S Bismiletom pa da Lendric nastaviRokoko87 je napisao/la:De ba yebi se, naslutit ćeš suprotno.joker90 je napisao/la:Zeljeznicar ce rasporiti Slobodu sutra!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: RE: Re: PL prepucavanja
A Sloboda ce razguziti Sarajevo kao kurvu sto i jeste od '46.joker90 je napisao/la:Zeljeznicar ce rasporiti Slobodu sutra!
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Neki dan je imao, kad smo hashtagovali bemku svi pitari se upaliliflwz je napisao/la:Ti hoces da kazes da hashtag ima funkciju na forumu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel ti uopste imas ideju sta je has? Has je univerzalan, gdje god korišten, primjecen ovdje, koristice se na tw i drugdje. Znam da vi ne kontate da nema hasa van Vogošće i Hadžića , ali to je vas problemflwz je napisao/la:Ne znam sto moram, al moram.Komunista je napisao/la:Treba objasniti imbecilima da hashtag nije ogranicen na twitter, vec se koristi sirom weba. Ali tesko je glupanima objasniti znacenje hashtaga![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Pitanje. Kad se vec pravis pametan. Ti hoces da kazes da hashtag ima funkciju na forumu?
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
I bolje da se nisi pravio pametan, jer samo ispadas ogranicen, kao vecina vasihflwz je napisao/la:Ne znam sto moram, al moram.Komunista je napisao/la:Treba objasniti imbecilima da hashtag nije ogranicen na twitter, vec se koristi sirom weba. Ali tesko je glupanima objasniti znacenje hashtaga![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Pitanje. Kad se vec pravis pametan. Ti hoces da kazes da hashtag ima funkciju na forumu?
Niko, niko, #SamoSloboda
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ham ham hamRokoko87 je napisao/la:Zapalio.TobeYarabi je napisao/la:nisam debelaaRokoko87 je napisao/la:Bem bem bemko![]()
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 avg 2016, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Idi sisaj Azmirovu cundaru, pazi da vam opet ne zaplace kako dize sidro i povlaci se, valja vam opet jezikom mlatiti po njegovim americkim genitalijama! Zeljeznicar ce vas izurinirati sutra, popisati se na sred Tusnja po vama, miris sarajevskog urina necete oprati pola godine nakon toga!Komunista je napisao/la:A Sloboda ce razguziti Sarajevo kao kurvu sto i jeste od '46.joker90 je napisao/la:Zeljeznicar ce rasporiti Slobodu sutra!
Niko, niko, #SamoSloboda
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da li ti znas razliku izmedju drustvenih mreza (gdje on ustvari ima svoju funkciju) i foruma?Komunista je napisao/la:Jel ti uopste imas ideju sta je has? Has je univerzalan, gdje god korišten, primjecen ovdje, koristice se na tw i drugdje. Znam da vi ne kontate da nema hasa van Vogošće i Hadžića , ali to je vas problemflwz je napisao/la:Ne znam sto moram, al moram.Komunista je napisao/la:Treba objasniti imbecilima da hashtag nije ogranicen na twitter, vec se koristi sirom weba. Ali tesko je glupanima objasniti znacenje hashtaga![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Pitanje. Kad se vec pravis pametan. Ti hoces da kazes da hashtag ima funkciju na forumu?![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Moje pitanje je bilo jednostavno, da li ti mislis da hashtag ima funkciju na forumu?
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
Da poselamim džemat!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nekad je koristio bez hashtaga, ali onda je napravio profil na twitteru.
Komunista je napisao/la:Da ponovim za solinasa, ne pametuj ti, svega ti![]()
Niko, niko, samo Sloboda
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Komunista je napisao/la:I bolje da se nisi pravio pametan, jer samo ispadas ogranicen, kao vecina vasihflwz je napisao/la:Ne znam sto moram, al moram.Komunista je napisao/la:Treba objasniti imbecilima da hashtag nije ogranicen na twitter, vec se koristi sirom weba. Ali tesko je glupanima objasniti znacenje hashtaga![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Pitanje. Kad se vec pravis pametan. Ti hoces da kazes da hashtag ima funkciju na forumu?![]()
Niko, niko, #SamoSloboda

U google #samosloboda
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Mani homoseksualizma meni, to je rezervisano za vas grad. Neka pobijedi bolji, a vi necete zadugojoker90 je napisao/la:Idi sisaj Azmirovu cundaru, pazi da vam opet ne zaplace kako dize sidro i povlaci se, valja vam opet jezikom mlatiti po njegovim americkim genitalijama! Zeljeznicar ce vas izurinirati sutra, popisati se na sred Tusnja po vama, miris sarajevskog urina necete oprati pola godine nakon toga!Komunista je napisao/la:A Sloboda ce razguziti Sarajevo kao kurvu sto i jeste od '46.joker90 je napisao/la:Zeljeznicar ce rasporiti Slobodu sutra!
