FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 avg 2016, 23:01

Mogu ti reći da sam se pogubio čitajući ovaj tvoj post, ali sam malo i analizirao i slikovito ću predstaviti ono što ti kažeš
miky_hz je napisao/la: Sa ovakvim rotiranjem i izmisljanjem nekih pozicija definitivno bi se mnogo veci fudbaleri pogubili,ali to je cinjenica,a ne ovi nasi nazovimo fudbaleri.
Na pocetku kada sam vidio kako stojimo pitam samo wtf? ono kao izgledalo je da stojimo sa tri pozadi,s tim sto su toliko siroko stajali da je mogao uci i utrcavati kako je ko htio,sto se i vidjelo kod penala najbolje.
Znači počeli smo nekako ovako
slika
miky_hz je napisao/la: Drugo poluvrijeme i izmjene :facepalm: :damn: :crazy: :lol:

Znaci mjenjemo zadnjeg veznog Radovca da bi uveli krilo(Andjusica) koji bi trebao da igra poziciju zadnjeg veznog naravno momak se gubi tu.A Sarica koji je zadnji vezni saljemo na beka,zamisli Sarica gura na lijevog beka,zamisljam u sebi reakciju covjeka kada mu je rekao sta treba da igra hejjj :facepalm: Samim time do tada "lijevog beka" Balica vraca na stopera,a do tada stopera Mihojevica stavlja na zadnjeg veznog? Pa ljudi dragi ovdje bi se pogubio onaj ko cita ovo,a kamoli neko ko treba da poveze i da odigra ovo,pa dobro smo mi ikako pobjedili.Ovo su cetiri rokade kojih bi se postidio i Pep Guardila licno koji je poznat ko "izumitelj" ovih budalastina.
Na početku drugog poluvremena je to onda ovako izgledalo
slika
A onda ulaskom Bekića, vjerovatno je ovako zamislio...
slika
Estagfirullah :wtf:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 10 avg 2016, 23:07

Lošije taktike i bezmude igre Koševo odavno nije vidjelo. SRAMOTA !!! :facepalm:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 10 avg 2016, 23:08

Kodro je odlican trener, elokventan.. ali husref je husref. Dok je ova uprava on se nece vratiti I ne treba.
UPRAVA NAPOLJE!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 avg 2016, 23:08

Svi u napad jedan je Hurta?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 avg 2016, 23:09

Navijači drugih (manjih) klubova u BiH nakon današnje utakmice bi rekli :

Ovo je odlično, 3 boda iako smo loše igrali, bitno je da se uzimaju bodovi i kad se loše igra. Igru briši bodove piši i okrenuli se dalje.

Navijači Sarajeva: fuj, katastrofa, ko poraz.

3 boda su ba 3 boda, nek ih uvijek ovako uzmemo ja zadovoljan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 avg 2016, 23:10

Manuel je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Zamislite strucni stab sa Kodrom i Husom zajedno :D
Otjerali bi ih nakon mjesec vjeruj mi :mrgreen:

Nama niko ne valja i nikako ne mogu prezaliti sto su Kodru otpustili jer je barem imao viziju.Jeste da dosta tekmi nismo pobjedili al smo barem dominirali na terenu i s vremenom bi nadosli al ne valja nama niko i tako ce uvijek biti.
A u pravu si. Znam ja nas..... Nismo mi bolje od Hurtica, kramara i slicnih ni zasluzili.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 avg 2016, 23:10

Eh ubo si ga vala Hilmo slikovito mogu ti reci,s tim sto naravno Bekic je igrao krilo a znas kako to izgleda :crazy: , pa se Crnkic negdje lijevo pomakao,Dulja usao u sredinu to sam i zaboravio da spomenem :facepalm: Eh eto vjeruj tako je to izgledalo,s tim sto je na terenu to jos gore izgledalo jel niko nije pojma imao sta da radi.Blago receno sa pobjedom na sve to se treba udarati dobro nogom.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 avg 2016, 23:12, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 avg 2016, 23:11

Hebiba treba ugurat negdje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 avg 2016, 23:12

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 10 avg 2016, 23:15

Travancic zabi danas dva komada :O
Amer Dupovac!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 10 avg 2016, 23:16

Al evidentno je da ni Saric,a ni Radovac nemogu igrati zadnjeg,previse nekih gresaka glupih,mislio sam da ovo nikad necu reci,al danas je Rustem falio mnogo,Hodzic bi se trebao zapitati malo dokle ce ga odvesti ovakava predstava :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2016, 23:26

Recimo "sutra" Dino i Kusturica podnesu ostavku ,sta mi dobivamo s tim ? ako umjesto Dine i Edisa dodju Edo i Mustafa . mene vise brine Tan i upravljanje kluba nego trenutni rukovodioci

