Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

BenjooJutub
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la BenjooJutub » 09 avg 2016, 17:06

avenija je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la: Juventus je uvijek bio velikan, među najvećim, dok se za MUTD to i ne može baš reći ...
Zar najbolji igraci svijeta kao sto su Pogba(ovdje su ga svrstali navijaci Juventusa) ne zele igrati u najvecim klubovima a nekim kao sto je MUTD ?
Nekako mi se ne slaze to ?
Juventus igra u pogrešnoj ligi, to je problem.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 avg 2016, 17:07

Malo obratite paznju na pravila ove teme, pogotovo Juventini s ovom pricom o velicini kojeg god kluba. Imate svoje misljenje a da ga iznesete izvolite u oopste diskusije a ne ovu temu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 avg 2016, 17:14

Sarajevo1946 je napisao/la: Juventus je uvijek bio velikan, među najvećim, dok se za MUTD to i ne može baš reći i Juve je realno gledajući sportske faktore veći klub od Manchestera po gotovo svim parametrima, ali ko te danas pita kad se sve vrti oko love...
slika
nemoj vise
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 09 avg 2016, 17:28

Izvinjavam se na postu na nepredviđenoj temi, ali dok je konstruktivan ne bi trebalo biti problema oko toga. :mrgreen:

To je više neka replika na ovo što je Valencija napisao, nisam došao provocirati i slično. United je velikan, igra u najboljoj ligi na svijetu i to će biti spektakl naredne sezone u EPL. Žao mi je što je Pogba otišao (čudesan igrač), ali u vremenu potpune globalizacije i omasovljena fudbala, Serija A ne može parirati EPL ni u čemu, pogotovo marketinški i to se mislim neće više nikad promijeniti i najbolji igrači će uvijek prije u Premiership nego na Čizmu. Devedesetih je bilo obrnuto, ali ovaj strani kapital u Englekoj je previše maha uzeo...

Manchesteru ogromni respekt za brend koji su razvili tokom ove tri decenije, to je nešto fascinantno i o čemu svjedoči ovaj prelazni rok iako ne igraju LP, ali dama je dama... Ime sve govori. :) :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 avg 2016, 17:42

Moguce i ta krilna 433 sa Ibrom u vrhu koji je sposoban kupiti lopte na sve nacina, desno Lingard il Miki (ispomoc defanzivi) plus sto je Armenac sposoban praviti pomentnje povremenim uvlacenjima u centar i trazenjem saigraca odlicnim pasom.

Ispod trojka, Pogba, Ander te Carrick/Morgan kao osigurac.

Nekak bi tokom sezone volio viditi i ovo

-------Pogba----Ander
--------------Fosu

Al o tom potom.

Vazno je da ce David ispred sebe imati bedem (odb plus veznjaci) koji je temelj za dobre kontre.

Strah me i zamisliti kak Pogba vuce napad nakon presjecene lopte, a onda jedan Shaw sprintom istu servira za samu zavrsnicu. :bale:

Sto se ovog poredjenja tice, samo cu reci ovo - United je nakon gubitka skoro cijelog prvog tima stao na noge, pokazao snagu, pa tak 6 godina poslije stravicnog dogadjaja krenuli tamo gdje su stali godinu prije pomenute tragedije.

Nekad ni sve titule svijeta ne mogu kupiti takve stvari.

Zatim, Fergi je samo nastavio taj mentalitet na sportskom planu pa se cesto vracali iz mrtvih. To je dnk jednog velikog kluba koji je unatoc svih nedaca danas najtrofejniji u epl.

Onaj karakter iz '99., moto - nema predaje, je samo jedna u nizu velikih stvari upisanih zlatim slovima u istoriju fudbala.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 09 avg 2016, 19:21

Šta je ba Juve veći? :wtf:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 avg 2016, 19:43

Pusti ba,pola titula namjestili

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 09 avg 2016, 20:20

U cijeloj ovoj priči o Pogbi, novim igračima, najboljoj formaciji i startnoj postavi, sjetih se Depaya i onog vječnog osjećaja da taj momak može biti bolji od svih ako popravi glavu ... a niko ga ne spominje kao ozbiljnu opcije :(
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

PhoenixFire
Kontakt:

Post Postao/la PhoenixFire » 09 avg 2016, 20:27

momci ajde se uozbiljite i ponašajte u skladu s načelima i principima uglađenog svijeta...nit je juve veći od uniteda niti je united veći od juvea, oba su velika kluba, povijesti koja seže daleko i na tome neka ostane

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 avg 2016, 00:47

PhoenixFire je napisao/la:Valencia ne možeš selektivno uzimati parametre koji tebi pašu.

Kazalo se da novac ulazi u sferu marketinga. Pitanje je se vodi isključivo oko toga tko je sportski jači. A tu ti ne možeš ništa odrediti onako od oka uzimajući mjerila koja ti odgovaraju. Tvojom logikom City je veći klub od jednog Milana.
Naravno da u obzir ne dolaze ovi 'bogati' klubovi koji su bogati samo dok je njihovih naftasa, rusa, seikova i pizda materina.

