FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 11 avg 2016, 23:35

bordobijeli je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ja nikad ne pamtim losiju atmosferu oko i u klubu pa i medju navijacima, a Bgm od 98 svaki detalj pamtim i poraze od Orasja i goska kuci ,pa 0-3 od zelje ,ispadanja u kupu od zepca, afera virsli do poraza od zete i kukesija i uletanja u teren protiv sirokog. Ali sad je totalna negativa i ne nazire se da ce biti bolje i ako smo na tabeli solidni
Jesmo fkt nekad izgubili od Orasja na Kosevu :?:
Da cinim se 4 kolo prva tri glat dobili skupilo se na kosevu neki 7-8 hiljada, cinim se 0-1 hladan tus Husref nas vodio.
Ja se nikako nemogu sjetiti toga,al fkt,koja bi to god.mogla biti :?: :salut:
Ja se sjecam onog Regvara sto nas je u crno zavio :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 avg 2016, 23:37

RedEvil je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ja nikad ne pamtim losiju atmosferu oko i u klubu pa i medju navijacima, a Bgm od 98 svaki detalj pamtim i poraze od Orasja i goska kuci ,pa 0-3 od zelje ,ispadanja u kupu od zepca, afera virsli do poraza od zete i kukesija i uletanja u teren protiv sirokog. Ali sad je totalna negativa i ne nazire se da ce biti bolje i ako smo na tabeli solidni
Da cinim se 4 kolo prva tri glat dobili skupilo se na kosevu neki 7-8 hiljada, cinim se 0-1 hladan tus Husref nas vodio.
Ima i ova: :( :( :(

[youtube][/youtube]

A vi pricate o ovome:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 11 avg 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 avg 2016, 23:37

Kada pocinje iduca faza gradnje kampa? Objekti i to..
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 11 avg 2016, 23:40

joker90 je napisao/la:Kada pocinje iduca faza gradnje kampa? Objekti i to..
Kad Kusturica kaže. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 avg 2016, 23:42

@RedEvil
Sarajevo - Orašje
Sezona je bila 2003/2004 jesen, četvrto kolo. Ubili ih mi imali prečke stative, a ako me sječanje služi dobro i Avdić je penal fulio tu tekmu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 avg 2016, 23:43

Lik je napisao/la:@RedEvil
Sarajevo - Orašje
Sezona je bila 2003/2004 jesen, četvrto kolo. Ubili ih mi imali prečke stative, a ako me sječanje služi dobro i Avdić je penal fulio tu tekmu.
Evo postavio sam ja. Penal, 2-3 stative i more odbrana gostujuceg golmana. :crazy:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 avg 2016, 23:44

Sarajevo - Orašje
:thumbup: :salut:

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 11 avg 2016, 23:45

RedEvil je napisao/la:
Mislis na ovu tekmu
Ma bilo je cirkusa na Koševu i uvijek ce biti, makar nam nikad nije dosadno :D

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 avg 2016, 23:46

Sabinho je napisao/la:
Sarajevo - Orašje
Evo postavio sam ja. Penal, 2-3 stative i more odbrana gostujuceg golmana. :crazy:
Izvini tebra na mob.sam i nece da otvori link :thumbup: :salut:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 avg 2016, 23:53

Ova Uprava je imala podrsku sve do dolaska Jesica, pa cak i period u mandatu Jesica.
Rastjeralo se, dala se sva ovlastenja jednom pogresnom covjeku.. On nas doslovno unistio..
Uprava je kriva i treba snositi odgovornost sto se toga tice..

A svi koji kazu da mavijaci nisu trazili smjene Husrefa i Kodre, lazu.
Konkretno, na ovom forumu su ispisane stranice i stranice o tome kako Kodru treba otjerati..
Svi smo podrzavali sta je uprava radila do nekad Dec il Januara 2016 godine.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 avg 2016, 23:53

I mene zanima?

“Završetkom druge faze bio bi zaokružen projekt gradnje kampa FK Sarajevo. Kad se to sve završi to će biti jedan od najboljih kampova u regionu”, kazali su iz kluba iz Titove 38/b, a dodali su da je riječ o višemilionskom projektu.

