FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
S T I D I T E S E !!!!! FUJ
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 10 avg 2016, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sramota i pored toga sto smo pobijedili (jedva). Ovo ne dolikuje jednom takvom velikom klubu kao sto je Sarajevo. Hej Olimpic razvali Celik a mi... 

FK Sarajevo u srcu.
GIF
GIF
Hvala!Locust je napisao/la:Naravno da treba ako se nađe u ovakvoj situaciji. Šta smo to mi? Neki super tim? Mi smo ****, 10% bolji od krupe i to je to. Kad se ljudi pomire sa tim biće i bolja atmosfera oko kluba.bojler je napisao/la:Ako Sarajevo protiv Krupe na Kosevu treba da krade vrijeme ondaLocust je napisao/la:Svaki normalan tim sem Barcelone krade vrijeme kod korner zastavice u ovakvim situacijama, a kod nas se maloumnici na tribinama deru "igraj, igraj".
Evo nama Dženana dio treći
@bibula - jeste.
Isto mislim ko i ti. Svima ce nam biti lakse kad skontamo da trenutno nismo divovi i da se borimo sa krupom na domacem terenu.
Adilović se proslavio kod gola, ko Pavlović prošlu.
I Hurtić debil mijenja golmana nakon prvog kiksa. ŠTa će sad, vratiti Pavlovića jer je Adilović kiksao, i tako u krug?
I Hurtić debil mijenja golmana nakon prvog kiksa. ŠTa će sad, vratiti Pavlovića jer je Adilović kiksao, i tako u krug?
pa šta može drugo 1 pije, drugi ponekad sačuva mrežuLocust je napisao/la:Adilović se proslavio kod gola, ko Pavlović prošlu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jedina buducnost koju vidim nasem klubu je u tome da odstupe ovi koji se prozivaju, zajedno sa svim poltronima koje su zaposlili u klub! Njihov odlazak je novo radjanje kluba!
Gamadi veci ste rak od Baljka!!!!
Gamadi veci ste rak od Baljka!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
JA BI VOLIO DA SU UPRAVU OVI STRUČNJACI SA FORUMA, KADA SU GOVORILI DA SU DOBRA POJAČANJA, DA SE TREBA SAČEKATI, UIGRATI BLA BLA... E QRAC VAM SVIMA.... VI POJMA NEMATE!!!! ZAPAMTITE!! NE ZNATE O FUDBALU
OVO JE PATNJA! HURTIĆU MRŠU PM
OVO JE PATNJA! HURTIĆU MRŠU PM
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I Tarika Trbica da povedu sa sobom **** im on mater svima a i oni njemu
-
- Kontakt:
PAZITE OVO - Sarić lijevi bek, Radovac izašao na poluvremenu, Rustemovića nikako nije ni bilo u kombinacijama, Ćetković izašao u drugom, Mihojević igro na stoperu, Husejnović povrijeđen!!!
U igri u istom trenutku bili sljedeći igrači : Amer Bekić (napadač/krilo), Crnkić (krilo), Duljević (krilo), Anđušić (krilo), Ahmetović (napadač), Hodžić (krilo).
HURTIĆU, DA LI SI TI NORMALAN?! HURTIĆU???
Krupa ništa lošija od nas, imali smo sreće što smo osvojili 3 boda. Ne znam uopšte je li i bio penal, nisam ni vidio.
Krupa ti dadne 2 gola na Koševu!
Kradeš vrijeme protiv Krupe na Koševu!
Braniš se svim silama protiv Krupe na Koševu!
Nigdje igre, nigdje trke, nigdje motivacije, nigdje ničeg!
OVOM STRUČNOM ŠTABU I UPRAVI TREBA YEBAT SVE PO SPISKU SVAKIM DANOM GDJE GOD TO BILO, NA FORUMU, NA FACEBOOKU, NA ULICI, NA UTAKMICAMA!
ODOLAZITE MAYKU VAM YEBEM LOPOVSKU, ODLAZITE SVI!
U igri u istom trenutku bili sljedeći igrači : Amer Bekić (napadač/krilo), Crnkić (krilo), Duljević (krilo), Anđušić (krilo), Ahmetović (napadač), Hodžić (krilo).
HURTIĆU, DA LI SI TI NORMALAN?! HURTIĆU???
Krupa ništa lošija od nas, imali smo sreće što smo osvojili 3 boda. Ne znam uopšte je li i bio penal, nisam ni vidio.
Krupa ti dadne 2 gola na Koševu!
Kradeš vrijeme protiv Krupe na Koševu!
Braniš se svim silama protiv Krupe na Koševu!
Nigdje igre, nigdje trke, nigdje motivacije, nigdje ničeg!
OVOM STRUČNOM ŠTABU I UPRAVI TREBA YEBAT SVE PO SPISKU SVAKIM DANOM GDJE GOD TO BILO, NA FORUMU, NA FACEBOOKU, NA ULICI, NA UTAKMICAMA!
ODOLAZITE MAYKU VAM YEBEM LOPOVSKU, ODLAZITE SVI!
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 10 avg 2016, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
U ovu ekipu bi nam dobro dosao i onaj mali rijad kobiljar. Sad gledam razmontirao celika .
A nama nek je Bog na pomoci...
Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
A nama nek je Bog na pomoci...
Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
#DIVOVI
-
- Kontakt:
a ovaj andjušić nije ni za leotara
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Rutinski. Pesimisti na aparatima 
Odlika velikih je i kad igraju lose da pobjeduju. Idemo dalje za iste pare

