FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 09 avg 2016, 15:51

Chinaglia je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Chini ima nas koji te razumijemo,svaka ti dala carko!!
sta mislis hoce li biti dovoljno para od prodaje Ordagica da se pokrenu drustvene mreze, malo na marketingu da se poradi :lol: veliki je to trosak ipak :kafa:
koliko ja znam neće on još uvijek nigdje!!tako da i dalje neće biti para za PR,marketing,sluzbenu stranicu itd itd :crazy: :crazy:
DRŽAVA TUZLA!!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 avg 2016, 15:57

solinas je napisao/la:Jos se nista ne zna oko Ordagica spekulacije,neki supljiraju po forumu a mi ostali diskutujemo oko mogucnosti i sta ako....
Bilo bi lijepo jednom sacekati zvanicno nesto da nas ne yebe cijeli forum.Polako
:clap:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 avg 2016, 16:29

eh sad je radost il veselje ako Ordaga ostane ili ode..

bas je tesko biti pametan sta je bolje za klub..kratkorocno svakako da ostane jer ne mozes ga zamijeniti sad, patili bi se do polusezone strasno

dugorocno , pod uslovom da ne produzi ugovor, svakako je bolje da klub zaradi

tuga me uhvati ako ode, ali isto tako uhvati me tuga na pomisao da na kraju sezone moze da ode za dž
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2016, 16:38

U startu halaliti kup (tj. igrati sa drugom postavom pa koliko doguraju do zime i prelaznog roka) i usmjeriti snage na marljivo prikupljanje bodova do zimskog prelaznog roka, a tada traziti adekvatna pojacanja za Ordagu i jos pokoju poziciju. Dosta bodova je u igri i vremena da se nadoknadi na proljece kako bismo izborili izlazak u Evropu. Zeba je tu, Grahovac se pokazuje kao pojacanje, ostatak tima itekamo jak pa nemamo pravo biti toliko skepticni i kada bi Ordaga otisao za finu cifru.
Stabiluzacija kluba je najbitnija, sa ovakvom Upravom i klubom bez duga mi nemamo brige u buducnosti. Ipak nam je to najbitnije trenutno - stabilizacija i ganjanje Evrope, a neka titula ce se uzeti ako se otvori prilika. Ne smijemo sumnjati u to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 09 avg 2016, 16:47

Sutra smo laksi sigurno za jedno 2-3000 KM...Ko skonta skonta

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2016, 16:51

Sloboda vrlo vjerovatno poslije Azmira Husica nema buducnost, jer bi poslije njega dosli neki Sabovici, Zahirovici, legende Slobode, odnosno oni koji bi nabijali dugove, a to ce im se bas moci, jer ce klub biti ociscen od dugova, a Sloboda bi tada bila neka sredina, ni gore, ni dole! druga opcija bila bi da niko ne zeli uci u klub, sto samo sa sobom povlaci klub u cvajtu.. treca opcija, meni licno nerealna, jeste ona da klub vodi neko ko mu zeli dobro, da nas drzi stabilnim u rezultatskom smislu i bez zaduzenja

Azmir Husic je jedan, osim njega tu nema onih koje zanima Sloboda iz ljubavi, postoje oni koje Sloboda zanima zbog licne koristi, ili oni koje Sloboda uopste ne zanima.. zbog toga sam govorio, a govorim i dalje, Sloboda ima buducnost s Azmirom, bio dug prisutan ili ne, ali bez njega je nasa buducnost tmurna, dzaba i klub bez dugovanja!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 avg 2016, 17:01

Ko sutra dobije, taj ce i prezimiti na vrhu.
slika

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 avg 2016, 17:14

kakve hiljade sarajevskih navijaca na zapadu :urnebes: bude ih u kavezu 90% a ostatak se smjesti pored kaveza medjutim budu maksimalno ofirni :rol: sacekas neku losu sudijsku odluku na koju skoci komplet zapad (pod gasom) a onda primjetis cobane koji sjede i ne reaguju :bow: isto kao sto zlajci rece nase vidjas na svim tribinama (Sarajevo, Mostar) ali su barem pametniji i ne ofiraju se :kafa:
Sloboda Tuzla

s4mke1987
Kontakt:

