Ne znam vala šta reći više. Mislim da se svaka tema više obrnula, i horizontalno i vertikalno. Vjerujte mi da bih ja bolje uigrao i taktički postavio ekipu od ovog stručnog štaba. Ovako bih ja to postavio da se pitam, pa ko hoće neka pročita.
Moje idealno Sarajevo je zamišljeno da se u upravi nalaze legende, naravno stručni ljudi, ne bi Pelaka stavio, jer oni će dušu dati za svoj klub i to bi donijelo mnogo mnogo prednosti, a mislim najveća prednost bi bila da bi od svetinje gurali ove menadžerčiće i ne bi bilo nikakvih talova, što je veoma bitno. Također, oformio bih tim skauta, naravno stručni ljudi koji imaju reference i oni bi pratili razne igrače, a ne preko Youtubea i Transfermarkta

. Što se tiče trenera, već duže vrijeme pratim Nenada Bjelicu, Slavoljuba Muslina i Ante Šimundžu i nekog od njih bih postavio za trenera (možda je i najbolji drugi, jer ima mnogo znanja, iskustva i autoriteta, mada i ostala dvojica su odlični). Također, tu bi se našli i Slavko Petrović i Milovan Rajevac. Zatim, postavio bih dva pomoćna trenera, fitness trenera, trenera golmana (podrazumijeva se), psihologa i nutricionistu. I uz nekoliko još sitnica, ja vam garantujem da bi mi bili strah i trepet za protivnike. Ali, to su samo snovi. Meni se plače kad vidim da se SKAUT na klupi za vrijeme utakmice. Ovo je za plakati, imamo sve moguće uslove, sve živo, i **** nas Krupa na našem terenu. Allaha mi, koja tuga. Ja sam uvjeren da bi ja sve bolje pospremio u klubu, a da ne pričam o taktici i analizama, jer to volim da radim, odnosno pratim Barcine igre i analiziram, ali to je nebitno. Ne znam šta se više može reći..