[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro, raja svasta prica. Cinjenica je da pritisak postoji ali im to ne smije biti izgovor za jucerasnju lakrdiju. Primjera radi, Sloboda se pati sa Vitezom, ovi uz dva zicera i penal promasili, uslo se vec poduboko u drugo poluvrijeme, a nema zvizduka. Mi jucer, od 25. minute se pocelo zvizdati i psovati. Dusan vec prozvan alkoholicarem, bas me zanima da li bi Benku tako neko prozivao (obzirom da su zajedno uhvaceni na djelu). Pred kraj, Slobodini se valjaju protiv Viteza i kradu vrijeme, kod nas Duljevic tamo krade vrijeme nakon kornera i dobija zvizduke. Ok, igra je za qrac, ali bolje je osigurati pobjedu nego jurcati bez potrebe kad vodis, a sudijska nadoknada.SiouxLukavac je napisao/la:A šta vi mislite, jesul oni stvarno pod nekim pritiskom?
Prva utakmica, derbi, utakmica velikog značaja i pritisak i na jednim i drugim, razumijem, ipak je to derbi i veliki je ulog.
Druga utakmica, odlično odrađena, svi sretni i zadovoljni, imali podršku tokom cijele utakmice i nagrađeni velikim aplauzom nakon završetka.
Treća utakmica, opet se pritisak spominje a ekipa imala veliku podršku opet tokom cijele utakmice i svi zadovoljni nakon prva dva kola.
Četvrta utakmica, na početku postižemo eurogol i imamo vodstvo koje nam je trebalo dati vjetar u leđa i skinuti taj neki teret s leđa, navijači zadovoljni, sjever navija od prve do zadnje minute.
Pritisak ili ne kvalitet? Šta mislite?
Ja razumijem da ima svakakvih osoba koje će psovat i kad dobro ide, kad si prvi ali zar su oni toliko moćni da prave toliki pritisak i da igrači "ne smiju" igrat?!
Mnogo igrača je došlo u naš klub i svi su hvalili navijače i imale riječi hvale za iste, a kad ide loše i kad se igra loše navijači budu krivi jer prave pritisak?! Ma dajte.
I vazda neka opravdanja poslije utakmice, čuj Željezničar bio u prednosti nakon što je dobio crveni karton. Čuj u Zenici nismo dobili zbog neke tradicije, zbog nekog pritiska. Čuj protiv Krupe loše odigrali jer su igrači bili otrovani. Ma nisu navijači tolike ovce da se prime i da vjeruju tim dječijim izgovorima nakon toliko laži koje ste navijačima priredili i kako stvari stoje, nastavljate sa lažima i činjenicom da su svi protiv vas.
YEBEM LI VAM MAJKE, ODLAZITE!
O toj sreći se i priča mi realno ništa bolje nismo igrali ni kad smo titulu osvojili koliko smo mi losi ni ostali ništa bolji nisuRedEvil je napisao/la:Al fkt zar postoje ljudi koji nakon ovako blijedih partija,misle da mozemo do nekog trofeja,ja skidam kapu svima koji tako misle,preoptimisticno trenutno,sreca ni istali nisu nesto pokazali tako da smo tu gdje jesmo
Eto mene u seher za sedam dana. Dacete mi svoja sredstva za smirenje, vi ste vec navikli.Sabinho je napisao/la:Zajedno sa @Ljiljanom.High je napisao/la:Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
zbog kiksa protiv celika moramo uzet naredne dvije..MortemHz je napisao/la:Joj da je dici kako Mladost sad u subotu..
poslije MladostiHigh je napisao/la:Kakav nam je raspored do kraja prvog dijela sezone?
kakanj gosti, methalge domaca, radnik gosti, vitez gosti, olimpik domaca, siroki gosti, sloboda domaca, zeljo kuci, zrinjski gosti, celik kuci, krupa gosti, mladost kuci, methalge gosti, radnik kuciHigh je napisao/la:Kakav nam je raspored do kraja prvog dijela sezone?
PrelaganHigh je napisao/la:Kakav nam je raspored do kraja prvog dijela sezone?
Hurtic poslije Viteza dobija otkaz.High je napisao/la:Neriješeno protiv Mladosti, pobjeda protiv Jajčana, pa neriješeno i protiv Radnika i Viteza, protiv Olimpica pobjeda jer nam vraćaju za onu smijuriju i, na kraju, porazi protiv Katolifilije i tuzlanskih klovnova.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, crnehorde, guadalupe, Hajdeee, mnon46, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, Seipronto i 102 gosta.