FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
meteorolozi oni od tri zuta meteoalarma pogodi jedan da ce bit nevrijeme ma ovo ce prziti dok ne smrkne
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kakvo ba nevrijeme.To tek veceras iza 10 pomalo.hilmo je napisao/la:Nećeš se pržiti nevrijeme najavljuju...miky_hz je napisao/la:Bjezanje s posla 3 sata ranije i put zapada.Nema sanse da se przim na istoku.
Nek nam je sretno
SVI NA SJEVER
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Said je maloprije izasao s ortopedije i sepa, jedva hoda
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 10 avg 2016, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Re: RE: Re: FK Sarajevo
To savezu napiši.Locust je napisao/la: Svaka čast.
**** ih termin utakmice da ih ****. Štede struju.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Dajte sve od sebe da utakmicu mogu gledati i oni koji ne mogu doći na Koševo, i svaka častadmin je napisao/la:Biće stream na SportSport.ba... ili barem pokušaj streama.HaRakIRi46 je napisao/la:Eventualno moguce da na YT kanalu kluba bude strea,znam da je vec jednom bilo,sto se tice tv prijenosa njega nema
Inace Mersudin hat-trick
Nemojte nas pljuvati zbog loše kvalitete ili ako nikako ne bude radilo, nije lako to izvesti sa Koševa, ali daćemo sve od sebe.
jeli to istina ono sto se pricalo po carsiji da je povrjedzen i da nemoze igrat zadugo...benko21 je napisao/la:Said je maloprije izasao s ortopedije i sepa, jedva hoda
menstrual
izgleda da je tacno jbgcaffetin je napisao/la:jeli to istina ono sto se pricalo po carsiji da je povrjedzen i da nemoze igrat zadugo...benko21 je napisao/la:Said je maloprije izasao s ortopedije i sepa, jedva hoda
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mi kad smo govorili da je Said veliki rizik i da treba da ostane u nasim najljepsim uspomenama,forumske patriote su govorile citiram: 'kako vas nije stid pljuvati na Saida';'Said i sa jednom nogom moze igrati','neka Saida pa makar samo derbi igrao'...itd.,itd.
Pa bi iste zamolio da sada ne mijenjaju misljenje,hvaala.
Pa bi iste zamolio da sada ne mijenjaju misljenje,hvaala.
Nemojte se sekirati, plata mu uredno stize na racun. Ista plata za koju smo mogli dovesti klasu ala Benko. Al neka Saida, moze on i na stakama.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- VanCipelic
- Kontakt:
Nije nista Saidu, hvala Bogu.
Nece biti na danasnjoj utakmici ali ce vec na slijedecem treningu normalno raditi.
Najveci problem kod Saida je taj sto su ga oba puta Dinamovi doktori poslali na teren bar 3 sedmice prije.
Sad ni on ni klub ne zeli napraviti isti problem jer bolje je da ga posaljem na teren kada je 100% spreman nego kada bi "mogao" odigrati poluvrijeme/utakmicu.
On ima volje i strpljenja, voli klub i zeli pomoci ali je najbolje da se upotpunosti spremi a spremit ce se i biti najbolji igrac lige, citirajte me aBd u novembru.
Nece biti na danasnjoj utakmici ali ce vec na slijedecem treningu normalno raditi.
Najveci problem kod Saida je taj sto su ga oba puta Dinamovi doktori poslali na teren bar 3 sedmice prije.
Sad ni on ni klub ne zeli napraviti isti problem jer bolje je da ga posaljem na teren kada je 100% spreman nego kada bi "mogao" odigrati poluvrijeme/utakmicu.
On ima volje i strpljenja, voli klub i zeli pomoci ali je najbolje da se upotpunosti spremi a spremit ce se i biti najbolji igrac lige, citirajte me aBd u novembru.
hvala odahnuo sam mislio sam da je nesto ozbiljnijeVanCipelic je napisao/la:Nije nista Saidu, hvala Bogu.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolazite na stadion ba, nema 10 ljudi 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Dolazite na stadion ba, nema 10 ljudi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma ja, ti i mi ga placamo iz dzepa pa se sekiramo hocel mu plata bit redovna .....pasica je napisao/la:Nemojte se sekirati, plata mu uredno stize na racun. Ista plata za koju smo mogli dovesti klasu ala Benko. Al neka Saida, moze on i na stakama.
Ooooooooj!!! Kad vidim ovakav post! Aaaaa!badboy je napisao/la:Ma ja, ti i mi ga placamo iz dzepa pa se sekiramo hocel mu plata bit redovna .....pasica je napisao/la:Nemojte se sekirati, plata mu uredno stize na racun. Ista plata za koju smo mogli dovesti klasu ala Benko. Al neka Saida, moze on i na stakama.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Pa sto onda pratis Sarajevo ikako? Ne igras ti, sta te briga hocemo li ispasti iz lige ili biti prvi.badboy je napisao/la:Ma ja, ti i mi ga placamo iz dzepa pa se sekiramo hocel mu plata bit redovna .....pasica je napisao/la:Nemojte se sekirati, plata mu uredno stize na racun. Ista plata za koju smo mogli dovesti klasu ala Benko. Al neka Saida, moze on i na stakama.
Dobra ti logika, isto kao i mentori Dino i Elvir "ne krademo pare FK Sarajeva, vec Tanove".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- Osttribine
- Kontakt:
Neka Morta, Istok izdati nece, nas standardnih oko 350 na Istoku, za ostale tribine ne znamMortemHz je napisao/la:Dolazite na stadion ba, nema 10 ljudi
Igraj Bordo Bijeli i pogodite u 95. minuti da protivnik nema vremena za izjednacenje
Dobro je ako nije nistq ozbiljno,drago bi mi bilo zbog samog Saida.VanCipelic je napisao/la:Nije nista Saidu, hvala Bogu.
Ja bi zaista volio da ti budes u pravu i da te citiramo u novembru,ali brate cisto sumnjam.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Boy ti si glup ko kbadboy je napisao/la:Ma ja, ti i mi ga placamo iz dzepa pa se sekiramo hocel mu plata bit redovna .....pasica je napisao/la:Nemojte se sekirati, plata mu uredno stize na racun. Ista plata za koju smo mogli dovesti klasu ala Benko. Al neka Saida, moze on i na stakama.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.