FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Adilović, Hodžić, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Radovac, Mihojević, Ćetković, Ahmetović.
Balic na beku, zanimljivo ce biti vidjeti kako se snalazi na prirodnoj poziciji. Obradovalo me je to sto su Radovac i Mihojevic u prvoj.
Ocekujem gol Crnkica i Cetkovica i pobjedu najdrazeg nam tima.
Ocekujem gol Crnkica i Cetkovica i pobjedu najdrazeg nam tima.
Amer Dupovac!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A što se tiče Saida, nemamo mi tu navijači šta sad bit nezadovoljni jer je velika većina bila ZA njegov dolazak.
Što se mene tiče, ja sam zadovoljan njegovim dolaskom ali ga ne bi dovodio da se mene pitalo ali sam pisao više puta ovdje da na njega ozbiljno ne računamo jer nikad više neće bit 100% spreman ali je zaslužio svojim igrama da ponovo obuče bordo dres pa makar više nikako ne igrao.
Tako da mi navijači nemamo šta tu palamudit jel trebao doći ili ne jer je velika većina bila za njegov dolazak, ja nisam bio u toj velikoj većini samo govorim da ne bi pljuvali i nervirali se oko tog, a krivi smo za to koliko i oni koji su ga dovodili.
Što se mene tiče, ja sam zadovoljan njegovim dolaskom ali ga ne bi dovodio da se mene pitalo ali sam pisao više puta ovdje da na njega ozbiljno ne računamo jer nikad više neće bit 100% spreman ali je zaslužio svojim igrama da ponovo obuče bordo dres pa makar više nikako ne igrao.
Tako da mi navijači nemamo šta tu palamudit jel trebao doći ili ne jer je velika većina bila za njegov dolazak, ja nisam bio u toj velikoj većini samo govorim da ne bi pljuvali i nervirali se oko tog, a krivi smo za to koliko i oni koji su ga dovodili.
Na klupi su ostali: Pavlović, Kadušić, Hebibović, Herić, Anđušić, Rastoder, Am. Bekić
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
-------------Adilović----------------
Hodžić-Novaković-Mihojević-Balić
Crnkić-Sarić-Radovac-Duljević
------------Ćetković---------------
-----------Ahmetović-------------
Bekići zasluženo na klupi, neka odmore malo, prvi put Balić na svojoj prirodnoj poziciji, da li ćemo sačuvati mrežu protiv Krupe, ostaje da vidimo.
Očekujem pobjedu od 1:0, Ahmetović glavušom.

Bekići zasluženo na klupi, neka odmore malo, prvi put Balić na svojoj prirodnoj poziciji, da li ćemo sačuvati mrežu protiv Krupe, ostaje da vidimo.
Koja širinaEsport je napisao/la:Na klupi su ostali: Pavlović, Kadušić, Hebibović, Herić, Anđušić, Rastoder, Am. Bekić
Volio sam vidjeti i Anđusica u prvoj umjesto Crnkica. A zanimljivo,Almir Bekic nije ni na klupi 
Covjece mi imamo 10 15 igraca i to je toNek je Bekice i Pavlovica rupu na klupu stavio pa makar m steta sto se ne moze gledat ovo niko ne prenosiSiouxLukavac je napisao/la:-------------Adilović----------------
Koja širinaEsport je napisao/la:Na klupi su ostali: Pavlović, Kadušić, Hebibović, Herić, Anđušić, Rastoder, Am. Bekić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
@paulus, ironičan sam, ima ovdje koji kažu da imamo širinu a mi nemamo 5 jakih igrača da kažeš da su kvalitet.
Al smo na 0 finansijski , Pa Hajduk duzan milione i ima bolju ekipu i kupuje igrace , sto smo na toj '0 a nikog ne kupujemo. pa odes u Evropu i vratis pare , ovako samo prosis igrace , koji nam je Tan trebo ondaSiouxLukavac je napisao/la:@paulus, ironičan sam, ima ovdje koji kažu da imamo širinu a mi nemamo 5 jakih igrača da kažeš da su kvalitet.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 avg 2016, 17:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobra postava 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Posjeta ocekivana..valjda se trener nece ovaj put zaliti na pritisak navijaca..
- f0rest1946
- Kontakt:
Dobar stream samo da ne stopa 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sto se podcjenila Krupa,6 promjena u sastavu,odmaraju prvotimci setkaju se evo ih u lozi.
Drago mi je sto je Adi na golu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hoće li ovaj stream?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nek se dokažu rezerve, ili jesi ili nisimiky_hz je napisao/la:Sto se podcjenila Krupa,6 promjena u sastavu,odmaraju prvotimci setkaju se evo ih u lozi.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, kupus army, Napapijri i 26 gostiju.