I kilu suhog mesameskalin je napisao/la:Ibra prodan godinu prije za čini mi se 70 mil i Etoo, iduće godine Galle ga zove za 22 mil i to na rate, pa o čemu pričamo, imaš odlično opisano u Ibrinoj knjizi, kako je Galle spuštao cijenu za Zlatana..nemoj te lupati bezze
Druga stvar Interu je dao Coca teglu meda i 2 peškira i dobio Pirla i Seedorfa..
Leo je bio skaut, ali je Galle poslove sklapao..
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Re: AC Milan
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Sta se ovo pise da smo doveli Bentancura iz Boce za 15 miliona, hu iz dis gaj?
Ne bih da budem neki hejter, ali nije zar valjda rijesavamo sredinu 19-godisnjim malcem iz Argentine i uz sve, izgleda da nema nista od Cuadrada zbog non eu mjesta?
Popunismo ta dva mjesta na dvoje djece...
A i Milanov smisao za skautiranje, evo ne znam, komedija
al' haj, valjda ubodemo kao sa Kakom, kazu da je dobar talenat.
Kinezi obecali jos 15 miliona za Rabiota, to bi bilo dobro.
Ne bih da budem neki hejter, ali nije zar valjda rijesavamo sredinu 19-godisnjim malcem iz Argentine i uz sve, izgleda da nema nista od Cuadrada zbog non eu mjesta?
A i Milanov smisao za skautiranje, evo ne znam, komedija
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Recimo zadnih pet godina su usrali mnogo a za ostalih 25 godina kapa do poda. Sada ne znam koliko ko je pojedinacno odradio svoj dio zadatka ali nije ni bitno i ruku na srce, od Milana su napravili brand u svijetu sto se moze vidjeti nakon pola decenije patnje, vidjeli smo koliko je klub, kao ime ,jak u svijetu u to nema sumnje....Ali isto tako mislim da je se ova agonija produzila na jos pet godina mislim da bi zavrsili u seria-B ...Tako da mislim da je super sto je se ovo desilo, pogotov jer sam mislio da Berli nikada nece prodati Milan za zivota svoga i da ce to uciniti neko od njegove djece...Sreca pa nije tako. Samo da jos ovu sezonu proguramo nekako poslije ocekujem mnogo mnog vise....Zenga je napisao/la:Gallianiju kapa do poda, kao i Berlusconiju za sve sto su ucinili za klub. Dakle 3 decenije ravno, a ovdje ih mladji blate na osnovu zadnje 3 god. Dakle 90% od prethodnih 30god ste zaboravili,izostavili ili vam je jednostavno strano kao bivsa drzava, Jugoslavija.
Ako neko misli da je Weaha, Shevu, Baggia, Savicevica ili fantasticne holandjane bilo lako dovest pored bukvalno svih ostalih top klubova svijeta, onda stvarno....
Doveli smo mladog Kaku za sicu, za one koji se ne sjecaju, ocekivanja nula, nesto poput ovog mladog stopera sto je doveden iz Paraguaja.
---------
Ne treba zaliti za nekim top igracima sad u avgustu, treba se prvo potpisat zvanicni ugovor (nakon preliminarnog), pa tek onda dalje.
Prvi potez dalje je dovesti adekvatnog top20 trenera, to Montella sigurno nije, sad za sad...Pa tek onda u skladu sa zeljama i vizijama tog novog trenera dovoditi top igrace.
FORZA MILAN!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nikad cuo za ovog malog,al' bolje i to nego da nam dovode polovnjake.
Rabiot bi bio odlican deal.
Rabiot bi bio odlican deal.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Wonderkid kojeg je i Real htio u Januaru još mislim.rope11 je napisao/la:Sta se ovo pise da smo doveli Bentancura iz Boce za 15 miliona, hu iz dis gaj?![]()
A i Milanov smisao za skautiranje, evo ne znam, komedijaal' haj, valjda ubodemo kao sa Kakom, kazu da je dobar talenat.
Super potez, jer odavno nisu dovodili neke talente iz J.Amerike, a tamo su rijetko kad znali promašiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Navodno je sve dogovoreno sa igračem Boce, igrač sredine terena Bentancur, 15€ mil a Juve nudio 9mil €..
Urby valjda mislimo na istog
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
recimo da ovdje izgleda vrlo dobro, mada na jutjubu svako moze izgledati dobar
[youtube][/youtube]
Ali trazilo ga je dosta klubova, malo falilo da predje u Real sto bi trebalo znaciti nesto... ako vec Milan ne zna skautirati, onda makar znaju ostali.
a i zgodan je...
Ali volio bih da mali uspije, cini mi se po tehnici i nacinu igre da bi ovo moglo izrasti u odlicnog igraca. A i ja sam pozelio imati onaj tip igraca kojeg uzivas gledati i zbog kojeg jedva iscekujes utakmice, nisam takvo sto osjetio od 2012 i Saravija.
Jos kad bi Rabiota uspjeli dovesti uz njega, to bi bilo vrh. Mlada i ne dovoljno disciplinovana sredina, al' ko ga yebe, makar lijep fudbal da gledamo.
[youtube][/youtube]
Ali trazilo ga je dosta klubova, malo falilo da predje u Real sto bi trebalo znaciti nesto... ako vec Milan ne zna skautirati, onda makar znaju ostali.
a i zgodan je...