Ne volim to spominjati ali je Juventus bacio ogromnu mrlju na svoje ime onim izletom u drugu ligu. Dok kad uzmes historiju Uniteda i sve uspone i padove koje moze preziviti samo najveci od najvecih

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 10 avg 2016, 11:05

AlanSmith14 je napisao/la:U cijeloj ovoj priči o Pogbi, novim igračima, najboljoj formaciji i startnoj postavi, sjetih se Depaya i onog vječnog osjećaja da taj momak može biti bolji od svih ako popravi glavu ... a niko ga ne spominje kao ozbiljnu opcije :(
Vjeruj da ne može. Mislim da on nikad neće biti dobar igrač za Uniteda i očekujem sljedeće sezone prodaju. Opet 7-ica na pogrešnim leđima. Mislim da taj broj trebaju ''zaključati''. Nakon Ronalda, ko god je uzeo sedmicu bio je užasan.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Poligon10
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC

Post Postao/la Poligon10 » 10 avg 2016, 12:34

Nitro je napisao/la:
AlanSmith14 je napisao/la:U cijeloj ovoj priči o Pogbi, novim igračima, najboljoj formaciji i startnoj postavi, sjetih se Depaya i onog vječnog osjećaja da taj momak može biti bolji od svih ako popravi glavu ... a niko ga ne spominje kao ozbiljnu opcije :(
Vjeruj da ne može. Mislim da on nikad neće biti dobar igrač za Uniteda i očekujem sljedeće sezone prodaju. Opet 7-ica na pogrešnim leđima. Mislim da taj broj trebaju ''zaključati''. Nakon Ronalda, ko god je uzeo sedmicu bio je užasan.
Griezmanu sljedeće ljeto :cool:

Nitro
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC

Post Postao/la Nitro » 10 avg 2016, 12:46

Poligon10 je napisao/la:
Nitro je napisao/la:
Griezmanu sljedeće ljeto :cool:
:pray:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 10 avg 2016, 14:22

je li istina da je jutros napustio ranije trening zbog neke povrede :?:
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 10 avg 2016, 14:45

Policeman je napisao/la:je li istina da je jutros napustio ranije trening zbog neke povrede :?:
Aham, Fellaini mu pozelio dobrodoslicu jacim duelom
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Molders
Kontakt:

Re: Odg: Manchester United FC

Post Postao/la Molders » 10 avg 2016, 15:30

Dok se prašina oko zadnjeg transfera slegla napisat ću kratak komentar. Kao prvo, Francuz bi prema svemu sudeći trebao biti veliko pojačanje i koristan za ekipu ali u svemu tome nikako mi nije drago što je baš United sada rekorder po ostvarenom transferu. Znam, tako je danas iako ne djeluje lijepo za reputaciju kluba, klub ima novca i svakako da se taj novac treba koristiti za igrače ali ne djeluje lijepo i kao što sam pisao ranije, dobije se dojam da se sve to izvodi ''na silu''. Ne bih se razočarao ni najmanje da Pogba nije došao, inače nisam uopće njegov ljubitelj ali već sam naveo da bi trebao vidno pojačati vezni red. Bilo je i drugih rješenja u ovom roku kada se već pucaju ovoliki iznosi...

Bit će potrebno određeno vrijeme da se uigra prava postavka i ne treba očekivati pretjerano lijepu igru u početku i predstojeća sezona donosi mnogo novih stvari. Konkurencija je itekako nezgodna i vidjet ćemo kako će se stvari odvijati.

JoMo
Kontakt:

Post Postao/la JoMo » 10 avg 2016, 15:54

Moram se nadovezati na ove Juventusovce, da ne spamam tamo po temi. Spominju Evropa ligu, a prije 3 godine sam Pogba igrao u Juventusu tu Evropa ligu. Ipak drago mi je vidjeti njihovo rezonovanje, gdje jasno pokazuju da tim kvaliteta Manchester Uniteda nema sta traziti u evropa ligi. To ce se aBd promijeniti naredne sezone kada se LP vraca na Old Trafford.
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa

U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 10 avg 2016, 15:59

Molders je napisao/la:Dok se prašina oko zadnjeg transfera slegla napisat ću kratak komentar. Kao prvo, Francuz bi prema svemu sudeći trebao biti veliko pojačanje i koristan za ekipu ali u svemu tome nikako mi nije drago što je baš United sada rekorder po ostvarenom transferu. Znam, tako je danas iako ne djeluje lijepo za reputaciju kluba, klub ima novca i svakako da se taj novac treba koristiti za igrače ali ne djeluje lijepo i kao što sam pisao ranije, dobije se dojam da se sve to izvodi ''na silu''. Ne bih se razočarao ni najmanje da Pogba nije došao, inače nisam uopće njegov ljubitelj ali već sam naveo da bi trebao vidno pojačati vezni red. Bilo je i drugih rješenja u ovom roku kada se već pucaju ovoliki iznosi...

Bit će potrebno određeno vrijeme da se uigra prava postavka i ne treba očekivati pretjerano lijepu igru u početku i predstojeća sezona donosi mnogo novih stvari. Konkurencija je itekako nezgodna i vidjet ćemo kako će se stvari odvijati.
Zasto ti nije drago sto united ima sad rekordan transfer ? To je odraz moci , zadnjih 5 rekordna transfera imao je Real i jako je bitno sto smo bas mi to prekinuli jer time pokazujemo da želimo opet bit među najboljim klubovima gdje svakako pripadamo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Motti
Kontakt:

Post Postao/la Motti » 10 avg 2016, 16:44

Manchester United mora dovodit najbolje igrace danasnjice kako bi bio u rangu najboljih klubova Evrope, drugacije nije moguce. Pricat o vrhunskim rezultatima bez vrhunskih igraca je apsurdno, to smo mogli za vrijeme Fergusona. United ce u buducnosti imat perspektivne igrace iz akademije, ali njima moramo prikljucit najbolje igrace sa trzista.

Mourinho, novi sistem, ocekivanja, pustite nas da u miru pratimo. Uzeli smo 4 vrhnunska igraca, bude li potrebe uzet ce jos 4, jer nam se moze. We do what we want!
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08

Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 10 avg 2016, 22:24

From zero, to hero with Manchester United. Here we look at the story of Ed Woodward

https://stretfordreview.wordpress.com/2 ... rd-part-1/
slika
:kralj: :kralj:
MrUnited,OfficialAgent.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.