Da nas nema trebalo bi nas izmisliti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedinu pozitivnu stvar koju sam vidio danas na tekmi je kod 2:1 za nas kad su svi potrcali prema klupi da rukuju i izgrle sa Hurticem i rezervnim igracima, to mi je bas zapalo za oko, rekacija raje na zapadnoj tribini je bila spominjanje majke, nane, djece itd.

Tako nekako...hilmo je napisao/la:Sve dok poslujemo pozitivno Tan ih neće smijeniti, ali ako oni sami odu 1000% dolaze stranci na sve pozicije, i to sve malezijci, i onda oni rade šta hoć...zagorski je napisao/la:Slicno razmisljamobordobijeli je napisao/la:Recimo "sutra" Dino i Kusturica podnesu ostavku ,sta mi dobivamo s tim ? ako umjesto Dine i Edisa dodju Edo i Mustafa . mene vise brine Tan i upravljanje kluba nego trenutni rukovodioci
Samo sto oni i sada rade sta hoce. I nimalo mi se to ne svida,dali smo im klub,a za sta!? Za titulu i par terena.
I to si u pravu kada ovi odu,kusturica i ostali,nece doci nikakve legende ni nekakvi vrhunski profesionalci,par kineza/malezijaca ce biti tu da prate da klub ne bude u minusu,bicemo (prosjecni) ucesnici PL BiH i ribogojiliste mladih talenata koji ce se ili prodavati ili slati u Tanove druge klubove.
Ali sto je najgore o svemu tome,za ovo su i dino i kusta znali onda kada su dogovarali dolazak Tana. Oni su ili mislili da ce kasnije nekako moci da smuntaju Tana,pa da imamo i dominaciju u ligi a i da Tan zadovolji svoje interese,medutim nista od toga,pa su se zadovoljoli time da dobro uhljebe sebe i sebi bliske osobe.
Zboh toga bi najvise volio da im vidim ledja.
Bitno je šta 'sunuti, onda si prava lafčina.isko1807 je napisao/la:Jedinu pozitivnu stvar koju sam vidio danas na tekmi je kod 2:1 za nas kad su svi potrcali prema klupi da rukuju i izgrle sa Hurticem i rezervnim igracima, to mi je bas zapalo za oko, rekacija raje na zapadnoj tribini je bila spominjanje majke, nane, djece itd.
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti![]()
Ma giganti.Razumijem frustracije prema upravi.Svi bi mi voljeli da im vidimo.ledja.ali ono prema igracima danas je dno za mene licnoKenChoo je napisao/la:Bitno je šta 'sunuti, onda si prava lafčina.isko1807 je napisao/la:Jedinu pozitivnu stvar koju sam vidio danas na tekmi je kod 2:1 za nas kad su svi potrcali prema klupi da rukuju i izgrle sa Hurticem i rezervnim igracima, to mi je bas zapalo za oko, rekacija raje na zapadnoj tribini je bila spominjanje majke, nane, djece itd.
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti![]()
Svi u napad,jedan je HASE
Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sto gnusnija psovka to si veci lafac na tribini 
Zasto Pavlovic danas nije branio ?
Ako je zbog onoga u Zenici jos gore.
Inace , vjerujem da bi ova ekipa mogla nesto napraviti bez obzira na danasnju predstavu.
Zasto Pavlovic danas nije branio ?
Ako je zbog onoga u Zenici jos gore.
Inace , vjerujem da bi ova ekipa mogla nesto napraviti bez obzira na danasnju predstavu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:

ne ostaješ sam kad brojiš poraze! SVI U KAKANJ! Pola 4 iz Sarajeva ide voz u pola 8 povratni iz Kaknja!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Lik u Aurinom Bijelo Narančasta boja upada u očizlo87 je napisao/la:
ne ostaješ sam kad brojiš poraze! SVI U KAKANJ! Pola 4 iz Sarajeva ide voz u pola 8 povratni iz Kaknja!
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Da li su i danas samo pojedinci skandirali protiv uprave i Hurtica?
Cijeli istok i sjeverzlo87 je napisao/la:Da li su i danas samo pojedinci skandirali protiv uprave i Hurtica?
Čak je Istok sjever povukao nakon našeg 3.gola
Samo je sjever zayebao kraj kad je 10ak njih igracima pocelo
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
a jbg ima pojedinaca, od nas su dobili aplauz i pjesmu, do njih je najmanje, to svi znamo..Bordomen je napisao/la:Cijeli istok i sjeverzlo87 je napisao/la:Da li su i danas samo pojedinci skandirali protiv uprave i Hurtica?![]()
Čak je Istok sjever povukao nakon našeg 3.gola![]()
Samo je sjever zayebao kraj kad je 10ak njih igracima pocelo
Zajedno sa @Ljiljanom.High je napisao/la:Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ni on više ne ide na utakmice?Sabinho je napisao/la:Zajedno sa @Ljiljanom.High je napisao/la:Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Gdje su Rustemovic, Almir Bekic, Husejinovic danas?
Ja vec kontam sta da pojedem za ovaj rucak sto ce mi @Mokes platiti zbog opklade o tituli. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ali kako se Adilović baci na teren nakon gola za pobjedu. Liga prvaka, a ne neka Krupa!
Gledam ovu tabelu nakon 4 kola i, onako na prvu, rekao bi covjek nije to lose... drugo mjesto, moguce cak i prvo nakon narednog kola, a meni muka u stomaku.
Odavno nista odvratnije nisam gledao od nase igre u protekle dvije utakmice. Ono juce je vrhunac. Tacno me sramota da se jedna Krupa mora pobjediti uz pomoc sumnjivog penala i autogola. Dulja opet najlosiji na terenu. Nijednog igraca ne mogu izdvojiti po dobrom. Mucno je gledati kako se muce sa osnovnim elementima fudbala a mi ovde ocekujemo neke takticke postavke. Jebote, pa njihova sedmica izmislila fudbal za sve nase 'galaktikose'.
Odavno nista odvratnije nisam gledao od nase igre u protekle dvije utakmice. Ono juce je vrhunac. Tacno me sramota da se jedna Krupa mora pobjediti uz pomoc sumnjivog penala i autogola. Dulja opet najlosiji na terenu. Nijednog igraca ne mogu izdvojiti po dobrom. Mucno je gledati kako se muce sa osnovnim elementima fudbala a mi ovde ocekujemo neke takticke postavke. Jebote, pa njihova sedmica izmislila fudbal za sve nase 'galaktikose'.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo tako, izmjene su me dotukle, ovo ostalo hajde i nekako..hase73 je napisao/la:Gledam ovu tabelu nakon 4 kola i, onako na prvu, rekao bi covjek nije to lose... drugo mjesto, moguce cak i prvo nakon narednog kola, a meni muka u stomaku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️