NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Na njihovom sajtu nema jos nista oko prenosa. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imal kakav video sa utakmice. Highlights il' slicno??
žalosnoGolman Dejan Bandović fizički napadnut u Sarajevu
Golman Širokog Dejan Bandović fizički je napadnut tokom posjete Sarajevu od strane još uvijek nepoznatog nasilnika.
"Ma da, neko ga je udario sa leđa dok je sa prijateljima gledao utakmicu u nekom kafiću. Zaradio je flaster na nosu, ali neće biti problema i naći će se u sastavu za Olimpiju", kazao je Ištuk.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Papanski da se neko pomariso sa njim pa hajde al opaliti covjeka i pobjeci....Kevin je napisao/la:žalosnoGolman Dejan Bandović fizički napadnut u Sarajevu
Golman Širokog Dejan Bandović fizički je napadnut tokom posjete Sarajevu od strane još uvijek nepoznatog nasilnika.
"Ma da, neko ga je udario sa leđa dok je sa prijateljima gledao utakmicu u nekom kafiću. Zaradio je flaster na nosu, ali neće biti problema i naći će se u sastavu za Olimpiju", kazao je Ištuk.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Tako "hrabri" udaraju , fuj .pile87 je napisao/la:Papanski da se neko pomariso sa njim pa hajde al opaliti covjeka i pobjeci....Kevin je napisao/la:žalosnoGolman Dejan Bandović fizički napadnut u Sarajevu
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- TitleMaster
- Kontakt:
Braćo mila pun grad papak, ne znam koji kreten moraš biti za tako nešto. Bože sačuvaj.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jadnici zalosni i wannabe huligani. Tako je bilo i sa omladincima, pa eto nije bilo dovoljno djecu prepadati i maltretirati, treba i momka rodjenog u Sarajevu, u posjeti vlastitom gradu. A i dalje svoje neke price i pricice pricaju, a dan za danom dokazuju suprotno...Kevin je napisao/la:žalosnoGolman Dejan Bandović fizički napadnut u Sarajevu
...Život za Široki...
- TitleMaster
- Kontakt:
Ti to nešto kao da su ga Horde udarile? Da ti kažem nešto u Sarajevu ima još navijačkih grupa swm Horedi i Pitara to je ono sa čime se nemožete Vi pohvaliti, tako da nemora biti da ga je neko iz naše grupe udario Dejo je Pitar lično ga znam tako da ti ta priča pada u vodu. Nisi bio tamo i ne pričaj bez veze ono što neznaš. PozzŠB_Fidelis je napisao/la:Jadnici zalosni i wannabe huligani. Tako je bilo i sa omladincima, pa eto nije bilo dovoljno djecu prepadati i maltretirati, treba i momka rodjenog u Sarajevu, u posjeti vlastitom gradu. A i dalje svoje neke price i pricice pricaju, a dan za danom dokazuju suprotno...Kevin je napisao/la:žalosnoGolman Dejan Bandović fizički napadnut u Sarajevu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma svoj ti posao, ja samo isticem simptomaticne stvari, a to je da momak u svom gradu ne moze pogledati utakmicu zbog kompleksasa i kvazi-huligana koji dan za danom polako ruse medijski generiranu huskacku sliku i idilicno predstavljanje druge strane, grada, pokazujuci da nista nije crno-bijelo kako brojni po defaultu smatraju i zele vjerovati zato sto su ''njihovi'', a ciji god doticni bili apsolutno je nebitno jer veze momak ni s cim nema pa je van pameti opcenito i zasluzuje jedino osudu, a nikakve rasprave, a zna se sto je doticnima smetao tako da ne treba doktorat za takve stvari. Znam i ja Bandovica, i sta sad s tim, znam i kako razmislja i sta misli, i Široki pored Silica srcanijeg igraca i veceg covjeka u klubu nema. Da mozda i omladince, kadete, nisu napali neki deseti i slucajno, samo se kamuflirali u prigodna obiljezja. De...
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Pazi ovo,sirokobrijezanin drzi moralne govore :roll:kad cete ukopat jos koji hrvatski klub koji nije iz zap.hercegovine?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E o toj generiranosti i izmanipuliranosti upravo i govorim. Yah, djes', sta ima... Da mi nece mozda medijska propaganda i defaultno postavljanje biti moralna vertikala.
Zalosti...
Ne znam, kontali smo se rijesiti Zrinjskog sad prvo, pa cemo vidjeti dalje.

Ne znam, kontali smo se rijesiti Zrinjskog sad prvo, pa cemo vidjeti dalje.

...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Medijska propaganda dolazi upravo od vas,to znamo mi u posavini najbolje...ZNA SE
- TitleMaster
- Kontakt:
Znaš šta mislio sam bi li se raspravljao sa tobom ali neću jer bi mogli ovako do unedogled i ko zna šta bi ti svašta nagovorio bolje da se ugrizem za jezik. A po postovima pročitanim prije smatrao sam da si regularan tip, al da nebi bezze pisao na ovoj temi... A tebi želim sve najbolje u životu i da upoznaš još dobrih ljudi ka što je Dejo ne bi li postao još bolji nego što jesi. Vozdrica.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma svoj ti posao, ja samo isticem simptomaticne stvari, a to je da momak u svom gradu ne moze pogledati utakmicu zbog kompleksasa i kvazi-huligana koje dan za danom ruse medijski generiranu huskacku sliku i idilicno predstavljanje druge strane, grada, pokazujuci da nista nije crno-bijelo kako brojni po defaultu smatraju i zele vjerovati zato sto su ''njihovi'', a ciji god doticni bili apsolutno je nebitno jer veze momak ni s cim nema pa je van pameti opcenito, a zna se sto je doticnima smetao tako da ne treba doktorat za takve stvari. Znam i ja Bandovica, i sta sad s tim, znam i kako razmislja i sta misli, i Široki pored Silica srcanijeg igraca i veceg covjeka u klubu nema. Da mozda i omladince, kadete, nisu napali neki deseti, samo se kamuflirali u prigodna obiljezja. De...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Yah, vidim, nego, posto si krajnje nekonstruktivan i trosis moje i svoje dragocjeno vrijeme idiotarijama, jel te dosta?

