FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nis repriza prosle setone tanko , treba para potrosit mater vam onu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
najgori igrač defanzivno što smo imali na bek poziciji, bare-bare s Hebibom i Puzijem...Rahma je napisao/la:3 gola smo primili do sad i sve tri su bile GRESKE **** HODZICA
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma ne znam jel' ono bio penal
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko ono uporesu Cetkovica sa Stojcevom kaje samo brzi , pa lopte nije probacio jos
Joj Hodžiću...
još jedna tekma u nizu koju smo "slabo otvorili i primili gol iz ničega"............najdosadnije i rutinske tekme mi napravimo "interesantnim"... 
Kadušića na ranu privit kuknjava ovome pjani Husarićevom posudba ako je još moguće....rukom ne može našem dodat

Kadušića na ranu privit kuknjava ovome pjani Husarićevom posudba ako je još moguće....rukom ne može našem dodat
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 10 avg 2016, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Loši smo, rekoh ja, na prste jedne ruke ćemo moći izbrojati utakmice u kojim nećemo primit go.
Hodzic je krilo samo izgleda jos niko nije javio hurticu.
Ponavlja se situacija kao sa hebibovicem, i to je najgore sto ne ucimo na greskama
Ponavlja se situacija kao sa hebibovicem, i to je najgore sto ne ucimo na greskama
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Jbg.,ne moze se protiv tradicije-nikada nismo pobijedili Krupu na Kosevu,a tesko je igrati protiv ekipa koje igraju da ne izgube...jos nismo ni uigrani...sta ces 
minutu i po nam se odbrana vraća(bekovi) dok nam pritišću stopere, baš hodom ne trkom, nakon kornera....paulus je napisao/la:Hodaju majke mi
Kako smi jadni mi smo jedna VELIKA KU....A
Ne moze ovako mora se ulozit ne mozes ti od slobodnih igraca ekipu napravit , dovest makar tri kvaliteta ostalo popunit akademijom i slobodnim, Joj uzasa majko draga
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Hurticeva igra..kakvog mi trenera imamo u pm..
bakljada bi sad recimo valjala

OVO JE BOJKOT IGRACA!!!! DRUGO NE MOZE BITI! PA MAJKE VAM SE N .AJEBEM !
Hajmo sad svi svi svi sviiiiiiii
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mi akcije postene nemamo, daj na stranu loptu pa nek neko dribla. Sramota, bare bare smo za sad sa Krupom..
ZZ
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 17 gostiju.