Odlika velikih je i kad igraju lose da pobjeduju. Idemo dalje za iste pare

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
kome sada idemo?mladosti?
VVVBK
VVVBK
Pa zato da je bajde sampionsku ekipu za evrope naptavit , ja i dalje ne kontam ako smo na ' ako smo prodali par igrava kako ne mozemo kupit jednu 10 f i spica mada je Ahmetovic dobar sam ne moze cjelu sezonu pogotov kad budemo jurili rezultat . . Ako ulozis onda ti se vrati nes iz Eveope . Eno HNL se bori i trenutno je na mjestu za dva mjesta u LP. Loko,otiva u Play off u a nasi svi ispali zasto , zato sto niko nece feninga da potrosi a u grupe bi . Ja sam iskreno mislio da ce nas Tan pogurat sa dva tri igraca , al ta akademija nece davat proizvode jos par godina i bojim se da ce najbolji ic u Cardiff i Kotrljak.bosnas_ je napisao/la:ova sezona bi mogla biti gora nego prosla. Steta, volio bi da Sarajevo izadje iz ove muke, dok se nije imalo za kifle bolje se igralo, sta vrijede milioni,avioni, akademije kad je igra Sarajeva prava patnja! Stvarno mi je zao Sarajeva..... puno je igraca zalutalo u ovu ekipu!
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 avg 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
3 boda..OK. Ocekivano..a ne ovako jadno. Hvala SS za streaming. Bice ovo duga sezona..Tan se poceo igrati sa nama, samo se nadam da do 1 septembra nece prodati Duljevica. Jos nije kasno dovesti normalnog trenera..iako nemam viziju koga.
u doboj-kaknju nam je x maksimalan domet.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Naravno da će najtalentovaniji ići tamo, pa to mu je jedini način da zaradi pare. On sa našeg računa ne može uzeti ni feninga.paulus je napisao/la:Pa zato da je bajde sampionsku ekipu za evrope naptavit , ja i dalje ne kontam ako smo na ' ako smo prodali par igrava kako ne mozemo kupit jednu 10 fs pfdkace i spica mada je Ahmetovic dobar sam ne moze cjelu sezonu pogotov kad budemo jurili rezultat . . Ako ulozis onda ti se vrati nes iz Eveope . Eno HNL se bori i trenutno je na mjestu za dva mjesta u LP. Loko,otiva u Play off u a nasi svi ispali zasto , zato sto niko nece feninga da potrosi a u grupe bi . Ja sam iskreno mislio da ce nas Tan pogurat sa dva tri igraca , al ta akademija nece davat proizvode jos par godina i bojim se da ce nahnolji ic u Cardiff i Kotrljak.bosnas_ je napisao/la:ova sezona bi mogla biti gora nego prosla. Steta, volio bi da Sarajevo izadje iz ove muke, dok se nije imalo za kifle bolje se igralo, sta vrijede milioni,avioni, akademije kad je igra Sarajeva prava patnja! Stvarno mi je zao Sarajeva..... puno je igraca zalutalo u ovu ekipu!
Hurtiću odlazi!!!
http://****/saudijski-princ-postao ... jevo-foto/ Hajde sad pasha izvali gutu para i kupi nas od Tana 

Mi imamo igracki kadar za titule, ali sve dok je ovaj "SS" to dobro svi zaboravite!!
Sve kontam hajde bice bolje nakon Zrinjskog, ali mi sve gore i gore, sve mi lici na klasicni BOJKOT! U Doboju zaboraviti na pobjedu ili X, jer nas ceka debeli poraz! E je.ebeni Celik nam uzme bod a danas izgubi 3-0 protiv mrtvog Olimpica!!
Sunce ti j..
Sve kontam hajde bice bolje nakon Zrinjskog, ali mi sve gore i gore, sve mi lici na klasicni BOJKOT! U Doboju zaboraviti na pobjedu ili X, jer nas ceka debeli poraz! E je.ebeni Celik nam uzme bod a danas izgubi 3-0 protiv mrtvog Olimpica!!