A nema se sta posebno raspravljati, ne mozes isto gledati, ali je glupost imati moralnu vertikalu stvorenu medijskom propagandom, generaliziranjem i svrstavanjem u torove. Kontaj sta hoces i kako hoces, al to gore su jasne stvari vidljive i na ovom slucaju, samo sto eto bi ti isao u sferu gdje postavljas jedne u polozaj svetosti fakticki ili bi trazio druge uzroke van uobicajenih. Nema ti toga u BiH, a ovakvi slucajevi samo demonstriraju gore navedenu poantu, pa nebitno kakav Dejo bio covjek, on naj.eba u svom gradu od obicnih wannabe huligana kakvih je pun k* bilo gdje, al tebi je prvo na umu bilo ''pa zasto bi to bili mi''. To sto je ti ne zelis vidjeti je neka druga prica.TitleMaster je napisao/la:Znaš šta mislio sam bi li se raspravljao sa tobom ali neću jer bi mogli ovako do unedogled i ko zna šta bi ti svašta nagovorio bolje da se ugrizem za jezik. A po postovima pročitanim prije smatrao sam da si regularan tip, al da nebi bezze pisao na ovoj temi... A tebi želim sve najbolje u životu i da upoznaš još dobrih ljudi ka što je Dejo ne bi li postao još bolji nego što jesi. Vozdrica.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma svoj ti posao, ja samo isticem simptomaticne stvari, a to je da momak u svom gradu ne moze pogledati utakmicu zbog kompleksasa i kvazi-huligana koje dan za danom ruse medijski generiranu huskacku sliku i idilicno predstavljanje druge strane, grada, pokazujuci da nista nije crno-bijelo kako brojni po defaultu smatraju i zele vjerovati zato sto su ''njihovi'', a ciji god doticni bili apsolutno je nebitno jer veze momak ni s cim nema pa je van pameti opcenito, a zna se sto je doticnima smetao tako da ne treba doktorat za takve stvari. Znam i ja Bandovica, i sta sad s tim, znam i kako razmislja i sta misli, i Široki pored Silica srcanijeg igraca i veceg covjeka u klubu nema. Da mozda i omladince, kadete, nisu napali neki deseti, samo se kamuflirali u prigodna obiljezja. De...

Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 05 jul 2010, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
...Život za Široki...
Ja sam pitar i sramota me je za ovo sto se desilo deji a ti TitleMaster ako zans deju i sam znas da su ga napale horde zla.Ja sam bio tu kad se to desilo jer sam bio sa njim,nije gledao nikakvu utakmicu nije i nije ga niko napao sa ledja,nego je otisao do auta i tamo je naletio na njih 7-8 od kojih licno pola zna,i jedan mu je samo prisao i udario ga glavom u nos,a ostali su ono kaop fol nemoj ga i to je sva prica,istinita 100 %
E da je kojim slučajem igrač Sarajeva ili sličnog kluba kako bi samo Kebo i Silajdžić potrčali da spašavajuedo_pitar je napisao/la:Ja sam pitar i sramota me je za ovo sto se desilo deji a ti TitleMaster ako zans deju i sam znas da su ga napale horde zla.Ja sam bio tu kad se to desilo jer sam bio sa njim,nije gledao nikakvu utakmicu nije i nije ga niko napao sa ledja,nego je otisao do auta i tamo je naletio na njih 7-8 od kojih licno pola zna,i jedan mu je samo prisao i udario ga glavom u nos,a ostali su ono kaop fol nemoj ga i to je sva prica,istinita 100 %

ali je isto tako cinjenica da 95 % navijaca sarajeva to osudjujemiško14 je napisao/la:E da je kojim slučajem igrač Sarajeva ili sličnog kluba kako bi samo Kebo i Silajdžić potrčali da spašavajuedo_pitar je napisao/la:Ja sam pitar i sramota me je za ovo sto se desilo deji a ti TitleMaster ako zans deju i sam znas da su ga napale horde zla.Ja sam bio tu kad se to desilo jer sam bio sa njim,nije gledao nikakvu utakmicu nije i nije ga niko napao sa ledja,nego je otisao do auta i tamo je naletio na njih 7-8 od kojih licno pola zna,i jedan mu je samo prisao i udario ga glavom u nos,a ostali su ono kaop fol nemoj ga i to je sva prica,istinita 100 %
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kao sto je i normalno, i to jest moja poanta gore bila, kad je i logicno.
No, dovoljno o toj prici.
Evo jos jedan amaterski video iz slovenske publike.
...Život za Široki...
sta je ovo prazan stadionŠB_Fidelis je napisao/la:Kao sto je i normalno, i to jest moja poanta gore bila, kad je i logicno.

-PAJA Fan Club!!