Ma nek' dođe pusti ove hejtere sa temeUrbyEmanuelson je napisao/la:Fiorentina dovela zamjenu za Badelja,if you know what I mean.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Ja se odmah sjetim kad se Ganso, tad jos mlad, dovodio u vezu sa Milanom, ja se nadao da cemo ga dovesti jer je bio talentovan veznjak i slican nekako Kaki po igri, al kurko, niti ga mi dovedosmo nit' on uspjede kao fudbaler. A cini mi se da se lomilo oko par miliona za njega, jer je bil povisoka cijena.meskalin je napisao/la:Kaka kad je dosao u Milan imao je osvojeno Svjetsko prvenstvo, nije bio prvotimac, ali se znalo da se radi o vrhunskom igracu, sreća nasa pa je Galliani bio najbrzi da ga dovederope11 je napisao/la:Sta se ovo pise da smo doveli Bentancura iz Boce za 15 miliona, hu iz dis gaj?![]()
Ne bih da budem neki hejter, ali nije zar valjda rijesavamo sredinu 19-godisnjim malcem iz Argentine i uz sve, izgleda da nema nista od Cuadrada zbog non eu mjesta?
Popunismo ta dva mjesta na dvoje djece...
A i Milanov smisao za skautiranje, evo ne znam, komedijaal' haj, valjda ubodemo kao sa Kakom, kazu da je dobar talenat.
Kinezi obecali jos 15 miliona za Rabiota, to bi bilo dobro.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa to za Gansa nije bilo baš toliko davno, prije 4,5 godina ja mislim jelde?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kad se igra ovaj Trofeo Tim i ima li gdje na tv
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Cini mi se tako nekako, 3-4 godine.Raonffa je napisao/la:Pa to za Gansa nije bilo baš toliko davno, prije 4,5 godina ja mislim jelde?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ja, sjećam se toga dobro bila je baš saga oko Gansa al' na kraju kao što ti reče ne postade on vele neki igračBeduin je napisao/la:Cini mi se tako nekako, 3-4 godine.Raonffa je napisao/la:Pa to za Gansa nije bilo baš toliko davno, prije 4,5 godina ja mislim jelde?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Muxa u 21:00 pocinje,protiv Celte Vigo otvaramo. Ne znam za tv prenos.
Ja ne mogu ni stream-a naći za večerasnji turnir , a kamoli TV prenos. Izgleda ništa od večeras , ako neko nešto nađe , neka nabaci ovdje. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
To buraz , hvala ti. Sviđa mi se sastav koji je izveo Montella.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Loše je ovo bilo protiv Celte. Napravili 2 prilike , Bacca promašio 2 zicera i to je to. Ostalo su sve bile poluprilike iz prekida. Možda još solidan pokušaj bio Calabrie iz voleja , ali otišlo malo iznad gola. I sada je problem odbrana , još se nisu uigrali kako treba.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Calabriji se nekako mogu i halaliti onakve povratne lopte ali Poli, pa taj čovjek me uvijek iznova iznenadi koliko je glup
- Romagnoli13
- Kontakt:
Suso i Niang su izgleda najvise pokazali tokom priprema, pogotovo ovaj prvi.Bila bi glupost prodati ga ovo ljeto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne mogu ni na yebenom Trofeo Tim Cup-u sačuvati prednost od 2 gola. Koji krš od ekipe. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hajd ti u penziju Diego
Grob te yebo i Vergara , ovo ne bi moglo igrati u BiH Federalnoj ligi.
Ne možeš više biti siguran na Trofeo Tim Cup-u i sa 2 gola prednosti , jbt , pa koji mi raspad od ekipe imamo.
Ne možeš više biti siguran na Trofeo Tim Cup-u i sa 2 gola prednosti , jbt , pa koji mi raspad od ekipe imamo.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nek ga daju kome bilo i nek plate ljudima koji ga odvedu
- nextterrain
- Kontakt:
koji je ovo jad od ekipe
Po meni bi bila greška prodat Susa, ako ostane bit će to njegova sezona u Milanu.
Vidjet ćemo Gomeza kako će odigrati i ovog malca iz Boce, možda pogodimo s njima.
Vidjet ćemo Gomeza kako će odigrati i ovog malca iz Boce, možda pogodimo s njima.
Ne možemo više ni ovo čudo osvojiti. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Opet onaj luzerski mentalitet. Pa hocel se to ikad vise promjeniti? Bez obzira na ekipu i (ne)važnost utakmice stice se dojam da ni Montela nece dugo izdržati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.