Post Postao/la s4mke1987 » 09 avg 2016, 17:32

Moze mi neko reci npr sutra je utakmica i jel radi udruzenje u mejdanu do 5 ko i ostalim danima ili prije se zatvara, da mogu sebi majicu uzet?
Posto nisam iz Tuzle da znam kad da dodjem

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 avg 2016, 17:33

Hodam malo po temama divova i mitomana... Jedni se loze da su institucija i da su eto bez problema mogli uzet Ordagica... Cak i obestecenje platit... I to čitavih 100000...ahahahahahahahahahahahahahahahaha... A drugi, sta za njih reci....pregazit će nas sutra sa pola snage... na Tusnju.... Kao,ide to lagano.... Ahahaha... otiđite malo, pogledajte i pročitajte....toplo preporučujem... nesto nisam dobar danas al mi fino dan popravise
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 avg 2016, 17:37

staragarda je napisao/la:Hodam malo po temama divova i mitomana... Jedni se loze da su institucija i da su eto bez problema mogli uzet Ordagica... Cak i obestecenje platit... I to čitavih 100000...ahahahahahahahahahahahahahahahaha... A drugi, sta za njih reci....pregazit će nas sutra sa pola snage... na Tusnju.... Kao,ide to lagano.... Ahahaha... otiđite malo, pogledajte i pročitajte....toplo preporučujem... nesto nisam dobar danas al mi fino dan popravise
Pitarima Husara prosuo neki fazon da im moze
Dovesti Ordagica neku klazulu u ugovoru da ga on moze otkupiti.kao da se on ista pita :rol:
A drugi tjese sami sebe valja primiti sutra :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 avg 2016, 17:49

s4mke1987 je napisao/la:Moze mi neko reci npr sutra je utakmica i jel radi udruzenje u mejdanu do 5 ko i ostalim danima ili prije se zatvara, da mogu sebi majicu uzet?
Posto nisam iz Tuzle da znam kad da dodjem
Od 12 do 14 sati možeš uzeti u udruženju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 avg 2016, 17:50

Amer Ordagić nam je jako bitan uoči jako važne utakmice. Nećemo dozvoliti da momak luta nekuda. Jedno je sigurno, a vi znate koliko ja vodim računa kada je Sloboda u pitanju i koliko se ja pitam, ja ne znam ništa o tome! Ja apsolutno ne znam ništa. Valjda bi bio red, ako neko dolazi da i ja kao predsjednik kluba i neko ko vodi glavnu riječ zna više informacija o tome. Ovo neko mudro radi, mnogi su me zvali i raspitivali se u vezi te informacije. Stvara se pritisak na igrača koji je nama jako bitan u jako važnoj utakmici, da momak luta nekuda, misli o nečemu. Jednostavno od toga nema ništa. Amer Ordagić ne ide u Hajduk i tačka. Ni za milion ne može otići”, rekao je Azmir Husić

Pozdravio pitare i ove Azmir sve :) Steta ova iz Bundeslige ponude mozda na kraju sezone ode :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 avg 2016, 17:57

TaRgEt_ je napisao/la:Amer Ordagić nam je jako bitan uoči jako važne utakmice. Nećemo dozvoliti da momak luta nekuda. Jedno je sigurno, a vi znate koliko ja vodim računa kada je Sloboda u pitanju i koliko se ja pitam, ja ne znam ništa o tome! Ja apsolutno ne znam ništa. Valjda bi bio red, ako neko dolazi da i ja kao predsjednik kluba i neko ko vodi glavnu riječ zna više informacija o tome. Ovo neko mudro radi, mnogi su me zvali i raspitivali se u vezi te informacije. Stvara se pritisak na igrača koji je nama jako bitan u jako važnoj utakmici, da momak luta nekuda, misli o nečemu. Jednostavno od toga nema ništa. Amer Ordagić ne ide u Hajduk i tačka. Ni za milion ne može otići”, rekao je Azmir Husić

Pozdravio pitare i ove Azmir sve :) Steta ova iz Bundeslige ponude mozda na kraju sezone ode :D
Jest se babuka raspizdio :urnebes:
Jutros pisem Azmiru ni milion ne znaci nista i nije uopste podmoranje prodati ga.Ali eto malo se prodiskutovalo.
Inace uskoro momak potpisuje novi dvogodisnji ugovor.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 09 avg 2016, 18:00

Glupani!

