Mamke namjestio.
Najjača do sad hahahahahaSignore je napisao/la:Kad ti 30.000 ljudi dodje na trening![]()
Kuku ako uopće postoje igrači koji igraju za kriminalnu organizaciju i "navijači" koji navijaju za njih.KingJamesMVP je napisao/la: kuku ako pozdrave, kuku ako ne pozdrave

Ovo je tim za 1/8 finala LP. Za dalje bi ovisili o ždrijebujopaa7 je napisao/la:Da je umjesto Eduarda stavljen Kelava pa da budi svi domaci ali ok. Tu je svakako mogao biti i Pjaca.
Brutalno![]()
Zašto kad ćeš i ako/kad se prodaju navlačiti kožicu na milijune na Kajmanskim otocima?KpbKaka22 je napisao/la: Samo da se ne proda Rog i Coric
Jasno je da se ovaj dvojac neće zadržati, to je realnost. I oni će uskoro u nekom trenutku svoje karijere tražiti odlazak, privući će ih bogatija liga, bogatiji ugovori, jači klub koji može osvojiti LP, teško je zadržati igračebazero je napisao/la:Zašto kad ćeš i ako/kad se prodaju navlačiti kožicu na milijune na Kajmanskim otocima...KpbKaka22 je napisao/la: Samo da se ne proda Rog i Coric
Win - win
Definitivno Pjaca i Kelava tu i kroz Ligu prvaka.jopaa7 je napisao/la:Da je umjesto Eduarda stavljen Kelava pa da budi svi domaci ali ok. Tu je svakako mogao biti i Pjaca.
Brutalno![]()
KingJamesMVP je napisao/la:Jasno je da se ovaj dvojac neće zadržati, to je realnost. I oni će uskoro u nekom trenutku svoje karijere tražiti odlazak, privući će ih bogatija liga, bogatiji ugovori, jači klub koji može osvojiti LP, teško je zadržati igračebazero je napisao/la:Zašto kad ćeš i ako/kad se prodaju navlačiti kožicu na milijune na Kajmanskim otocima...KpbKaka22 je napisao/la: Samo da se ne proda Rog i Coric
Win - win
Ma lako je za njega, neka Roga i Ćorića. Tu nadiru Šemper i LivakovićSignore je napisao/la:Dinamo - Inter 2-1
Soudani i Fernandes zabili.
Rece komentator da Eduardo ode u Chelsea i tek sad vidim da se u medijima o tome pisali i da bi odsteta mogla biti oko pet milijuna eura. Sve mi se vise cini da je Dinamo u totalnom k* s financijama i da bi moglo biti drasticnih rezova, tj. prodaja svih najboljih igraca da bi se sanirali minusi.
Kakvi minusi?Signore je napisao/la:Dinamo - Inter 2-1
Rece komentator da Eduardo ode u Chelsea i tek sad vidim da se u medijima o tome pisali i da bi odsteta mogla biti oko pet milijuna eura. Sve mi se vise cini da je Dinamo u totalnom k* s financijama i da bi moglo biti drasticnih rezova, tj. prodaja svih najboljih igraca da bi se sanirali minusi.
Ne znam. Ne zna to nitko osim ljudi u klubu. Mi okolo mozemo samo nagadjati, a s obzirom da je Dinamo dobio kaznu zbog nepostivanja financijskog fair playa i da je sad prodao Brekala za sedam milijuna i da je Pjaca prodan uz ultimatum da Juve mora sve platiti u dvije rate, tj. ne moze ici na pet godina kako su se do sad igraci prodavali i jos se nagadja o prodaji Eduarda i Roga, pa cak i Corica. Iz svega toga se moze naslutiti da je Dinamova blagajna prazna i da se igraci prodaju kako bi se rijesili minusi i kako bi se naredne sezone dobila licenca bez ovih zezancija oko financijskog fair playa.Osservatore je napisao/la:Kakvi minusi?Signore je napisao/la:Dinamo - Inter 2-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.