FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 11 avg 2016, 11:21

2:50, ovo se jucer cesto moglo cuti :D

[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 avg 2016, 11:33

Jucerasnja utakmica totalno mrtva nasi igraci i dalje rade po svome neki pricaju da su se otrovali hranom pa na poluvremenu povracali sada koliko ima istine u tome nemam pojma, uglavnom igru brisi bodove pisi, moraju se uozbiljiti ako im je ove godine veliki cilj a to je titula sa onakvom igrom i trudom tesko da mogu ista !, sljedeca prepreka mladost po meni nezgodno gostovanje, ali ako mislimo pobjediti nasi igraci moraju dati od sebe 110% na terenu da dodju cilja a to su nova tri boda toliko !
04.10.2009 !!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 avg 2016, 11:36

ja fkt ne mogu da vjerujem da se ovdje priča o tituli

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 11 avg 2016, 11:39

Zajeban neki otrov od kojeg se kafa moze pit.
UPRAVA NAPOLJE!

High

Post Postao/la High » 11 avg 2016, 11:46

Kretnja bez lopte je rak-rana, kao i smijurija u izvođenju auta kad loptom uvijek traže Ahmetovića koji se, onako trom, dodatno troši u izvlačenju. A da nekad promijenimo, bar kad ne ide? Kad smo posljednji put zadržali loptu nakon ubačaja iz auta? Živa travestija od ikakvog sistema. Ho-ruk Sarajevo!
Zadnja izmjena: High, dana/u 11 avg 2016, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 avg 2016, 11:47

Al fkt zar postoje ljudi koji nakon ovako blijedih partija,misle da mozemo do nekog trofeja,ja skidam kapu svima koji tako misle,preoptimisticno trenutno,sreca ni istali nisu nesto pokazali tako da smo tu gdje jesmo :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

High

Post Postao/la High » 11 avg 2016, 11:57

Je li ko gledao ovu Mladost? Jesu li ovo jači nego prošle sezone? :mrgreen: Predviđam neriješeno, mada nas, možda, zadesi luda kao protiv lažnih plemića, pa ih i pobijedimo. :urnebes: I oni, izgleda, imaju isti fetiš kao i mi - učestalo primanje golova. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 avg 2016, 11:58

A šta vi mislite, jesul oni stvarno pod nekim pritiskom?
Prva utakmica, derbi, utakmica velikog značaja i pritisak i na jednim i drugim, razumijem, ipak je to derbi i veliki je ulog.
Druga utakmica, odlično odrađena, svi sretni i zadovoljni, imali podršku tokom cijele utakmice i nagrađeni velikim aplauzom nakon završetka.
Treća utakmica, opet se pritisak spominje a ekipa imala veliku podršku opet tokom cijele utakmice i svi zadovoljni nakon prva dva kola.
Četvrta utakmica, na početku postižemo eurogol i imamo vodstvo koje nam je trebalo dati vjetar u leđa i skinuti taj neki teret s leđa, navijači zadovoljni, sjever navija od prve do zadnje minute.

Pritisak ili ne kvalitet? Šta mislite?
Ja razumijem da ima svakakvih osoba koje će psovat i kad dobro ide, kad si prvi ali zar su oni toliko moćni da prave toliki pritisak i da igrači "ne smiju" igrat?!

Mnogo igrača je došlo u naš klub i svi su hvalili navijače i imale riječi hvale za iste, a kad ide loše i kad se igra loše navijači budu krivi jer prave pritisak?! Ma dajte.

I vazda neka opravdanja poslije utakmice, čuj Željezničar bio u prednosti nakon što je dobio crveni karton. Čuj u Zenici nismo dobili zbog neke tradicije, zbog nekog pritiska. Čuj protiv Krupe loše odigrali jer su igrači bili otrovani. Ma nisu navijači tolike ovce da se prime i da vjeruju tim dječijim izgovorima nakon toliko laži koje ste navijačima priredili i kako stvari stoje, nastavljate sa lažima i činjenicom da su svi protiv vas.

YEBEM LI VAM MAJKE, ODLAZITE!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 avg 2016, 12:02

SiouxLukavac je napisao/la:A šta vi mislite, jesul oni stvarno pod nekim pritiskom?
Prva utakmica, derbi, utakmica velikog značaja i pritisak i na jednim i drugim, razumijem, ipak je to derbi i veliki je ulog.
Druga utakmica, odlično odrađena, svi sretni i zadovoljni, imali podršku tokom cijele utakmice i nagrađeni velikim aplauzom nakon završetka.
Treća utakmica, opet se pritisak spominje a ekipa imala veliku podršku opet tokom cijele utakmice i svi zadovoljni nakon prva dva kola.
Četvrta utakmica, na početku postižemo eurogol i imamo vodstvo koje nam je trebalo dati vjetar u leđa i skinuti taj neki teret s leđa, navijači zadovoljni, sjever navija od prve do zadnje minute.

Pritisak ili ne kvalitet? Šta mislite?
Ja razumijem da ima svakakvih osoba koje će psovat i kad dobro ide, kad si prvi ali zar su oni toliko moćni da prave toliki pritisak i da igrači "ne smiju" igrat?!

