poslije MladostiHigh je napisao/la:Kakav nam je raspored do kraja prvog dijela sezone?
Sarajevo-Metallege
radnik-Sarajevo
vitez-Sarajevo
Sarajevo-olimpic
listica-Sarajevo
Sarajevo-sloboda
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
poslije MladostiHigh je napisao/la:Kakav nam je raspored do kraja prvog dijela sezone?
kakanj gosti, methalge domaca, radnik gosti, vitez gosti, olimpik domaca, siroki gosti, sloboda domaca, zeljo kuci, zrinjski gosti, celik kuci, krupa gosti, mladost kuci, methalge gosti, radnik kuciHigh je napisao/la:Kakav nam je raspored do kraja prvog dijela sezone?
PrelaganHigh je napisao/la:Kakav nam je raspored do kraja prvog dijela sezone?
Hurtic poslije Viteza dobija otkaz.High je napisao/la:Neriješeno protiv Mladosti, pobjeda protiv Jajčana, pa neriješeno i protiv Radnika i Viteza, protiv Olimpica pobjeda jer nam vraćaju za onu smijuriju i, na kraju, porazi protiv Katolifilije i tuzlanskih klovnova.
Pogledaj na 3:36 sta je @Majklu drago sto pobjedismoSabinho je napisao/la:2:50, ovo se jucer cesto moglo cuti![]()
[youtube][/youtube]
Pogledajte odbrane i Novakovića na 3:17 kada primamo go iz kornera za 2:2.ElCartel11 je napisao/la:Pogledaj na 3:36 sta je @Majklu drago sto pobjedismoSabinho je napisao/la:2:50, ovo se jucer cesto moglo cuti![]()
[youtube][/youtube]
Igracki nisu jaci vec prosle sezone otisao im je najbolji strijelac Dilaver i za njega nisu nasli kvalitetnu zamjenu kao i Kovac koji je presao u Mettelege upravo ta dva igraca su bili strijelci prosle godine kada su nas pobjedili,no jaci su u smislu da su puno uigraniji,i da su prezivjeli te neke djecije bolesti iz debitanske sezone.Sada vec to bolje izgleda.A izjave trenera Rahimica i predsjednika Musije gdje govore da im je cilj liga za prvaka mislim da pokazuje da se ne sale i da su ozbiljni.High je napisao/la:Je li ko gledao ovu Mladost? Jesu li ovo jači nego prošle sezone?Predviđam neriješeno, mada nas, možda, zadesi luda kao protiv lažnih plemića, pa ih i pobijedimo.
I oni, izgleda, imaju isti fetiš kao i mi - učestalo primanje golova.
Jedini krivac za gol je Adi Adilovic. Lopta iz kornera koja ide u sredinu peterca mora biti uhvacena ili boksovana.SiouxLukavac je napisao/la:Pogledajte odbrane i Novakovića na 3:17 kada primamo go iz kornera za 2:2.ElCartel11 je napisao/la:Pogledaj na 3:36 sta je @Majklu drago sto pobjedismoSabinho je napisao/la:2:50, ovo se jucer cesto moglo cuti![]()
[youtube][/youtube]
![]()
Drugi smo i pored lose igre, sta ce tek biti kad proigramojoker90 je napisao/la:Ja vec kontam sta da pojedem za ovaj rucak sto ce mi @Mokes platiti zbog opklade o tituli.
Ni ja ti to nešto pretjerano ne kontam, jer je to do Boga zapetljano. Znam da je ova unutrašnja reorganizacija koja se izvršila u junu plod grešaka rukovodećih ljudi. Isto tako dokaz je i taj da se više Dino Selimović skoro ništa ne pita u klubu, već glavnu riječ vodi moj imenjak Ken Choo i ovaj drugi, Kwong. Oni su ti za sve živo glavni, ama baš sve. Zato je i pomjeren Selim, a isto tako i Kusturica, ako se ne varam. Davno još sam saznao da im je ovo zadnja šansa od Vincenta, ako uprskaju, Allahimanet.hilmo je napisao/la:Objasni malo, sezona zadnja šansa ili,..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, mnon46 i 23 gosta.