1/4 - Argentina - Njemacka
Moderator/ica: admin
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: 1/4 - Argentina - Njemacka
Al' je Schweini Messia stavio u đep,sad samo pametno čekat kontre i završit ovo sve.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Ako je tako da stavim onda...Borkan je napisao/la:Sad će Argentinci napasti a Njemci će iz kontri zabiti 1 ili 2 gola još.

Smijem li!?
Colour of Manchester is blue...
da li je komentator upravo rekao "rasplamsala se picka na terenu" ???????????????????'''
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
Ne znam jel postoji iko u Bosni i Hercegovini ko nije pritisnuo blazenu tipku MUTE na daljinskom upravljacu ??nexoze je napisao/la:da li je komentator upravo rekao "rasplamsala se picka na terenu" ???????????????????'''
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Senator je napisao/la:Ako je tako da stavim onda...Borkan je napisao/la:Sad će Argentinci napasti a Njemci će iz kontri zabiti 1 ili 2 gola još.
Smijem li!?
jesil stavio
hobotnica ne laze
pa šta se ovo desiloooo... pogledajte kancelarku nezna šta će od srećeeee
hahaahahhaha kidam se
hahaahahhaha kidam se
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- ___Benny___
- Kontakt:
3:0 ....hehhehe 
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
trpaj,trpaj naturlich 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
cao argentina...
maradona zajedno sa argentinskom odbranom glavni krivac...
maradona zajedno sa argentinskom odbranom glavni krivac...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
a nisam ja -.- ne mogu gledati utakmicu u tisini xD uglavnom ne slusam galejla je napisao/la:Ne znam jel postoji iko u Bosni i Hercegovini ko nije pritisnuo blazenu tipku MUTE na daljinskom upravljacu ??nexoze je napisao/la:da li je komentator upravo rekao "rasplamsala se picka na terenu" ???????????????????'''
Deutschland über alles 
Ako ova hobotnica "kaže" da će Paragway dalje, stavljam stoju pošto zakasnih sada 
Colour of Manchester is blue...
Paul samo prati NjemackuSenator je napisao/la:Ako ova hobotnica "kaže" da će Paragway dalje, stavljam stoju pošto zakasnih sada
MIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KLOSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
14 gol na SP
14 gol na SP
- velez_mostar
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHA,JAOOOOOOOOOOO MARADONE NARKICAAAAAAA KAKO SE SJEB'OOOOOOO,BUHAHAHA,NJEMACKA VLADAAAAAA!!!!
INSTINKT ME NIKADA NE VARA ,PROGNOZIRAO SAM NESTO SLICNO!
INSTINKT ME NIKADA NE VARA ,PROGNOZIRAO SAM NESTO SLICNO!
hahahahahah ovo ja zovem deranje 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Interista di cuore
- Kontakt:
bravoo Njemackaaaaaa....bravoooooooooo. maradona narkomane truhli nije ovo za tebe,idi povuci koju crtu....kako mi je drago zbog smrada Maradoneeee......aaaaaaaaaaaaa bravo Njemacka 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Argentina je svoje pokazala u kvalifikacijama a ne u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva.
Zalim Nijemce koji ce se nakon ovakve predstave morati pokloniti Xaviju, Iniesti i ekipi iz Barcelone
Zalim Nijemce koji ce se nakon ovakve predstave morati pokloniti Xaviju, Iniesti i ekipi iz Barcelone
Nemacka je bila jaca za Maradonu...
Ode Messi kuci bez gola, a imao najvise suteva na prvenstvu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.