Poligon10 je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:Poliginu, prvo ne znas sta pises,ko je dozivio poraz? U kontradiktornosti si sa sobom ! hahah procitaj sve komentare, pa onda pricaj i komentarisi. A ja ti ipak predlazem da se ti posvetis Man.utd, pokusaju da od niceg napravite nesto i naranvo uzivanju cetvrtkom !
Ne moram sve pročitati, osvrnuo sam se na pojedine komentare gdje se govori kako je Pogbin odlazak lako nadoknadiv. Na to sam odgovorio da igrače kao što je Pogba ne možeš ´tek tako´ zamijeniti jer oni vrijedi mnogo više. Slažem se ja da će Juve nastaviti gdje je stao i učinit´ će sve da što bolje nadoknadi gubitak Pogbe, ali gledajući njegov potencijal i kvalitet to neće biti lagan zadatak. Spomenuo sam Ronalda rekavši da Utd nije nikako profitirao njegovim odlaskom bez obzira na cifru od 94 miliona, ovdje ne poredim Pogbu sa njim (naravno da je Ronaldo veći igrač, iako i Pogbino vrijeme dolazi), nego smatram da je i Pogba ta ´sorta´ igrača koji znače mnogo klubu tj. igrač za velike stvari.
Ovo zadnje neću komentarisati, uživaj u Premier ligi ove sezone i partijama miljenika Pogbe

Ne mozes njih porediti. Ronaldo je igrac koji direktno utice na rezultat i od njega zavisi da li ce ekipa pobjedjivati i postizati golove. Od Pogbe to nezavisi, ali ono sto ga cini jednim od najboljih cak u ovim godinama je njegova svestranost - on moze sve. Ali on nije najbolji igrac Juventusa bio, a jos dalje od toga da je bio igrac za velike stvari. Istina, tesko je to biti sa 23 godine, ali u svim tim situacijama on je "flopovao", zbog cega su uvijek ovi "ostali" koji fudbal gledaju kroz prizmu EPL - Liga Prvaka srijeda/utorak i na osnovu 2-3 pogledane utakmice imaju pravo da daju svoje misljenje, i ne samo to, nego i da budu kriticari (****, demokratija).
@Saurman u kojem **** trenutku tvog zivota Paul Pogba postaje nedoknadiv igrac ?
Matere mi, zbog ovakvih indijanaca (kad vec imamo pravo) zbog cega ne koristimo mogucnost da ne pisu po ovoj temi ?? Dodje (epitet po izboru, da ne dobijem opet ban zbog uvrede) i samo sere jer nista **** pametnije u zivotu nema da radi. Ispunjenje zivota je pokusaj provociranja po forumu. I ne samo on, vec i ovi indijanci za Manchester il Higuaina. Ma tjeraj stoku napolje, do juce im Pipita bio najbolji igrac lige, a Pogba najveca prevara fudbala, a sad im se prica kao mijenja. Zabrana svim padobrancima, pustiti raji sa Serie A podforuma i zdravo.
Pazi ti indijanca, on govori kako Bayern ne prodaje svoje najbolje igrace, a godinama kupili prnje jedan po jedan, pa i u zadnjih par godina imas primjere kako odlaze, a ono na osnovu Vidala i Pogbe zakljuci da Juventus prodaje svoje igrace. Del Piero, Buffon, Nedved, Trezeguet, Camoranesi, Chiellini, Marchisio, Bonucci - to su ti najbolji igraci Juventusa i to u najtezem periodu u historiji kluba.