FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
trava eksplodirao u pazaru 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
E buraz to treba platit , pa mi Dzidica i Subica nismo doveli Sloboda je i sta vrjedi nama ta 0joker90 je napisao/la:Simon Vukcevic, Anas Sharbini, Goran Cvijanovic, Aleksandrov, to su nam obecavali i to smo sanjali, a dobli smo ekipu kojoj moraju navlaciti na Kosevu protiv neke Krupe! Crnkic opet ocajan! Gdje je @Zip da natrlja @Evanderu na nos kako je odigrao Crnkic??
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 avg 2016, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Iz ove utakmice večeras su dobre dvije stvari, tri boda i golčina Samira Radovca, ostalo
Probajte da ne uzurpirate temu međusobnim prozivanjem za nešto što je neko rekao ranije.

Probajte da ne uzurpirate temu međusobnim prozivanjem za nešto što je neko rekao ranije.
-
- Kontakt:
Što je najgore odbrana ti je najbolji dio tima. I ne šalim se. Prvi gol Sarić prodao loptu ili penal ili go. Drugi gol Bekić gore je primi, ovim putem ti **** sestru i kad ikad zaigra za Sarajevo, kontra, korner ni iz čeg gol. Dušanu se nije igralo, Allegri ostavio Rustemovića, Bekića u hotelu. Katastrofa. Dobro smo ikako pobijedili ko nam sjedi na klupi.SiouxLukavac je napisao/la:Lošiji smo nego prošle sezone kada smo se sramotili i blamirali.
Dobra nam je odbrana, pravo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nego osim sto treneru ne znas sta ti je sa igracima, znas li bar sta ti igraci jedu??? Hitno karantin ukinut, samo alkohol i losa hrana tamo..nista dobro.
Napadac jer Ahmetovic nema zamjene a nekad cemo trebat napast sa dva, 10 dobra jer kroz sredinu ne postojimo i golman jedini nacin da budemo konkurentni. Onaj cetkovic je kurcina od igraca
-
- Kontakt:
Joj milunka
- HzHercegovac
- Kontakt:
Balić nula, Crnkić
frajer se borio trčao i to ću uvjek poštovati TAKTIKA za racku

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE, SVE VAM ****!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kako igramo stanje na tabeli je odlicno,dovodite trenera i par igraca dok jos ima vremena hebem vam najmilije
Može se čitav vezni red napušit qrca Rustemu.Besic je napisao/la:unbx znao sam da ima nešto gay u tebi
Kako ti se sviđa Rustem? Od 1-10?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
HzHercegovac je napisao/la:Balić nula, Crnkićfrajer se borio trčao i to ću uvjek poštovati TAKTIKA za racku
Crnkić dobar a Balić nije. Hahahaha šta li si ti gledao da mi je znati. Pa Balić je tri puta bolje odigrao od Crnkića i to sam dole bez pomoći ičije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Hurtiću MAJMUNE, Edise ubleho, Dino lopove i ostali "stručnjaci" ODLAZITE!
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 10 avg 2016, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Da li smo mi gledali istu tekmu bas se pitam?HzHercegovac je napisao/la:Balić nula, Crnkićfrajer se borio trčao i to ću uvjek poštovati TAKTIKA za racku

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Saricu i Rustemu treba 10 i onda ne bi bili jednodimenzionalni , krila bek golman bek krilo centarsut
Nek jedu kod Taleta i neće se otrovat
Klinac su imali problema veze nema stručnjak, a tanani smo jbg. Penal smješan, mislim i njima, a sadaka se vratila kroz pomozi. ba bar jednom i nama.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ja ne znam sta oni hoCe , sjever navija cjelu tekmu a kako su hodali danas zasluzili su da im se galami , sta su oni ,pro igraci il nek se idu bavit umjetnickim klizanjem. Cuj pritisak . KRUPA VAS STISLA KONJU JEDAN !!!FrancescoTotti je napisao/la:oooooooooj pa staaaa je ovvooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ihtijare ... sku/203111
el faktorzagor1987 je napisao/la:Odakle je ovo kopirano?DenchiNL je napisao/la:bombardovanje nekoSaudijski princ Salman bin Abdulaziz bin Salman el-Saud boravi u našem glavnom gradu.
Član kraljevske porodice Saudijske Arabije se proteklih dana sastao sa nekoliko bh. biznismena i političara u Kantonu Sarajevu.
Tokom posjete bh. prijestolnici Salman bin Abdulaziz bin Salman el-Saud iskoristio je priliku da ”zaduži” člansku karticu FK Sarajevo.![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 10 avg 2016, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače