Da izvinu pitariwobly92 je napisao/la:Postali su naša redovna mušterija.![]()
Ljudi Zrinjski za vikend, tek nas ceka pravi ispit, ovo je samo odradjen posao kako se ocekivali
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da izvinu pitariwobly92 je napisao/la:Postali su naša redovna mušterija.![]()
Mehmedagić, Ordagić, mada su svi odigrali iznad nivoa.harry_90 je napisao/la:Mec odigran bez greske..koga izabrat u tim kola haha..
Brat zna svezlajci je napisao/la:+1zlajci je napisao/la:Dva razlike za nas, najobjektivnije moguceRZ88Adnan je napisao/la:Koliko će vas bit sutra na tekmi.Vidim 2 su im povrijeđena ,vaša statistika kod stopera je odlična sva dodavanja tačna.ABd sutra da pobjedite mada i nerješeno je dobro za ovakvu jaku utakmicu.
U ligi niko nece imati boljeg, zadugoRimes87 je napisao/la:Ono kad te šef pošalje na autobusku po paket, pa ti ne vidiš ni jednog golaHajd, barem mi je dao da gledam prvo poluvrijeme, ako ništa. Ova pobjeda je zlatna vrijedna. Roknuti Želju u dvije godine više puta nije mala stvar. Slijedeća stanica Zrinjski i idemo im se suprostaviti muški. Mislim da rezultat neće biti doveden u pitanje ako momci budu igrali onako kako znaju. Ja nakon ove tekme (mada sam i prije, ali hajde) odgovorno tvrdim da od Husrefa boljeg trenera Sloboda neće zadugo imati. Ehet!
A nije da ne zna iznervirat čovjeka nekad odlukama, ali zato smo mi laici a on stručnjakpinoglavi je napisao/la:U ligi niko nece imati boljeg, zadugoRimes87 je napisao/la:Ono kad te šef pošalje na autobusku po paket, pa ti ne vidiš ni jednog golaHajd, barem mi je dao da gledam prvo poluvrijeme, ako ništa. Ova pobjeda je zlatna vrijedna. Roknuti Želju u dvije godine više puta nije mala stvar. Slijedeća stanica Zrinjski i idemo im se suprostaviti muški. Mislim da rezultat neće biti doveden u pitanje ako momci budu igrali onako kako znaju. Ja nakon ove tekme (mada sam i prije, ali hajde) odgovorno tvrdim da od Husrefa boljeg trenera Sloboda neće zadugo imati. Ehet!
Majstor i doktor svog posla, samo da nastavi ovako i nek nam je ziv i zdrav i na klupi jos dugo vremena
Ispravio sam ti postpinoglavi je napisao/la:Mislim da se mozemo sloziti da je Husref tata svog posla i da mu treba produziti ugovor na sto godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.