FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Logicna izmjena sad ide klasicna formacija 22-12-4 i primamo ga u zadnjoj minuti mora nam se jos barem pet godina vracati nepravda prema Leonu
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
pomakao Mihojevića u vezu? šta radi Hurta? ovo neka njegova varijanta sa 3 nazad???
ovi će nam ga složit, samo je pitanje kad....
Duljević moli za klupu al ono baš grize za klupu....nemamo mi izmjena dovoljno koliki je broj kloceva na terenu
ovi će nam ga složit, samo je pitanje kad....
Duljević moli za klupu al ono baš grize za klupu....nemamo mi izmjena dovoljno koliki je broj kloceva na terenu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
OVO JE BRUKA SVE TREBA OTJERATI OD TRENERA PA NA DALJE..
koliko sporo lopta ide bojim se da ćemo se vratit nazad kroz vrijemeSilkoni je napisao/la:OVO JE BRUKA SVE TREBA OTJERATI OD TRENERA PA NA DALJE..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Penal
Edit: Gol!!
Edit: Gol!!
Zadnja izmjena: Nitro, dana/u 10 avg 2016, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
-
nukleusmember
- Kontakt:
al' najjača je da nam je sada lagan raspored
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fala Četkoviću što imade pameti da je gurne Ahmetoviću, Isusu što pade, i Sariću što zabi!!!
još kad bi znali čuvat ovo....
p.s. - nek se zna, Hodžić pravi prvi klizni u 60-toj...
još kad bi znali čuvat ovo....
p.s. - nek se zna, Hodžić pravi prvi klizni u 60-toj...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 10 avg 2016, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sto mi stream.na qrac ide 
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ovo je ''igru briši, bodove piši''. Nadam se da ćemo sačuvati ovo do kraja.
Going on up to a spirit in the sky...
TI SE PROTIV KRUPE RADUJES PENALU BOZE DRAGI ZAMJESTO DA IM PETICU UVALITE...
Pa zar se ne vidi brate? Tacno ima ono nesto. Evo vidis, jos ce dobiti Krupu. Kralj.Besic je napisao/la:Ko napisa vidi se rukopis Huritca![]()
![]()
![]()
![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kako u nas ljudi nemaju obraza zovu ih navijaci da idu , nista
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Navijači su tražili i Saida da dođe.paulus je napisao/la:Kako u nas ljudi nemaju obraza zovu ih navijaci da idu , nista
Trebaju otići, naravno, ali jadan je klub kojim komanduju navijači, posebno na našim prostorima.
u isto vrijeme na drugoj strani grada:paulus je napisao/la:Kako u nas ljudi nemaju obraza zovu ih navijaci da idu , nista
Olimpic - Čelik 3 - 0 kraj
Sloboda - kone 2 -0
Kojim to klubom na balkanu komaduju navijaci?Locust je napisao/la:Navijači su tražili i Saida da dođe.paulus je napisao/la:Kako u nas ljudi nemaju obraza zovu ih navijaci da idu , nista
Trebaju otići, naravno, ali jadan je klub kojim komanduju navijači, posebno na našim prostorima.
Od ovih većih otprilike svakim osim Dinama i Rijeke.Arhitekt je napisao/la:Kojim to klubom na balkanu komaduju navijaci?Locust je napisao/la:Navijači su tražili i Saida da dođe.paulus je napisao/la:Kako u nas ljudi nemaju obraza zovu ih navijaci da idu , nista
Vidiš problem?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ko igra u sredi?
Sarić lijevi bek, Rustemovića nema, Radovac izašo, Husejnović povrijeđen, Ćetković sad izađe, Mihojević na stoperu?!
Sarić lijevi bek, Rustemovića nema, Radovac izašo, Husejnović povrijeđen, Ćetković sad izađe, Mihojević na stoperu?!
STA SE NAVIJACI PITAJU, DODI I NAVIJA AKO HOCES AKO NECES,NEMOJ IMAJU LJUDI KOJI VODE KLUB ITD...TO SE PRICA ZAVRSAVA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.