Ali volio bih da mali uspije, cini mi se po tehnici i nacinu igre da bi ovo moglo izrasti u odlicnog igraca. A i ja sam pozelio imati onaj tip igraca kojeg uzivas gledati i zbog kojeg jedva iscekujes utakmice, nisam takvo sto osjetio od 2012 i Saravija.
Jos kad bi Rabiota uspjeli dovesti uz njega, to bi bilo vrh. Mlada i ne dovoljno disciplinovana sredina, al' ko ga yebe, makar lijep fudbal da gledamo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Juve nije ništa nudio već oni imaju pravo na otkup tog igrača za 9M jer je to nešto uvezano sa onim deal-om oko Teveza.Uglavnom Galliani i nema baš previše vremena, bliži se polovina augusta a ekipa ništa nije bolja nego lani.muha milanez je napisao/la:Navodno je sve dogovoreno sa igračem Boce, igrač sredine terena Bentancur, 15€ mil a Juve nudio 9mil €..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Postoji li neka regulativa kojom bi poslali Gomeza na posudbu, a doveli drugog non eu igraca? Ili ovo znaci da od Cuadrada definitivno nema nista?
i sta je sa vaginom, zar to onda nisu 3 non eu igraca?
i sta je sa vaginom, zar to onda nisu 3 non eu igraca?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam, ali mislim da Vangioni i nije baš u planovima trenera i to bi značilo da bi on mogao odlepršati.Ako dovedu jos nekog stopera onda nije isključeno da i Gomze ode recimo u Genou ili negdje. Jednostavno u sljedećih 10-ak dana očekujem barem dva pojačanja jer liga samo što nije počela.
Kaka kad je dosao u Milan imao je osvojeno Svjetsko prvenstvo, nije bio prvotimac, ali se znalo da se radi o vrhunskom igracu, sreća nasa pa je Galliani bio najbrzi da ga dovederope11 je napisao/la:Sta se ovo pise da smo doveli Bentancura iz Boce za 15 miliona, hu iz dis gaj?![]()
A i Milanov smisao za skautiranje, evo ne znam, komedijaal' haj, valjda ubodemo kao sa Kakom, kazu da je dobar talenat.
Bolje išta nego ništa, bar je momak mlad i perspektivan i draže mi je gledati njega nego Polija i Markizija kako god okreneš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Jasta nego je bolje, valjda zaključe ovaj transfer jer imam osjećaj da ce ovaj momak bit dobro pojačanje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
A opet i ovaj nas moto "makar je bolji od polija" nas jos vise ukaki 
al' haj, makar konacno ubodu s ovim malim, mislim da ce se moci ocekivati dobre stvari...ali treba tu jos jedan veznjak, ne bi smio samo ovaj mali biti jedino pojacanje, tim se ne dobija prakticno nista.
a i zao mi sto ovim otpada cuadrado, koga sad u pm dovesti na krilo? suso i niang me nisu uvjerili.

al' haj, makar konacno ubodu s ovim malim, mislim da ce se moci ocekivati dobre stvari...ali treba tu jos jedan veznjak, ne bi smio samo ovaj mali biti jedino pojacanje, tim se ne dobija prakticno nista.
a i zao mi sto ovim otpada cuadrado, koga sad u pm dovesti na krilo? suso i niang me nisu uvjerili.
e yebi ga sadBentancur will decide whether to join Milan or Juve, according to Milan TV.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlCapitano
- Kontakt:
Juve ima pravo otkupa na Bentancura za 9.4 miliona do Aprila sljedeće godine. Dogovor kad su poslali Teveza u Bocu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Yebemu mater de pustite i milanu nesto 
Ko Silju uzme za 20 miliona, treba mu dodijeliti medalju za glupost
juventus sigurno nece dati tolike pare za rezervu, a na stranu sto su cak i rezervni bekovi u juvetu bolji.
steta sto ga barselona nije uzela umjesto dignea, oni jos zive u iluziji da je dobar igrac
Ko Silju uzme za 20 miliona, treba mu dodijeliti medalju za glupost
steta sto ga barselona nije uzela umjesto dignea, oni jos zive u iluziji da je dobar igrac
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vjerovatno kada ovi dobiju ponudu drugog kluba moraju prvo vas pitati da li ga želite kupiti za tu lovu koju ste dogovorili. Ako ne, onda oni imaju pravo prodati kome žele.IlCapitano je napisao/la:Juve ima pravo otkupa na Bentancura za 9.4 miliona do Aprila sljedeće godine. Dogovor kad su poslali Teveza u Bocu.
Il Club più titolato al mondo!
- IlCapitano
- Kontakt:
Upravo tako.muxa je napisao/la:Vjerovatno kada ovi dobiju ponudu drugog kluba moraju prvo vas pitati da li ga želite kupiti za tu lovu koju ste dogovorili. Ako ne, onda oni imaju pravo prodati kome žele.IlCapitano je napisao/la:Juve ima pravo otkupa na Bentancura za 9.4 miliona do Aprila sljedeće godine. Dogovor kad su poslali Teveza u Bocu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fiorentina dovela zamjenu za Badelja,if you know what I mean.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.