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 10 avg 2016, 23:30

bordobijeli je napisao/la:Recimo "sutra" Dino i Kusturica podnesu ostavku ,sta mi dobivamo s tim ? ako umjesto Dine i Edisa dodju Edo i Mustafa . mene vise brine Tan i upravljanje kluba nego trenutni rukovodioci
Prvo sto ce se smiriti navijaci i vjerovatno malo osloboditi pritisak sa igraca.Drugo naci ce nekog trenera koji zapravo ima licencu i nece igrati formaciju 4-0-6 il kako smo mi vec igrali danas.Vjerovatno ce na pozicije skauta dovesti nekog ko ima iskustva u tom poslu pa cemo u buducnosti moci i ocekivati neko normalno pojacanje koje se nece dovesti na osnovu youtuba ili menadzera.Ima jos dosta stvari koje kod nas treba popraviti mrsko mi sad nabrajati.

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 10 avg 2016, 23:30

jurisicduska je napisao/la:Navijači drugih (manjih) klubova u BiH nakon današnje utakmice bi rekli :

Ovo je odlično, 3 boda iako smo loše igrali, bitno je da se uzimaju bodovi i kad se loše igra. Igru briši bodove piši i okrenuli se dalje.

Ne mogu da vjerujem da neko ko voli Sarajevo moze ovo misliti.
Razlog zasto se govori fuj i katastrofa zato sto jeste fuj i katastrofa.
Ako si ti zadovoljan sa Sarajevom koji ima 3 suta u okvir gola protiv Krupe sa Vrbasa, gdje je jedan od njih iz penala, onda smo mentalitet.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 10 avg 2016, 23:38

Sve me više strah da protiv Zrinjskog nije samo bio "blijesak" kao pod vodstvom Ješića.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2016, 23:39

reha87 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Navijači drugih (manjih) klubova u BiH nakon današnje utakmice bi rekli :

Ne mogu da vjerujem da neko ko voli Sarajevo moze ovo misliti.
Razlog zasto se govori fuj i katastrofa zato sto jeste fuj i katastrofa.
Ako si ti zadovoljan sa Sarajevom koji ima 3 suta u okvir gola protiv Krupe sa Vrbasa, gdje je jedan od njih iz penala, onda smo mentalitet.
Bgm posljednji 20 godina je tako,stalno nesto tjeramo mjenjamo a uvijek isto sve.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 avg 2016, 23:40

Nepostojećeg penala, moliću lijepo.
Duška ima stav 3 boda su 3 boda, i poštujem. Meni se lično gade ova tri boda.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 10 avg 2016, 23:43

Ne znam vala šta reći više. Mislim da se svaka tema više obrnula, i horizontalno i vertikalno. Vjerujte mi da bih ja bolje uigrao i taktički postavio ekipu od ovog stručnog štaba. Ovako bih ja to postavio da se pitam, pa ko hoće neka pročita. :)

Moje idealno Sarajevo je zamišljeno da se u upravi nalaze legende, naravno stručni ljudi, ne bi Pelaka stavio, jer oni će dušu dati za svoj klub i to bi donijelo mnogo mnogo prednosti, a mislim najveća prednost bi bila da bi od svetinje gurali ove menadžerčiće i ne bi bilo nikakvih talova, što je veoma bitno. Također, oformio bih tim skauta, naravno stručni ljudi koji imaju reference i oni bi pratili razne igrače, a ne preko Youtubea i Transfermarkta :facepalm:. Što se tiče trenera, već duže vrijeme pratim Nenada Bjelicu, Slavoljuba Muslina i Ante Šimundžu i nekog od njih bih postavio za trenera (možda je i najbolji drugi, jer ima mnogo znanja, iskustva i autoriteta, mada i ostala dvojica su odlični). Također, tu bi se našli i Slavko Petrović i Milovan Rajevac. Zatim, postavio bih dva pomoćna trenera, fitness trenera, trenera golmana (podrazumijeva se), psihologa i nutricionistu. I uz nekoliko još sitnica, ja vam garantujem da bi mi bili strah i trepet za protivnike. Ali, to su samo snovi. Meni se plače kad vidim da se SKAUT na klupi za vrijeme utakmice. Ovo je za plakati, imamo sve moguće uslove, sve živo, i **** nas Krupa na našem terenu. Allaha mi, koja tuga. Ja sam uvjeren da bi ja sve bolje pospremio u klubu, a da ne pričam o taktici i analizama, jer to volim da radim, odnosno pratim Barcine igre i analiziram, ali to je nebitno. Ne znam šta se više može reći.. :problem:
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 10 avg 2016, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 avg 2016, 23:44

pa ova 3 boda bi bila izvrsna kada bi nešto naučili iz ovoga,hurtu da otjeramo npr[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 avg 2016, 23:45

Ja sam prezadovoljan. 3 boda dok nas Hurtić vodi meni su ravna tituli.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], keli, MaroonBjelave, mnon46, MSOZ101, Rule_hz, SamoDaKazeem, Vanja8 i 82 gosta.