Gradi se u tri faze jel tako? Jel završena druga ili samo prva?
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 11 avg 2016, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 avg 2016, 23:56

Kad smo kod Orasja, moja prva utakmica je bila protiv njih. Tri nula ih dobili. Sjecam se da je Smjecanin prečku pogodio glavom sa 16 metara. Obuća zabio, Buco dominirao. Imam negdje i kartu, mislim da je to bilo 2003., al evo vi kazete da smo te godine zijanili od njih.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 12 avg 2016, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 avg 2016, 23:58

SiouxLukavac je napisao/la:
I mene zanima?
Ono sto sam uspio vidjeti prije nego sto su me skaut, Hadzibajric i jos jedan celavi decko prijetnjama otjerali iz kampa: imamo od objekata samo onu kucicu koja je tu jos od bubamare. Samo nalijepili na nju grb kluba i to je to.
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 avg 2016, 00:00

joker90 je napisao/la:
I mene zanima?
Ono sto sam uspio vidjeti prije nego sto su me skaut, Hadzibajric i jos jedan celavi decko prijetnjama otjerali iz kampa: imamo od objekata samo onu kucicu koja je tu jos od bubamare. Samo nalijepili na nju grb kluba i to je to.
U idejnom rješenju predviđeni su sljedeći sadržaji i objekti: 1. Glavni ulaz sa trgom, autobuskom okretnicom i fontanom smješten u težištu lokacije, njenom centralnom dijelu kako bi se omogućila što brža pješačka komunikacija između sadržaja. 2. Glavna zgrada smještena ispod tribina velikog terena sa sljedećim sadržajima: -Hotel sa 15 soba, 10 studio apartmana i dva VIP apartmana -Restoran sa kuhinjom -VIP restoran -Caffe -Wellness centar -Dvije male konferencijske sale -Velika konferencijska sala -Administracija -Tehničke prostorije -Ekonomske prostorije 3. Sportska dvorana za mali fudbal i pomoćni tereni -Pomoćni trening tereni -Teren za mali fudbal -"Shooting area" za igrače i golmane -Pješčani fudbalski teren -Teniski teren
Hoće li se ovo realizovat ili je samo ideja?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 avg 2016, 00:02

U idejnom rješenju predviđeni su sljedeći sadržaji i objekti: 1. Glavni ulaz sa trgom, autobuskom okretnicom i fontanom smješten u težištu lokacije, njenom centralnom dijelu kako bi se omogućila što brža pješačka komunikacija između sadržaja. 2. Glavna zgrada smještena ispod tribina velikog terena sa sljedećim sadržajima: -Hotel sa 15 soba, 10 studio apartmana i dva VIP apartmana -Restoran sa kuhinjom -VIP restoran -Caffe -Wellness centar -Dvije male konferencijske sale -Velika konferencijska sala -Administracija -Tehničke prostorije -Ekonomske prostorije 3. Sportska dvorana za mali fudbal i pomoćni tereni -Pomoćni trening tereni -Teren za mali fudbal -"Shooting area" za igrače i golmane -Pješčani fudbalski teren -Teniski teren
Hoće li se ovo realizovat ili je samo ideja?
Ovim tempom, ovo nabrojano ce se napraviti nekad do 2034.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 00:05

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kad smo kod Orasija, moja prva utakmica je bila protiv njih. Tri nula ih dobili. Sjecam se da je Smjecanin prečku pogodio glavom sa 16 metara. Obuća zabio, Buco dominirao. Imam negdje i kartu, mislim da je to bilo 2003., al evo vi kazete da smo te godine zijanili od njih.
Ti si bio u sezoni 2002/2003, proljetni dio prvenstva i uzeli smo ih 3-0. :thumbup: Mi pricamo o sezoni 2003/2004, jesenji dio i poraz od 0-1. Dakle, oba meca su bila 2003.godine samo si ti bio na onom boljem. :)

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 avg 2016, 00:09

Sabinho je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kad smo kod Orasija, moja prva utakmica je bila protiv njih. Tri nula ih dobili. Sjecam se da je Smjecanin prečku pogodio glavom sa 16 metara. Obuća zabio, Buco dominirao. Imam negdje i kartu, mislim da je to bilo 2003., al evo vi kazete da smo te godine zijanili od njih.
Ti si bio u sezoni 2002/2003, proljetni dio prvenstva i uzeli smo ih 3-0. :thumbup: Mi pricamo o sezoni 2003/2004, jesenji dio i poraz od 0-1. Dakle, oba meca su bila 2003.godine samo si ti bio na onom boljem. :)

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 avg 2016, 00:10

Sjeca li se neko Troglava, kad nas klepise ljudi 0:3 na Kosevu.
Mihrijinom pulenu tad bibi nastrada :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 00:12

pasica je napisao/la:Sjeca li se neko Troglava, kad nas klepise ljudi 0:3 na Kosevu.
Mihrijinom pulenu tad bibi nastrada :D
1-3, dali smo pocasni. :sick: :D

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 avg 2016, 00:15

Sabinho je napisao/la:
E bas ti hvala sabinjo sto me riješi dileme.
A ja, ovo kad smo izgubili je bilo poslije Sartida, kad nam ona treba poništi gol mamu joj yebem. To su bila vremena. No vratimo se u sadašnjost.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hightower, Jadnimi, OzmoodPinglewood, Pact1921, plisek, zagorski i 132 gosta.