PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Jeste, hash ima veze sa forumom. HAHAHAHHAHAHAHAH
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
ko ti je " charleithango " matere ti?Komunista je napisao/la:Ti, kao charleithango ili slicno, si dokazao da si glup ko noc. Jos gore, trudis se biti veci sarajlija od sandzaklija, a ne moze. Samo si jadan, tuzan, za sazaljenje.MaroonKrajina je napisao/la:Yebo majku ako u ovoj Tuzli živi išta normalno![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Isprazno pametovanje bez podloge, bolje ti je da spavasflwz je napisao/la:@PropalaIdeologija,
za tebe ogranicen, mada ipak sam svjestan gdje i kada koji termin treba koristiti. Ako nesto nije za forum onda nije. Hvala ti na odgovoru, to sto imas je suvisno, prebaci se na drustvenu mrezu pa guraj hashtag.
@Najgora_bagra,
nadam se da si se samo salio sa postavljanjem ove slike. Jer ako ne, onda mi samo dokazujes da nemas blage veze kako Google funkcionise.
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- TobeYarabi
- Kontakt:
sloboda ima ljudskost
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Rezervisano za nas grad kazes? Sve iz Tuzle..Komunista je napisao/la: Mani homoseksualizma meni, to je rezervisano za vas grad. Neka pobijedi bolji, a vi necete zadugo![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima, trebal ti ?Harika je napisao/la:Jeste, hash ima veze sa forumom. HAHAHAHHAHAHAHAH
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Evo primjer mentalno ogranicene, ali najglasnije osobe. Garant ti je Bakir svirao gitaru i spalio to malo mozga kojeg imasTobeYarabi je napisao/la:sloboda ima ljudskost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Itekako ima podlogu, prosiriti znanje odredjenog termina jednom zitelju propale politicke ideologije. Il' sto bi se reklo u narodu, sevap.Komunista je napisao/la:Isprazno pametovanje bez podloge, bolje ti je da spavasflwz je napisao/la:@PropalaIdeologija,
za tebe ogranicen, mada ipak sam svjestan gdje i kada koji termin treba koristiti. Ako nesto nije za forum onda nije. Hvala ti na odgovoru, to sto imas je suvisno, prebaci se na drustvenu mrezu pa guraj hashtag.
@Najgora_bagra,
nadam se da si se samo salio sa postavljanjem ove slike. Jer ako ne, onda mi samo dokazujes da nemas blage veze kako Google funkcionise.![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
Eto vidis, isprazno glupiranje sa misljenjem da je bitno. Ajde spavaj, ne ispadaj vise gluplji nego što jesiflwz je napisao/la:Itekako ima podlogu, prosiriti znanje odredjenog termina jednom zitelju propale politicke ideologije. Il' sto bi se reklo u narodu, sevap.Komunista je napisao/la:Isprazno pametovanje bez podloge, bolje ti je da spavasflwz je napisao/la:@PropalaIdeologija,
@Najgora_bagra,
nadam se da si se samo salio sa postavljanjem ove slike. Jer ako ne, onda mi samo dokazujes da nemas blage veze kako Google funkcionise.![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Niko, niko, #SamoSloboda
Komunista, hoćeš li tražiti bečkog dječaka sad kad je stigao u Tuzlu ili ste se pomirili?
Pazi se, nemoj stajati na prag.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Lik koristi u redovnoj komunikaciju na FORUMU hashtag.Ne bih ja tu ništa više dodao.
Budimo realni, ove sa druge slike i nisu imale previše izbora.joker90 je napisao/la:Mani homoseksualizma meni, to je rezervisano za vas grad. Neka pobijedi bolji, a vi necete zadugo![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije Stoke, nije Milwall!
Pazi na pocetku sto Said Cocalicu i ekipi kicme ispresavija!
[youtube][/youtube]
@Virto, mojne njegove rijeci citirati kao moje ba!
[youtube][/youtube]
@Virto, mojne njegove rijeci citirati kao moje ba!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 10 avg 2016, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kerina opet laje i zavija, izgleda da je pun mjesec i veceras 
Ti se brini za 7% i seljake koji vas vode, pusti vase ogranicene provokacijeRokoko87 je napisao/la:Komunista, hoćeš li tražiti bečkog dječaka sad kad je stigao u Tuzlu ili ste se pomirili?
Niko, niko, #SamoSloboda
Zanimljivo je kako vrijedjanjem pokusavas sakriti svoj ispad ustvari, nazivajuci druge forumase glupima i toboze neobrazovanima jer su ti ukazali na nesto cemu nije mjesto ovdje. Dok su pritom ljudi bili upravu.
Al' ajde, tako je uvijek sa novonaucenim (doduse pogresno) stvarima. Guras ih i gdje treba i gdje ne treba.
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
- elamalakia
- Kontakt:
Dobro ne kontam sta je hash, vazno je da ima funkciju na forumu, i da se koristi sirom weba, **** drustvene mreze i njihovo primarno koristenje i znacenjeKomunista je napisao/la: Vidi has #GrbavicaGoriMeneKuracBoli![]()
Ne kontas sta je has, a pametujes ovdje. Smajliji te samo cine glupljimMolim te nastavi sa svojim retardiranim izjavama
![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
E komunjaro komunjaro, tuzan li zivot imas
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
malo šege šale, sretno Željo sutra pokažite im ko je iz metropole!Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Studiras medicinu, pohvalio si se, sto je pohvalno. A **** znas sta je hasMaroonKrajina je napisao/la:Lik koristi u redovnoj komunikaciju na FORUMU hashtag.Ne bih ja tu ništa više dodao.
Niko, niko, #SamoSloboda
Halali, žurio sam, mislio sam na ljepotice sa druge slikejoker90 je napisao/la:@Virto, mojne njegove rijeci citirati kao moje ba!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.