nije ga puno bacio...samo malo, za diskus hernije...pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pa da pušta onu parnu trubu kad šampion da gooooooooooooooooHamo je napisao/la:Moramo se malo i našaliti zar je spamanje sto sam 2 puta napisao običnu zezu...a Strauss redovno se prica o evropi ali se istrosilo nema ni mahalski priča niti nečeg konkretnijeg oko čega bi se moglo raspravljati.Evo da pokrenem incijativu da onog Ćiru na kamenoj malo sredimo .
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Moj prijedlog da ga ofarbamo u plavo bijelu ili veliki grb Želje uradimo na njemu...
Colour of Manchester is blue...
- samir_tm87
- Kontakt:
moj prijedlog je da se skloni odande pa kad se izgradi stadion da se vrati negdje gdje mu je mjesto 
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Gdje dođe Cibalija, ja bi išao na tekmu?Seyo_TM je napisao/la:u cibalijijug je samo jedan je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Hamo idi stavi hladne vode za vrat...
Protiv Cibalije igramo 08.07. u 20:00!
GDJEEE![]()
![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
@mujoisuljo
Vinkovci
Vinkovci
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- blueman-TM87
- Kontakt:
mujoisuljo dragi, utakmica se igra na Grbavici
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Hvala drug, ja mislio ima neko mjesto Cibalija.harry_90 je napisao/la:@mujoisuljo
Vinkovci
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ovo ču da stavim u potpis.Blagoje Bratić je napisao/la:Ma bezveze smo ekipa samo mlatimo u prazno borba za opstanak razočaran sam pojačanjima i ostalim
1996
Još kad bi objasnio šta znači to PWNATEdinTM87 je napisao/la:K'o da je bitno gdje igramo. PWNAT cemo Olimpik.
Colour of Manchester is blue...
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Ovo sa Sarajevom i Slavijom,isto je kao u Hrvatskoj lizi,gdje je Lokomotiva drugi tim Dinama!Tako će Slavija biti drugi tim Sarajeva.Ugovori sa igračima će biti takvi da mogu prelaziti iz Slavije u Sarajevo i obratno,kad god bude potrebno tj.,ako neki igrač Sarajeva nama mjesta ni za klupe,radi kondicije igrat će u Slaviji.Samo je ostalo da se dogovore oko stadiona u Lukavici,da pređe u vlasništvo fk nanajevo,tako da se pitari mogu hvaliti da i oni imaju "svoj" stadion!Admiral_TM87 je napisao/la:Nema ba vise slavije oni su se spojili sa torpedom u pokusaju da napreve zajednicki jak klub kako bi glavni grad imao dva jaka kluba, a ako i to ne bude islo sljedece godine im se pripaja i olimpik...
Ali voli TATA ZELJO da su mu mladja djeca ujedinjena i da teže da budu kao on
p.s.Slavija da igra domače tekme na SVETINJI GRBAVICI,NIKAD.Ako bude drukčije bit će i belaja.POZDRAV svim TM-ovcima.
Previše igra kanter.Senator je napisao/la:Još kad bi objasnio šta znači to PWNATEdinTM87 je napisao/la:K'o da je bitno gdje igramo. PWNAT cemo Olimpik.
1996
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
mojne zlaja ociju tizlaja-73TM87 je napisao/la:Ovo sa Sarajevom i Slavijom,isto je kao u Hrvatskoj lizi,gdje je Lokomotiva drugi tim Dinama!Tako će Slavija biti drugi tim Sarajeva.Ugovori sa igračima će biti takvi da mogu prelaziti iz Slavije u Sarajevo i obratno,kad god bude potrebno tj.,ako neki igrač Sarajeva nama mjesta ni za klupe,radi kondicije igrat će u Slaviji.Samo je ostalo da se dogovore oko stadiona u Lukavici,da pređe u vlasništvo fk nanajevo,tako da se pitari mogu hvaliti da i oni imaju "svoj" stadion!Admiral_TM87 je napisao/la:Nema ba vise slavije oni su se spojili sa torpedom u pokusaju da napreve zajednicki jak klub kako bi glavni grad imao dva jaka kluba, a ako i to ne bude islo sljedece godine im se pripaja i olimpik...
Ali voli TATA ZELJO da su mu mladja djeca ujedinjena i da teže da budu kao on
p.s.Slavija da igra domače tekme na SVETINJI GRBAVICI,NIKAD.Ako bude drukčije bit će i belaja.POZDRAV svim TM-ovcima.
Utorak protiv iskre iz Bugojna, Stole isplatili se ici radi ovoga ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne vrijedi mi uzimat slobodan dan na poslu da bih gledao utakmicu sa Iskrom ...pile87 je napisao/la:Utorak protiv iskre iz Bugojna, Stole isplatili se ici radi ovoga ?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ja sam slobodan al daleko je radi tekme sa iskrom a garant ce samo jedno poluvrijeme odigrat prvi tim vozit cijeli dan radi 45 minuta.Stole iz Bora je napisao/la:Ne vrijedi mi uzimat slobodan dan na poslu da bih gledao utakmicu sa Iskrom ...pile87 je napisao/la:Utorak protiv iskre iz Bugojna, Stole isplatili se ici radi ovoga ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
evo svi se pojačavaju,a mi čekamo i čekamo....
- samir_tm87
- Kontakt:
Mostar47 je napisao/la:evo svi se pojačavaju,a mi čekamo i čekamo....
ti cekaj i dalje , nama dosla 4 igraca , samo ti cekaj
ali realno da su bar dosla neka provjerena imena sem zebesamir_tm87 je napisao/la:Mostar47 je napisao/la:evo svi se pojačavaju,a mi čekamo i čekamo....
ti cekaj i dalje , nama dosla 4 igraca , samo ti cekaj
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
budimo realni para za neka velika imena nemamo, osim je to i sam rekao, zeba je tu jer je bio slobodan igrac i vjerovatno zbog osima, ja sam bio u fojnici cijele pripreme uopste ne izgledamo lose, zebi fali malo kondicije al to ce se sredit... Bajro se nametao tako da i njega racunas kao "novog" igraca, malad je moze kao i visca zabljesnut.... Gancev, Karic, Savic, ugl su bili medju boljima u EX timovima tako da su pojacanja jer osim karica svi ce ti igrat u prvom timu, a ni ostali se nesto extra nisu pojacali, sarajevo otpustilo 2-3 glavna doveli nekog, borac isto siroki jedino ali i oni su kao i prosle godine, ove polusezone smo u najmanju ruku jednako jaki kao i na kraju prosle
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.