Mnogo igrača je došlo u naš klub i svi su hvalili navijače i imale riječi hvale za iste, a kad ide loše i kad se igra loše navijači budu krivi jer prave pritisak?! Ma dajte.

I vazda neka opravdanja poslije utakmice, čuj Željezničar bio u prednosti nakon što je dobio crveni karton. Čuj u Zenici nismo dobili zbog neke tradicije, zbog nekog pritiska. Čuj protiv Krupe loše odigrali jer su igrači bili otrovani. Ma nisu navijači tolike ovce da se prime i da vjeruju tim dječijim izgovorima nakon toliko laži koje ste navijačima priredili i kako stvari stoje, nastavljate sa lažima i činjenicom da su svi protiv vas.

YEBEM LI VAM MAJKE, ODLAZITE!
Dobro, raja svasta prica. Cinjenica je da pritisak postoji ali im to ne smije biti izgovor za jucerasnju lakrdiju. Primjera radi, Sloboda se pati sa Vitezom, ovi uz dva zicera i penal promasili, uslo se vec poduboko u drugo poluvrijeme, a nema zvizduka. Mi jucer, od 25. minute se pocelo zvizdati i psovati. Dusan vec prozvan alkoholicarem, bas me zanima da li bi Benku tako neko prozivao (obzirom da su zajedno uhvaceni na djelu). Pred kraj, Slobodini se valjaju protiv Viteza i kradu vrijeme, kod nas Duljevic tamo krade vrijeme nakon kornera i dobija zvizduke. Ok, igra je za qrac, ali bolje je osigurati pobjedu nego jurcati bez potrebe kad vodis, a sudijska nadoknada.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 11 avg 2016, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 avg 2016, 12:03

Ja nisam rekao da cemo osvojiti titulu sa onakvom igrom nikada necemo osvojiti nista, nego kazem ako misle, planiraju kako god nazovite moraju se dosta uozbiljiti i svaki mec shvatiti sto ozbiljnije i pobjede ostvarivati kuci sigurno i sa strane donositi pobjede koliko je to moguce e o tome se radi pogresno ste me shvatili pojedini, sto se mene licno tice ja bih bio prezadovoljan sa izlaskom u evropu. ;)
04.10.2009 !!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 11 avg 2016, 12:08

Zasto nema vijesti na ovom portalu da su navijaci trazili odlazak Hurtica?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 11 avg 2016, 12:10

RedEvil je napisao/la:Al fkt zar postoje ljudi koji nakon ovako blijedih partija,misle da mozemo do nekog trofeja,ja skidam kapu svima koji tako misle,preoptimisticno trenutno,sreca ni istali nisu nesto pokazali tako da smo tu gdje jesmo :salut:
O toj sreći se i priča mi realno ništa bolje nismo igrali ni kad smo titulu osvojili koliko smo mi losi ni ostali ništa bolji nisu
Ja vjerujemo da će Krupa Želji i Zrinji otkinuti bod
Ovo je fudbal koji mi igramo dugo godina osim u sezoni 13/14 donekle tad smo napravili mali bum i to je sve
Veće je sad nezadovoljstvo zbog uprave i ako ovi već pričaju o pritisku to igracima dolazi od njih ne od navijača ali nam stisnu pa reci.

Svi se možemo nadati tituli jer ovo stanje(sranje) moze ići samo na bolje dali sa ovom upravom ili novom mene ne zanima samo hoću da se ljudi malo zapitaju i da skontaju da ovo vodi i njih i Sarajevo u propast.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 avg 2016, 12:22

Sabinho je napisao/la:
High je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu :cry: :cry:
Ubuduće piši na temi Opće diskusije. :kafa:
Zajedno sa @Ljiljanom. :bih:
Eto mene u seher za sedam dana. Dacete mi svoja sredstva za smirenje, vi ste vec navikli. :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2016, 12:41

Joj da je dici kako Mladost sad u subotu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 avg 2016, 12:48

MortemHz je napisao/la:Joj da je dici kako Mladost sad u subotu..
zbog kiksa protiv celika moramo uzet naredne dvije..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 11 avg 2016, 12:50

Kakav nam je raspored do kraja prvog dijela sezone?

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 11 avg 2016, 12:54

High je napisao/la:Kakav nam je raspored do kraja prvog dijela sezone?
poslije Mladosti
Sarajevo-Metallege
radnik-Sarajevo
vitez-Sarajevo
Sarajevo-olimpic
listica-Sarajevo
Sarajevo-sloboda
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 avg 2016, 12:57

kakanj gosti, methalge domaca, radnik gosti, vitez gosti, olimpik domaca, siroki gosti, sloboda domaca, zeljo kuci, zrinjski gosti, celik kuci, krupa gosti, mladost kuci, methalge gosti, radnik kuci

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 avg 2016, 12:57

Prelagan :urnebes: :urnebes:

Gdje je Hurton da čujemo njegovo viđenje jučerašnje velike pobjede?!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 avg 2016, 13:03

High je napisao/la:Neriješeno protiv Mladosti, pobjeda protiv Jajčana, pa neriješeno i protiv Radnika i Viteza, protiv Olimpica pobjeda jer nam vraćaju za onu smijuriju i, na kraju, porazi protiv Katolifilije i tuzlanskih klovnova.

:kafa:
Hurtic poslije Viteza dobija otkaz.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”