa na drugom sajtu pise da je ipak prvo pozajmica pa onda ako se pokaze moci ce otkupiti
- JuveSissoko
- Kontakt:
štoperski par će nam bit Chellini-Mexes 
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne provjerena vijesti,Krasic u petak! 
Chiellini - Bonucci ce biti, vjeruj 
ODLUKA Talijanskoga nogometnog saveza (FIGC), kojom se kvota po klubu iz Serije A za broj igrača iz država nečlanica Europske unije, smanjila na brojku 1, natjerala je Juventus na težak izbor.
Planirali su čelnici torinskoga nogometnog kluba ovog ljeta dovođenje srbijanskog reprezentativca Miloša Krasića kao i bosansko-hercegovačkog Edina Džeke. Radikalna odluka FIGC-a od utorka natjerala je, međutim, Torineze na izbor, a kao prioritet je određen Wolfsburgov 24-godišnji centarfor.
Juventusu ostaje i dalje, međutim, pobijediti Manchester City u borbi za prvog topnika Bundeslige, s obzirom da su Englezi financijski potkovaniji
Planirali su čelnici torinskoga nogometnog kluba ovog ljeta dovođenje srbijanskog reprezentativca Miloša Krasića kao i bosansko-hercegovačkog Edina Džeke. Radikalna odluka FIGC-a od utorka natjerala je, međutim, Torineze na izbor, a kao prioritet je određen Wolfsburgov 24-godišnji centarfor.
Juventusu ostaje i dalje, međutim, pobijediti Manchester City u borbi za prvog topnika Bundeslige, s obzirom da su Englezi financijski potkovaniji
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Dzeko bi do godine mogao narasti do 60 miliona i mogao bi neki od velikana skroz zagristi i tako bi mi bili ugrozeni.. ovako smo u bitci sa novokompanovanim klub u koji Dzeko rekao bih ne zeli preci.. i ako nadjemo sredstva mi smo u pol poziciji..
zasto smo se odlucili? jednostavno, trenutno imamo Giovinco-Martinez (lijevo) / Pepe-Camoranesi (desno) i krila su nam za sada dobra.. a u napadu nemamo bas izbora.. s'tim da bi i Diego mogao igrati na krilu ili sta ja znam.. dok Krasic je rekao da nece ici u City niti bilo koji klub vec iskljucivo u Juve.. znaci moze se sacekati i sljedeca sezona, on ce opet igrati na evropskoj sceni ako se ne varam i nema sanse da propadne za godinu dana..
zasto smo se odlucili? jednostavno, trenutno imamo Giovinco-Martinez (lijevo) / Pepe-Camoranesi (desno) i krila su nam za sada dobra.. a u napadu nemamo bas izbora.. s'tim da bi i Diego mogao igrati na krilu ili sta ja znam.. dok Krasic je rekao da nece ici u City niti bilo koji klub vec iskljucivo u Juve.. znaci moze se sacekati i sljedeca sezona, on ce opet igrati na evropskoj sceni ako se ne varam i nema sanse da propadne za godinu dana..
pa nije edin lud da dodze u klub zivih mrtvaca i jos da ga nasi mesari sjeku po meazzi do zadnje kapi krviItalia je napisao/la:Dzeko bi do godine mogao narasti do 60 miliona i mogao bi neki od velikana skroz zagristi i tako bi mi bili ugrozeni.. ovako smo u bitci sa novokompanovanim klub u koji Dzeko rekao bih ne zeli preci.. i ako nadjemo sredstva mi smo u pol poziciji..
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
i ovaj sportsport.ba je sve zivo prekoracio , poslje danasnje vijesti da je dteko sve dogovorio sa juventusom a tu je informaciju uzeo sa tuttosporta koji je u juventusovom vlasnistvu i jos nesto onako kako tvrde njemacki mediji , skoro svi jedini jedini klub u igri je city ali wolfs traze tacno 60 miliona i dali iko normalan misli da ce ga oni pustiti za 30 ja kao juventusov fan ne zelim da se uzaludno nadam .
ahh
http://www.tuttosport.com/foto/Calcio/M ... 8+di+Diego
jedini koji je mogao biti nas novi Del Piero.. tako skroman momak.. nevjerovatno..
http://www.tuttosport.com/foto/Calcio/M ... 8+di+Diego
jedini koji je mogao biti nas novi Del Piero.. tako skroman momak.. nevjerovatno..
- JuveSissoko
- Kontakt:
Mexes:"zelim igrati na sjeveru" 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.