Niko, niko, #SamoSloboda
Niko, niko, #SamoSloboda
- elamalakia
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:elamalakia je napisao/la:Nego da se vratimo na temu, da znate da ste snimljeni i da je vaša taktika uslikana i proslijeđena našem taboru, džaba su vam brisali postove, pa vi vidite kako ćete. Eto da znate ako doživite fijasko da ste sami krivi.
Ne moze Husref procitat taktika, koliko Kosta moze izmjenit
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Da li ti znas uopste prepoznatljivost bilo kojeg hastaga? Ogranicen si, a solis pamet. Na forumu nema, ali gradis prepoznatljivost hasa svugdje, ali ti to ne kontas, to je dalje od buljakovog potokaflwz je napisao/la:Da li ti znas razliku izmedju drustvenih mreza (gdje on ustvari ima svoju funkciju) i foruma?Komunista je napisao/la:Jel ti uopste imas ideju sta je has? Has je univerzalan, gdje god korišten, primjecen ovdje, koristice se na tw i drugdje. Znam da vi ne kontate da nema hasa van Vogošće i Hadžića , ali to je vas problemflwz je napisao/la: Ne znam sto moram, al moram.
Niko, niko, #SamoSloboda
Moje pitanje je bilo jednostavno, da li ti mislis da hashtag ima funkciju na forumu?
Niko, niko, #SamoSloboda
Priziva frantu jer nam nije dao dnevnu dozu o onoj tituli.
#bembembemko
#bembembemko
Komunista je napisao/la:Franto, pizdo, gdje si da se borimo sa teheranskim ****?![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Eto dokaz kako je najglasniji strumfovski glas na forumu glup. Sta covijek da kaze da ga ne uvrijediRokoko87 je napisao/la:Priziva frantu jer nam nije dao dnevnu dozu o onoj tituli.
#bembembemko
Komunista je napisao/la:Franto, pizdo, gdje si da se borimo sa teheranskim ****?![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Niko, niko, #SamoSloboda
- MaroonKrajina
- Kontakt:
....
Zadnja izmjena: MaroonKrajina, dana/u 13 avg 2016, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
@PropalaIdeologija,
za tebe ogranicen, mada ipak sam svjestan gdje i kada koji termin treba koristiti. Ako nesto nije za forum onda nije. Hvala ti na odgovoru, to sto imas je suvisno, prebaci se na drustvenu mrezu pa guraj hashtag.
@Najgora_bagra,
nadam se da si se samo salio sa postavljanjem ove slike. Jer ako ne, onda mi samo dokazujes da nemas blage veze kako Google funkcionise.
za tebe ogranicen, mada ipak sam svjestan gdje i kada koji termin treba koristiti. Ako nesto nije za forum onda nije. Hvala ti na odgovoru, to sto imas je suvisno, prebaci se na drustvenu mrezu pa guraj hashtag.
@Najgora_bagra,
nadam se da si se samo salio sa postavljanjem ove slike. Jer ako ne, onda mi samo dokazujes da nemas blage veze kako Google funkcionise.
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
League Cup winnersKomunista je napisao/la:Eto dokaz kako je najglasniji strumfovski glas na forumu glup. Sta covijek da kaze da ga ne uvrijediRokoko87 je napisao/la:Priziva frantu jer nam nije dao dnevnu dozu o onoj tituli.
#bembembemko
Niko, niko, #SamoSloboda![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Yugoslavia - ★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ti, kao charleithango ili slicno, si dokazao da si glup ko noc. Jos gore, trudis se biti veci sarajlija od sandzaklija, a ne moze. Samo si jadan, tuzan, za sazaljenje.MaroonKrajina je napisao/la:Yebo majku ako u ovoj Tuzli živi išta normalno![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.