Mislio sam na zapadnu tribinu jer tu dolaze njihovi navijači, naravno da ih nema na sjeveru, a vi papci mi kažete da nisam na Tušnju, u poslednje 4 godine propustio sam 4 utakmice, ovaj iz Beča priča nešto, prati utakmice preko pisanog prenosa na ss.ba i razumije se u sve ko Marica u kriv k.urac!

Ja vam kažem da ih najmanje 300 dodje iz Živinica, ljudi koje ja poznajem da navijaju za Želju 100%, svi budu na zapadu!

Zbog vas par glupana nije ni čudo sto ljudi s kantona navijaju za druge klubove, kad su vam svi primitivci i seljaci ako nisu iz "ćaršije" vam!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 avg 2016, 18:02

Opusteno ba ljudi :D Neka ih dodje koliko hoce, oni placaju 10 KM Slobodi, da gledaju kako trpa Zelju.

Cuj ni za milion ne moze otici haha :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 avg 2016, 18:04

Pasha_car_aga je napisao/la:Glupani!

Mislio sam na zapadnu tribinu jer tu dolaze njihovi navijači, naravno da ih nema na sjeveru, a vi papci mi kažete da nisam na Tušnju, u poslednje 4 godine propustio sam 4 utakmice, ovaj iz Beča priča nešto, prati utakmice preko pisanog prenosa na ss.ba i razumije se u sve ko Marica u kriv k.urac!

Ja vam kažem da ih najmanje 300 dodje iz Živinica, ljudi koje ja poznajem da navijaju za Želju 100%, svi budu na zapadu!

Zbog vas par glupana nije ni čudo sto ljudi s kantona navijaju za druge klubove, kad su vam svi primitivci i seljaci ako nisu iz "ćaršije" vam!

Brate opusti se malo , a taj iz Beca dodje avionom kolima na utakmicu i sigurno je vise ovdje nego pojedini . Upravu si da dodje ih iz Zivinica, i okolnih mjesta.

Samo lagano, a ovi sto nazivaju seljacima pojedine sto dodju njima na cast sreca ima mnogo normalnih ljudi koji dodju iz drugih mjesta i vole Slobodu. Prvo oni sjajni momci iz Kladnja kojima skidam kapu !
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 avg 2016, 18:07

Ti znas odakle ja pratim utakmice.. :?
pod broj dva,ja se tebi nisam ni obratio u usta te yebem nego Tuzlak@ njemu,koji hladno izvali da ih bude po 3000 na zapadu.
da pratis kosto nepratis vidio bi da sam i ja napisao da je moguce da ih bude 300-350......koji ti je ba ku..rac :?:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 09 avg 2016, 18:09

solinas je napisao/la:

Ti znas odakle ja pratim utakmice.. :?
pod broj dva,ja se tebi nisam ni obratio u usta te yebem nego Tuzlak@ njemu,koji hladno izvali da ih bude po 3000 na zapadu.
da pratis kosto nepratis vidio bi da sam i ja napisao da je moguce da ih bude 300-350......koji ti je ba ku..rac :?:
Fuck off!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 avg 2016, 18:10

glupko ja i mislim na zapad :!: jel ti znas koliko je preko hiljadu ljudi :?: opusti se bit ce ih opet u dosta manjem broju, stacioniraju se pored kaveza i cim manijaci ulaze oni ih snimaju......u pravu si da preovladavaju Zivinicani :wave:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.