SumnjamEpidaurus je napisao/la:Ogroman, ogroman naklon Australiji, kakvu su utakmicu momci odigrali![]()
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno koliko sam ih podcijenio u najavi turnira, nisam očekivao da će ovako dobro izgledati ...
Jedva čekam da vidim kakve će timove Australci i Kanađani u godinama koje dolaze sastaviti, sa talentom koji imaju bi mogli ozbiljno ugroziti USA dominaciju
RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ne moze niko ugroziti njihovu dominaciju, nikad. Pa oni nisu poveli 2 najbolja igraca danasnjice i opet im niko nista ne moze. Svaka cast Australiji ali da je ovo bila utakmice u nokaut fazi, mislim da bi bila totalno druga prica...
34 ali eto.Puma je napisao/la:Sad kad stegnu u odbrani nece kenguri ni 30 ubaciti za poluvrijeme.
Dobri australci ali mi nije jasno kako ne mogu uhvatiti skok, pogotovo odbrambeni.
4 najbolja igraca i ako pitas navijace Spursa to se onda penje na 5.NukeR_G1970 je napisao/la:Ne moze niko ugroziti njihovu dominaciju, nikad. Pa oni nisu poveli 2 najbolja igraca danasnjice i opet im niko nista ne moze. Svaka cast Australiji ali da je ovo bila utakmice u nokaut fazi, mislim da bi bila totalno druga prica...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nea Brona, Westbrooka, Hardena, Currija, Leonarda. Eto petorka da im Bron igra CNukeR_G1970 je napisao/la:Ne moze niko ugroziti njihovu dominaciju, nikad. Pa oni nisu poveli 2 najbolja igraca danasnjice i opet im niko nista ne moze. Svaka cast Australiji ali da je ovo bila utakmice u nokaut fazi, mislim da bi bila totalno druga prica...
P.S. jebte Davisa sam i zaboravio
Ja baš mislio reći 5.Puma je napisao/la:4 najbolja igraca i ako pitas navijace Spursa to se onda penje na 5.
To je ta petorka.alemsa je napisao/la:Nea Brona, Westbrooka, Hardena, Currija, Leonarda. Eto petorka da im Bron igra CNukeR_G1970 je napisao/la:Ne moze niko ugroziti njihovu dominaciju, nikad. Pa oni nisu poveli 2 najbolja igraca danasnjice i opet im niko nista ne moze. Svaka cast Australiji ali da je ovo bila utakmice u nokaut fazi, mislim da bi bila totalno druga prica...
P.S. jebte Davisa sam i zaboravio
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
NukeR_G1970 je napisao/la:Ne moze niko ugroziti njihovu dominaciju, nikad. Pa oni nisu poveli 2 najbolja igraca danasnjice i opet im niko nista ne moze. Svaka cast Australiji ali da je ovo bila utakmice u nokaut fazi, mislim da bi bila totalno druga prica...
nisu doveli 4 igraca iz prve petorke sezone,tu je samo jordan iz prve petorke
Kawhi ko je najveci Clutcher,a ko chocker u ovom usa teamu dns 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- ASD
- Kontakt:
Sirina i fizicke predispozicije igraca su najveci problem.alemsa je napisao/la:SumnjamEpidaurus je napisao/la:Ogroman, ogroman naklon Australiji, kakvu su utakmicu momci odigrali![]()
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno koliko sam ih podcijenio u najavi turnira, nisam očekivao da će ovako dobro izgledati ...
Jedva čekam da vidim kakve će timove Australci i Kanađani u godinama koje dolaze sastaviti, sa talentom koji imaju bi mogli ozbiljno ugroziti USA dominaciju
Fizicki cuda prirode koji uz to jos znaju maltene sve o kosarci je nemoguce dobiti, plus to nije jedan covjek nego 12,eventualno Kanada ako se digne kako se najavljuje ali i njima ce sirina biti problem, Australci znaju igrati ali fizicke predispozicije su im problem,
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kako je samo Bogut pojeo Cousinsa i napravio ga svojom kujom, genije
Zalit ce GSW za njim itekako slijedece sezone, nema sanse da ce to sa Zazom nadoknaditi
Vcrs kljucna tekma za Brazil i Hrvatsku, bit ce paklena atmosfera
Vcrs kljucna tekma za Brazil i Hrvatsku, bit ce paklena atmosfera
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nema ništa od tog.Epidaurus je napisao/la:Ogroman, ogroman naklon Australiji, kakvu su utakmicu momci odigrali![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne mogu ih Wiggins i Simmons sami dobit, ovo resto su role igraci u vecini. Jos se na Amerima vidi ds igraju cisto na individualni kvalitet, da tu nea neke hemije niti timske igre, protoka lopte, uzimaju bruku nerezonskih suteva, sta bi bilo da su malo uigrani.....ASD je napisao/la:Sirina i fizicke predispozicije igraca su najveci problem.alemsa je napisao/la:SumnjamEpidaurus je napisao/la:Ogroman, ogroman naklon Australiji, kakvu su utakmicu momci odigrali![]()
![]()
![]()
![]()
Fizicki cuda prirode koji uz to jos znaju maltene sve o kosarci je nemoguce dobiti, plus to nije jedan covjek nego 12,eventualno Kanada ako se digne kako se najavljuje ali i njima ce sirina biti problem, Australci znaju igrati ali fizicke predispozicije su im problem,
- ASD
- Kontakt:
To mogu raditi jer su fizicki nadmocniji, cim postoji mala doza sanse da izgube od nekog uozbilje se u odbrani i tada da si ne znam kakav igrac ne mozes nista uraditi zbog te fizicke nadmoci.alemsa je napisao/la:
Ma ne mogu ih Wiggins i Simmons sami dobit, ovo resto su role igraci u vecini. Jos se na Amerima vidi ds igraju cisto na individualni kvalitet, da tu nea neke hemije niti timske igre, protoka lopte, uzimaju bruku nerrzonski suteva, sta bi bilo da su malo uigrani.....
Ja vjerujem da ih u buducnosti jedino mogu dobiti Kanadjani jer imaju u omladinskim kategorijama neke strasne talente, plus imaju jake fizicke predispozicije.
Francuzi imaju jake fizikalce, ali dzaba kada ne znaju igrati vec idu maksimalno na to.
Irving je najveći clutcher, a Durant choker.Besic je napisao/la:Kawhi ko je najveci Clutcher,a ko chocker u ovom usa teamu dns
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ubi momcinu mrznja prema KDu 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sta je ovo prazna dvorana, a ja brazilaca
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Kljucna utakmica.Nisu Brazilci nista specijalno i mozemo ih dobit.Samo pametno,slicnom taktikom na koju smo zadnje tri pobjede izvukli.
mislim da dobijateSiamoNoi je napisao/la:Kljucna utakmica.Nisu Brazilci nista specijalno i mozemo ih dobit.Samo pametno,slicnom taktikom na koju smo zadnje tri pobjede izvukli.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.